חדשה כאן

firsrtry1

New member
חדשה כאן

היי לכן,

אני קוראת פה כבר חודש וקצת וכל הזמן קיוויתי שלא יגיע זמני לכתוב פה הודעה, אבל אנחנו כבר בכשלון רביעי והייאוש אוכל אותי מבפנים.
בת 29, הפסקתי עם הנובהרינג בדצמבר ומאז אנחנו מנסים, בחודש הראשון ללא עזרים ולאחר מכן כבר התחלתי להשתמש בסטריפים לביוץ.
מאז שהפסקתי, המחזור שלי מאוד סדיר, כל 28 יום ללא יוצא מהכלל, אבל הוא חלש וקצר מאוד, במיוחד ביחס למה שזכרתי לפני הגלולות והטבעת ואפילו ביחס למה שהיה לי עם הטבעת. עם הטבעת היה לי מחזור יפה של 4 ימים ועכשיו הוא בקושי נמשך יומיים ותמיד מלווה בהכתמות 2-3 ימים לפני, שגם הן משגעות אותי בפני עצמן כי תמיד יש לי תקווה שמדובר בהשרשה ותמיד מחדש מתאכזבת. במקלוני הביוץ באופן קבוע באזור היום ה-14 יש 2 פסים חזקים, דווקא זה לא מדאיג אותי.

החודש השקעתי בזה את כל כולי - אכלתי סלק כל יום, נשארתי לשכב במיטה למשך 20 דקות, השתמשתי בסטריפים, אכלתי בריא, עשיתי ספורט, מחשבות חיוביות ודמיון מודרך. הייתי משוכנעת במיליון אחוז שהחודש זה יקרה. לא היה לי ספק בכלל. ואז ההכתמות ששוב עוררה תקווה כוזבת ובסוף המחזור. נשבר לי הלב. אני מרגישה שמשהו בי לא תקין. מעולם לפני כן לא היו לי הכתמות, מעולם לא היה לי מחזור כזה קצר. קבעתי תור לרופא נשים וגם לייעוץ לדיקור.

מרגישה פגומה. חברות מסביבי נכנסות להריון בניסיון השני, כולן מסביבי בהריון! כולן! ואין לי כוח להתחיל חודש חדש, אין לי כוח להיות חיובית ולקוות לטוב, ואין לי כוח לבאס את בעלי, שהוא אופטימי ומדהים ואני כל פעם מחדש נשבר לי הלב כי אני יודעת שאני מאכזבת אותו גם. אין לי כוחות לטפח ציפיות ולהאמין יותר כי אני מפחדת להישבר בחודש הקרוב שוב. הימים האחרונים האלה לפני המחזור הם בלתי נסבלים נפשית. והקטע שתמיד הייתי בטוחה שאני נורא פוריה, הייתי בטוחה שברגע שאחליט זה יקרה בקלות. זה גם קשה לאופי ההישגי שלי להתמודד עם התהליך הזה. לא ציפיתי שככה זה יילך ושזה יסחוט אותי נפשית ככה.

סליחה על הפריקה החפירתית :)

shir2018

New member
חיבוק

מזדהה עם כל מה שרשמת, אבל את רק מנסה ארבעה חודשים! גם לי זה הרגיש נצח כשהייתי בארבעה חודשים ואני מבינה אותך אבל אפילו לא הגעת לממוצע! זה סביר מאוד להגיע לחודש רביעי כשכל חודש יש רק סיכוי של 25%! ואל תשכחי שהיום לכל דבר יש פתרון ועוד לא התחלתם אפילו עם הפתרונות אז אל תאמרי נואש! לא כל הריון קורה מיד, זה לוקח זמן.. אבל זה יקרה!
בהצלחה!!

RingGirl

New member
נשימה עמוקה

זה בסדר לפרוק, אבל הריון וגם ההורות שתבוא אחריה הם לא מושלמים. מתסכל שההריון לא מגיע, אבל מכאן ועד לכישלון?
נשמע שאת בסטרס, תעיפי את הסלק, תשכחי מהדיקור ואל תחכי 20 דק' במיטה ותשכבו יום כן-יום לא בתקופה של הביוץ. הסטטיסטיקה אומרת שבכל סבב יש סיכוי של 25% להיכנס להריון ושרוב זוגות שהכל אצלם תקין יקלטו תוך שנה.

לנשום עמוק, להרגע ולקבל את זה שהמצב שלך טבעי ותקין.

talush2005

New member
מזדהה מאד

זה מבאס גם בפעם הראשונה שמנסים כי תמיד יש תקווה , במידה ואת באמת מזהה ביוץ . גם אני עם המקלונים האלה וכבר נמאס לי מהם . אני גם בגילך ומנסים מקצת אחריי דצמבר.

זה מתיש , כי אין רמז מתי זה יקרה ואם הכל בסדר באמת או שסתם מנסים לריק. זה לא כיף בכלל הימים האיכסה שלפני המחזור כשמתחילים סימנים ויש תקווה זעירה שזה סימנים של השתרשות.

לגביי דיקור עשיתי 4 פעמים אבל יותר בשביל לסדר את המחזור שלי שהחליט לעשות בעיות בנסיונות דווקא . לי זה עזר להסדיר אותו, לגביי הריון לא יודעת . זה לא מזיק זה בטוח.

אין לי עוד מה לייעץ חוץ מחיבוק גדול ולאחל לך שהזמן יעבור מהר כמה שאפשר.

את לא צריכה לחשוב חיובי כדי להיכנס להריון

וארבעה חודשי נסיון הם לגמרי בסטנדרט. השגת הריון היא לא מרוץ. וחבל שאת מתישה את עצמך כל כך. כמובן - מבינה לגמרי את החששות והספק, האכזבה והתסכול - אבל פרופורציה תעזור לך לעבור את החודשים האלה יותר בקלות. (מנסיון). מאחלת לך שהמסע אל ההריון ואל ההורות יהיה קצר ומהנה כמה שיותר.

למעלה