חדשה כאן...

smile777

New member
חדשה כאן...

היי, אמיר אני בת 26, בעלת תואר ראשון בתקשורת, תואר שני במנהל ציבורי מלפני שנתיים כשסיימתי את הלימודים, התחלתי לעבוד ממשרה זמנית בתור מזכירה בארגון גדול, תוך כדי העבודה הבטיחו לי משרה במש"א וכבר מעל שנה אני כאן ללא הגדרת תפקיד ועם שכר כמעט ללא שינוי. כל הזמן אומרים שאוטוטו יהיה כאן שינוי ושום דבר לא קורה. הבעיה שלי שנורא קשה לי לעזוב לבד ולחפש משהו חדש. אני מאוד רוצה להתקדם, לעבוד במשרה מוגדרת. אני ממש טובה בהדרכות (עבדתי בתור מדריכה של עולים חדשים תקופה מסויימת) וזה מה שאני אוהבת לעשות. וגם אני טובה בניהול פרויקטים וכל מה שקשור לתיאומים. מה עושים? מאיפה מתחילים? תודה

תלתלית3

New member
אם את יודעת מה מהנה אותך

לכי על זה. יש לך תעודות וידע. את תמיד יכולה לבחור לאן ללכת. האם את מוכנה או יכולה לשלם את המחיר ללא עבודה זמנית ? אם לא אז תוך כדי עבודה חפשי את התחומים שנושקים לנושא: הדרכה , ניהול פרויקטים ועד שתמצאי השארי במקום העבודה הנוכחי. האם את תלויה כלכלית למחייתך בעבודה הזו ? אם כן עשי את השינוי בצורה מושכלת. בהצלחה טליה

junior mumbler

New member
לא ברור

איך את מתחברת למש''א? למה דווקא? מה מפריע לך בתפקיד הנוכחי? שאין בו קביעות? או יש משהו אחר שאת רוצה לעשות? למה למדת תקשורת? מה קיווית להשיג עם התואר במנהל ציבורי? למה לא למדת תארים שקשורים למש''א והדרכה? למה התפשרת על תקן לא ברור ולא המשכת לחפש משרה בהדרכה? רוצה להדריך? למה שלא תעשי קורס רציני והנחיית קבוצות וקורס רציני בפיתוח הדרכה? איזו הדרכה כבר יש ב"ארגון ציבורי גדול"?

למעלה