חדשה כאן :)

Secret28

New member
חדשה כאן :)

טוב, אז היי :)
אני מתנדבת לצבא, התחלתי שירות לאומי לפני שנה ולא חשבתי על התנדבות, הבנתי ששירות לאומי לא בשבילי ולכן עזבתי לאחר תקופה לא ארוכה. החלטתי להתנדב לצבא בדצמבר 2013 לתפקיד מודיעני בחיל האוויר, עברתי מיונים, עברתי את יום המא"ה ועברתי סיווג ביטחוני. לפני שלושה שבועות אושרה לי ההתנדבות ואני מתגייסת בשעה טובה ב28.8.

זה אחלה פורום שנתקלתי בו לאחרונה ואני רואה את העזרה שכולם מקבלים כאן מהאנשים המדהימים שיש כאן.
עם ההיכרות הראשונית יש לי כמה שאלות :$
1. במידה ותא מתנדבים כבר שלח לי צו גיוס בדואר, כבר אמר לי שהתקבלתי לתפקיד ושהכל בסדר - לא יקרה מצב כזה שאני אבוא ביום הגיוס והתפקיד לא יהיה שלי... נכון? אני תמיד מפחדת שאני חולמת שהתקבלתי חחחחחחח
2. אני מיועדת לעבור קורס ארוך של 3 וחצי חודשים, האם הקורס נערך במקביל לחיילים ה"רגילים" או שהקורסים הם נפרדים למתנדבים?

זה הכל לבנתיים, תודה לכל מי שיענה ובכלל!

נ ו ע ה 12

New member
ברוכה הבאה

אם נאמר לך ממדור מתנדבים שהתקבלת לתפקיד - לא צריכות להיות בעיות. במיוחד אם כבר קיבלת צו גיוס
יש כאלו שהתגייסו גם בלי. בשביל להרגיע את עצמך את יכולה לעשות עוד טלפון אחד למדור ולוודא באופן סופי את כל הפרטים, אבל בעיקרון תהיי רגועה.
&nbsp
אין קורסים נפרדים למתנדבים, הוא יהיה עם החיילים ה"רגילים", כמובן עם התחשבות בפטורים שיש לך.
&nbsp
שיהיה בהצלחה ונשמח שתישארי איתנו כאן בפורום

liavavraham

New member
ברוכה הבאה !!!

אין לך מה לדאוג, במידה והתקבלת לתפקיד וכבר עברת סיווג ביטחוני, לא יגידו לך שאת לא תשרתי בתפקיד הזה.הקורסים נערכים לכלל החיילים שמיועדים לתפקידים השונים בצה"ל. כמו גם למתנדבים. ולכן את תשתלבי גם באותו קורס ביחד עם שאר החיילים.שיהיה לך המון המון בהצלחה, ונשמח לעזור בכל שאלה.

Secret28

New member
תודה רבה!

תודה רבה לשתיכן! בעיקרון צלצלתי כבר לפני שבועיים לברר את הפרטים והכל, אמרו לי בדיוק מה אני עושה יומיים אחרי הגיוס שלי (וויתרו על הטירונות שלי כדי שאתחיל את הקורס), אבל תמיד יהיה לי את הפחד שלא באמת התקבלתי וקרתה טעות כך שאני אאמין באמת כשאני אגיע לגיוס ואראה שאני הולכת לשם חחחחחח. לתפקיד הספציפי הזה הבנתי שיש כמה קורסים בשנה, אז זה הגיוני שאני יכולה נניח להצטרף "באיחור" לקורס מסוים שקיים כבר?
&nbsp
וברור שאשאר כאן :)

liavavraham

New member
אני בן

אני מבין את החשש שלך, אבל באמת שאת יכולה להיות רגועה בקשר לזה :).
אין דבר כזה להצטרף באיחור, את מתחילה את הקורס מההתחלה.

Secret28

New member
אופסי :$

אופס, לא שמתי לב חחחח, מצטערת

וכן, זה גורם לי לחשוש... כי אחרי שאמרו לי שעברתי סיווג והכל אז בערך חודש אחרי, חיל האוויר צלצל אליי וזימן אותי בטעות לעוד סיווג. תא מתנדבים הבהיר לי שזו הייתה טעות ושהתפקיד שלי. אבל אני חשדניסטית קצת.
&nbsp
בכל מקרה אם אתה אומר שאין ממה לפחד אז אני מקווה שזה נכון :)

eran544

New member
קודם כל מזל טוב ובהצלחה! :)

דבר שני, שתדעי שבתור אחד שנפל בין הכיסאות (ונפל חזק, בדיוק במקום שאת אומרת שאת חוששת), החשש לבדוק הוא מוצדק במיליון אחוז וזה בסדר גמור לבדוק. מציע לך לבדוק גם עם אחראית מתנדבים של חיל האוויר שהכל בסדר (אם לא הספקת לבדוק)
כמובן שאחרי שנגמרה הבעיה ושובצתי לאן שהייתי צריך בשעה טובה, הכל הסתדר.
אבל למרות מה שאני אמרתי, אני מאמין שלך זה לא יקרה, והכל בסדר אצלך ^^

Secret28

New member
תודה לך :)

יש לי נטייה לפחד לאבד דברים, זה ידוע בתור תכונה חזקה אצלי. בכל מקרה היום צלצלתי לתא מתנדבים ואמרו לי שלא יבטלו לי תפקיד אחרי שכבר עברתי ואחרי שקיבלתי צו גיוס ושהוא מחכה לי (התפקיד, לא המדור :p), אני אצלצל מחר לאחראית המתנדבים בחיל האוויר, יש טלפון או משהו כזה כדי ליצור איתם קשר?

Secret28

New member
הקדימו לי :)

היום צלצלו אליי ואמרו לי שהקדימו לי ל26.8 במקום ה28.8. שיהיה בהצלחה! :)

Secret28

New member
כן, ביטלו לי

אמרו לי שאני לא עושה טירונות ויום לאחר הגיוס מתייצבת ישר ביחידה, לאחר שבוע אתחיל את הקורס.

למעלה