חדשה כאן ...........
היי כולם
אני יחסית חדשה בפורום ולא חדשה בעניין הסוכרת אלא חייתי די בהכחשה....
זה התחיל לפני ההריון היה לי סוכר מעט גבוה בצום כל בוקר - בדקתי סוכר טרום הריון וראו שהיה גבולי מאוד טרום סוכרת- 104 110,
נזכרתי גם שהורי עשו לפני כ15 שנה דיאטת אטקינס (הייתי מלאונת) החלטתי לעשות את הדיאטה מאחר וגם 5 שנים ניסיתי הריון ללא הצלחה.
היתה הצלחה ענננקייית הייתי מאוזנת כל הזמן וירדתי בחודשיים לפני ההיריון 10 קילו ובמהלך החודשים הראשונים אפילו - וכולם אמרו שזה בסדר לרדת במשקל בהריון במיוחד למי שיש סוכרת הריון.... עכשיו אני אחרי הריון והרמות סוכר בשמיים בגלל שמעדתי.... רציתי שוקולד ורק שוקולד וזה
ככ קשה.........
אני מבינה שגם יש משהו בשילוב של חלבי עם סוכר - אולי זה שומן + סוכר = צירוף מקפיץ סוכר לשחקים..... אני צריכה לחזור לדיאטת אטקינס אבל מפחדת כי הרמות כולסטרול גם היו מאוד גבוהות... אני לא אוכל ממש דגנים והפסקתי אגוזים.... עוד מעט לא נשאר לכלום - הפסקתי גלוטן כי גם לא עשה טוב.............. אני ממש מתוסכלת לוותר על כל טוב זה ככ לא קל בכל מקום יש סוכר פשוט טונות והרים של סוכר רק בגלל שהאוכלוסייה מתפוצצת וזה פתרון זול ומבינה שהאוכל שאנו אוכלים הוא האוכל שהיינו אמורים לאכול - חלבון שומן ופחמימות מהטבע... למישהו יש עצה או יכול להסביר לי איך התפריט היומיומית שלו נראית? ואיך מתמודדים עם משפחה וחגים? בנוסף יש לי עוד מחלות רקע ואני לא יודעת אם הבעיות חוסר איזון סוכר ב4 שנים אחרונות גרמו למחלות הללו... מה דעתכם? המשך יום נפלא.
היי כולם
זה התחיל לפני ההריון היה לי סוכר מעט גבוה בצום כל בוקר - בדקתי סוכר טרום הריון וראו שהיה גבולי מאוד טרום סוכרת- 104 110,
נזכרתי גם שהורי עשו לפני כ15 שנה דיאטת אטקינס (הייתי מלאונת) החלטתי לעשות את הדיאטה מאחר וגם 5 שנים ניסיתי הריון ללא הצלחה.
היתה הצלחה ענננקייית הייתי מאוזנת כל הזמן וירדתי בחודשיים לפני ההיריון 10 קילו ובמהלך החודשים הראשונים אפילו - וכולם אמרו שזה בסדר לרדת במשקל בהריון במיוחד למי שיש סוכרת הריון.... עכשיו אני אחרי הריון והרמות סוכר בשמיים בגלל שמעדתי.... רציתי שוקולד ורק שוקולד וזה
ככ קשה.........