חדשה כאן...

ruthronen

New member
חדשה כאן...

שלום לפורום מפעילי תיאטרון, מזה כמה שבועות שאני קוראת בפורום... אך איני שותפה פעילה... והיום החלטתי שגם אני רוצה להיות חלק פעיל כאן, לשתף ולהתייעץ... שמי רות רונן, ואני מפעילה של הצגות פעילות, שעות סיפור אותן אני מציגה, משחקת ונעזרת בבובות, תפאורה, מוסיקה ותחפושות ( נראה לי שזה מוכר לכם... לא ?!) ... מנסיוני בעבר עבדתי תמיד עם ילדים והשתתפתי בסדנאות תיאטרון , אך רק השנה העזתי ... ( בזמן ההריון ובעיקר לאחר הולדתו של בני השני אלעד) ומעבודה כשכירה, עבודה מול מחשב... הפכתי את התחביב לעיסוק... העבודה עם הילדים והתיאטרון נותנת לי סיפוק אדיר, לראות כל בוקר ילדים אשר צוחקים ומופתעים.. זה רק בריאות!!! בני בן הארבע, יהונתן גאה בי מאוד על כך ואני נעזרת רבות בדמיון שלו. ברצוני גם להודות לאיילה שיצרה איתי קשר, ובזכותה גילתי את הפורום. שנה טובה ומוצלחת רות

ayaly2

New member
מותק איזה כיף...סוף סוף את כאן../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif|חיב

רות...אני שמחה שאת פה ונוכל לדבר יותר מבעבר אשמח לעזור לך ואני בטוחה שיהיה לך כיף יש פה אנשים טובים וחברים שתמיד נותנים יד שצריך עזרה אז ברוכה הבאה מאמי ודברי איתי

ברוכה הבאה רות

שמח שהחלטת לעבור מהצד ה " מציץ " לצד הגלוי והפעיל כנראה שאחרי הלידות , גידול הילדים והעבודות השונות הגיע הזמן שלך... נשמח להכיר יותר, לשמוע על עבודתך, לראות תמונות של הבובות וכמובן שנעזור בכל שאלה ועניין בעת הצורך כמו שאילה כבר צינה יש כאן המון אנשים נפלאים ומכושרים אותם בוודאי תכירי בהמשך יופי שהצטרפת

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה

איזה כייף להעיז, אה ?! אשמח לשמוע עוד על שעות הסיפור שלך ואיך את בונה אותן ... וכמובן בובות ותפאורה (את מכינה לבד?).

ayaly2

New member
היי חגיתוש מה שלומך קיבלת את ההודעה שלי?|חיבו

איילה מתוקה

כן, אבל אני קורסת והימים שלי פשוט טסים ואני לא מספיקה כלום (לא סתם נוכחותי בפורום דלה, לצערי הרב). נמצא קצת זמן בסופ"ש להתייחס אלייך

ayaly2

New member
היי מותק../images/Emo140.gif

חגיתוש אני שמחה שאת עסוקה...אני צריכה קצת הכוונה דברי איתי..ואני שמחה שאת היחידה שכותבת איילה עם שני יודים

ruthronen

New member
תודה רבה

שמחתי על קבלת הפנים... לגביי התחפושות והאביזרים, חלקם קניתי מוכנים ( לרוב בחנויות תחפושות, בדרום תל אביב) ויש שעשיתי בעזרה רבה של חברה מאוד מוכשרת... ( כובע עם פנים של קוף, גירפה ונחש) . אשלח תמונות בהמשך. אני גם מעונינת שתהיה לי בובת כפפה גדולה ( עדיין לא החלטתי אם בן או בת... ) אשמח לקבל פרטים . בימים אלו, אני שוקדת על פעילות לגנים שבהם יש לי חוגים בנושא החגים... לגדולים אני אכין את שלמה המלך והדבורה ( צריך להיות עם הרבה הומור כאשר הדבורה עוקצת את שלמה)... מכירים שירים על דבורים ??? האם יש לכם המלצות לסיפור לסוכות שאפשר להמחיז ? תודה לילה טוב רות רונן

בבזזזזז שירי דבורים

קופצים לי שניים מוצלחם לראש: השיר מתוך דיסק (וDVDׂ) "חלב ודבש" על תהליך ייצור החלב והדבש. זה דיסק שרואים בהמון חנויות צעצועים בדיסקים המוזלים והוא אחלה. השני זה שיר מתוך "מי ראב את הג'ירפה" של אילאיל שרון המדהימה. דיסק משגע, זה דווקא השיר הפחות האהוב עליי אבל הוא שיר על דבורה !! לגבי סיפור, אני מאוד אוהבת את "סוכת החברים" של שלי זקן.

למעלה