חדשה כאן

SANDRABAR1

New member
חדשה כאן

הי בנות שמי סנדרה בת 34 ואמא לשניים בני 4,8 לפני שנה וחצי עזבתי את מקום עבודתי(8 שנים במכירות)והלכתי ללמוד בוינגייט אירובי היום אני עוסקת בזה עם המון אהבה ומנסה להדביק את המתאמנות שלי בחיידק הספורט אני רצה ורוכבת ומנסה קצת מהכל לפני מס' חודשים רכבתי בפארק ביום שישי ומולי הופיעה קבוצת רוכבות שכנראה התאמנו לקראת מירוץ אופניים האוירה שהייתה ברכיבה שלהן כקבוצה גרמה לי לרצות לקחת חלק בחוויה הזו שנראית לי מאוד שונה מלרכב ולהתאמן לבד אני ישמח לשמוע על קבוצות רכיבה שאפשר להצטרף אליהן(בתל-אביב)

מור שלז

New member
ברוכה הבאה סנדרה ../images/Emo140.gif

איזה כיף לך שמצאת את הדרך לשלב את האהבה לספורט עם העיסוק. בטוחה שהמתאמנות שלך בנות מזל: כשעושים משהו מאהבה - זה מדבק. לגבי קבוצת הרוכבות, איזה יופי! אכן נשמע שפגשת אותנו באחד האימונים הפתוחים שלנו בפארק הירקון. אם את מחפשת קבוצת נשים (או קבוצה מעורבת בתל אביב) את מוזמנת לנסות את קבוצת הנשים של x-team, שנולדה בעקבות הביקוש של הנשים להמשיך במסגרת דומה לאימונים הפתוחים גם אחרי מרוץ האופניים לנשים. למען הגילוי הנאות: אני רוכבת ב-x-team (וזו גם הסיבה שהיה לי כל כך קל לגייס את כרמי המאמן שלי להעביר את כל האימונים האלו בהתנדבות) אז אם את רוצה עוד פרטים, בשמחה (אבל עדיף במסרים)

למעלה