חדשה כאן...

חדשה כאן...

אני בוהה בהשתקפות נשמתי מסוגרת בסורג לא מסוגלת להוציא מילה ואת שואלת מה קרה למה אני כ"כ כעוסה ואני עונה שכלום לא קרה והאמת היא שאני לא יודעת איך להתחיל לספר את כל מועקותיי. את פחדיי העמוקים, את החרדות שמאיימות לבלוע, את המחשבות שמציפות, ואני כמעט טובעת בתוך עצמי. את הילדה שהייתי שכולם בכיתה עליה צחקו רק כי היתה קצת שונה, יותר מדי שקטה, ובלימודים די התקשתה. היא רצתה לצעוק אך היתה ילדה טובה. ובלב הרגיש הזה נותרו צלקות, לא בוטחת באף אחד מהחשש שוב להיפגע. בניתי סביבי חומות גבוהים לשמור מרחק ביני לבין השאר, לעולם עוד לא היה לי חבר, אפילו אחד לסתם תקופה, או לחיבוק ונשיקה אפילו לא קרוב לזה וכ"כ רוצה וכ"כ מפחדת שלא יקבלו אותה כמו שהיא, והעצב החונק ואת גרוני משסף שלמשפחתי יהיה רק טוב נורא דואגת כי ממש אוהבת... לא תמיד הכל מסתדר בגלגל החיים, ורוצה ללמוד מקצוע אך שוב נתקלת בחסימות מהעבר "את לא מסוגלת" רוצה להשתחרר מהכבלים... להיות לרגע או יותר שלווה ופחות כזאת עצובה וכועסת על העולם ובעיקר עליי...

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
מבוי סתום ובסוף תקווה...

הרבה פעמים אנחנו מוצאים את עצמנו במעגל סגור ודווקא שינוי הגישה שלנו מוציא אותנו מזה.

birth and death

New member
מילה במילה מה שאני מרגיש

מוזר לי שהעולם מלא באנשים שמרגישים אותו דבר... אבל הוא לא משתנה תסכול יכול לשמש כמניע, הרס עצמי ליצירה, לא אומנותית אלא קיומית. אבל זה לא קורה... העולם לא משתנה. קבוצות קטנות פה ושם, כתות, זה לא שינוי לטובה. אוטופיה... אך נידונו לנבול. כזן אנו מועדים לפורענות.

L K 1

New member
כמו הנבילה קימת גם הפריחה

אני לא חושבת שהמוצא היחיד זה לנבול, נכון אנחנו מועדים לפורענות כמו כל הטבע אבל יש גם זמנים של שלווה ושל יופי הכוחמה היא להאחז בהם ברגעים הקשים. חוכמה בעיתית למדי כי ברגעים הקשים לפעמים אן כוח להאחז במשהו אפילו שיש סיכוי שהוא יציל אותך

birth and death

New member
נכון.... החוכמה בעייתית

ההגיון משתנה בהתאם למצב. ז"א כל הזמן, כל יום, כל היום.

למעלה