חדשה כאן

חדשה כאן

אני חדשה בפורום. מאוד אוהבת לקים, עיצובים וכל מה שמסביב. אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה, כדי לדבר עם אנשים שבאמת מבינים (:) שאלה קטנה - באיזה טופ ובייס אתן משתמשות? יש המלצות? אני משתמשת בבייס של OPI (הרגיל), והוא נחמד, הציפורניים שלי לא צהובות אבל עדיין חלשות מעט. הטופ של OPI לא משהו. אין בו ברק בכלל, והוא לא שומר על הלק מספיק זמן. שרלוט

ברוכה הבאה! לגבי הטופ של opi אני מסכימה איתך

אני גם ממש אבל ממש לא אוהבת אותו.. באיזה מהטופים שלהם את משתמשת? אם את מחפשת טופ מעולה, אני אוהבת את הסשה ויט שהוא פשוט מדהים!! והאסי גוד טו גו לציפורניים הייתי ממליצה לך על המחזק של opi נייל אנבי שהוא פשוט מצויין.

danra

New member
מצטרפת ליפעת בהמלצות

של הסשה ויט וה- Essie good to go המהדהים. כרגע אני עם הסשה גם בסיס וגם טופ. פרטים עליהם בפוסט שכתבתי.

danra

New member
כמו שכתבתי בפוסט

בסיס קלאסי שנמרח טוב ומתייבש מהר. בסיס מוצלח ללק. אבל הוא לא מחזק, ממלא שקעים או משהו. רק בסיס.

poynter

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתשתלבי פה מהר.. אני משתמשת בבסיס של וואו שהוא ממש טוב בעיניי, מחזיק לי את הלקים יפה, מתייבש מהר.. בטופ אני משתמשת בשל poshe שקיבלתי עליו המלצות מהבנות כאן אחרי שהרבה זמן השתמשתי בטופ של וואו,גם. הוא מדהים..מייבש בשניות, נותן גימור מבריק יפייפה.

תגובות לכל המקסימות שענו לי

יפעת, אני משתמשת בטופ הקלאסי של OPI. הוספתי תמונה! שמעתי הרבה תגובות מצויינות על נייל אנבי ואני מתכוונת לנסות, מאוד סקרנית לתוצאה
danra, קראתי את הפוסט בשקיקה ואני אמשיך לעקוב אחרייך! מצויינת. אני בהחלט אקנה את הסשה, כבר חיטטתי באיביי! ואת צודקת, אי אפשר לצפות מבסיס להיות גם מחזק, כמו שאי אפשר לצפות מהגבר שלך להיות מושלם
פויינטר, אני מקווה להשתלב פה יפה! הדהמת אותי (עשית לי וואו). את רצינית לגבי וואו? תמיד חשבתי שהמוצרים שלהם זולים וחסרי כל תועלת, אבל אני מניחה שהיו לי דעות קדומות. בפעם הבאה שאהיה ליד חנות של וואו אני בהחלט אבדוק את זה, ואשאל אותם לגבי הטופ והבייס. תודה רבה!!

poynter

New member
זול זה לא בהכרח לא טוב :)

לפני שנכנסתי לפורום פה והכרתי את הבנות - כל הלקים שלי היו מחברות זולות (שיק, ביוטיקר, וואו וכו'..) ואף פעם לא היו לי טענות אליהם. ממליצה לך לנסות, אפילו אם לא אהבת והמוצר לא טוב בשבילך - זה לא כואב בכיס

אני בהחלט אנסה

תודה שהארת את עיני! אני כבר מתה ללק חדש, קניתי באיביי ואין לי סבלנות לחכות שהוא יגיע

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מאוד אוהבת את הבייס קואט של CND שנקרא Sticky , הוא אחד הטובים בעיניי . במשך שנתיים השתמשתי בבייס של essie אבל בגלל המחיר חיפשתי תחליף ראוי ולשמחתי מצאתי. הטופ שלי הוא של סשה ויט ואני חושבת שיש לגביו קונצנזוס כי הוא באמת טוב וסופר גלוסי.

Ultra marine

New member
ברוכה הבאה!

לא אחדש כשאציין את פושה כמייבש המועדף עלי.. אבל אם את מחפשת חלופה בארץ את יכולה לנסות את מגה שיין של סאלי הנסון. לדעתי הוא ממש טוב. הבסיס המועדף עלי הוא האנקור של זויה.

למעלה