חדשה כאן

סבתא271

New member
חדשה כאן

שלום רב, חדשה כאן בקבוצה, מלאו לי 60 השבוע בשעה טובה , יש לי שאלה לחברים שבגילי...... האם יש זכויות כל שהם לגיל 60, או שהזכויות הן רק מגיל הפנסיה - 62 ?

מינהר

New member
חדשה שלום. מזל טוב שהגעת לששים. את צעירה

מאוד, ממש אפרוחית.
בעניין זכויות- ביטוח לאומי ופנסיה דומני שזה החל מ62-64. יתכן שתקבלי כרטיס אזרח ותיק מן המדינה, בו תוכלי לסוע באוטובוס בזול ולהיכנס לסרטים ולמוזיאונים וכו במחיר מוזל.
תמשיכי להשתתף.

הדסהש1

New member
בוקר טובברוך כנסתך לפורום

שישים פלוס.תנצלי את הזכויות של אזרח ותיק.אני חוץ מרב קו שמוזיל את הנסיעה לא מנצלת שום דבר.החום הזה כבר זועתי.מה יהייה בחודשים הבאים?.היום אלך למספרה להסתפר קצר יותר ולצבוע.זה הפינוק שלי.אחר הצהריים יפעת.תבוא לקחת אותנו לנחם את בני דודתי שאבדו את הוריהם תוך 10 ימים.זאת חובתי
אחי היה שם אתמול וראה תמונה של אמא שלנו שכבר 28 שנה לא איתנו מחזיקה את הבן הצעיר של בת דודתי שהוא היום בן 36.והדמעות החלו ליזול.הרגשות היו פתאומיות צפו לי כל הזכרונות במיוחד .בערב שצפיתי בקשישים וכל שנה בטקסים אני דומעת..
&nbsp

בוקר טוב

בעניין הניהול, אני חושבת שאם נשמור אחת על כבוד השניה ולא נתכסח
על כל שטות ואם לא נגיב לטרולים, נוכל להסתדר בלי הנהלה, התכתבתי עם
מישהי מהנהלת הפורומים שנתנה לי את הרשות לפנות אליה אם יהיה משהו חריג
ונצטרך למחוק, היא תעזור בזה,
ברוכה הבאה לחברה החדשה, אצלנו כל גיל מתאים, לגבי האזרח ותיק וכדומה,
אני חושבת שאת עוד לא הגעת לגיל, אבל אפשר להתקשר ל*6050 ביטוח לאומי ולקבל אינפורמציה יותר מדויקת,
טוב, אז מכונת הכביסה סיימה את עבודתה ואני סיימתי לאכול את ארוחת הבוקר,
אני הולכת לתלות כביסה, העוזרת פה והבית מתנקה,
זה הדיווח להבוקר
שיהיה יום נעים למרות החמסין שבחוץ, אני אצטרך מתישהו להעביר את תפקוד
המזגן מחימום לקירור ומקווה שאצליח בלי העזרה הטלפונית של הטכנאי שלי.

מינהר

New member
ציפי, לך לא מפריע שמעליבים אותי. לי מפריע.

אז תעשי לי טובה,,,
כידוע לך יש עוד פורומים בעולם.
אז במקום לפנות כל פעם להנהלת הפורומים ולבקש שימחקו אחרי יומיים, תמחקי את בתור מנהלת.

נוגהה1

New member
מינה מתאים לך לנהל את הפורם ממילא את נכנסת כל יום

יש לך תבונה ולראות דברים בצורה אוביקטיבית

נוגהה1

New member
במקום לפנות לכל מיני מנהלות למה לא לפנות להנהלת תפוז הם

יכולים לראות מי עומד מאחורי כל שם ,ואם זה טרול למחוק לאחת ולתמיד
ולא כל פעם למחוק מחדש

מינה

אני לא הכתובת הנכונה לגבי העלבונות שלך, אני מנסה להיות אובייקטיבית וזה
לא מצליח לי,הטרולים רוצים שנסתכסך, לכן הם נכנסים לפה וכותבים מה שכותבים,
לי כבר אין חשק להמשיך בכל זה, הפורום מבחינתי כבר לא מה שאני אוהבת,
אי לכך, אני מודיעה, שאני פורשת ומי שרוצה להמשיך להיות איתי בקשר, אשמח
מאד, אבל לא בפורום הזה, יש לי מספיק בעיות בחיים גם בלי כל הבאלאגן הזה.
היו שלום ולא להתראות.

מינהר

New member
נוגה, הנהלת תפוז ממנה מנהל או שניים, עדיף,

והם מטפלים בבלגנים, אם יש. להם אין כל כך זמן להתעסק עם שטויות. אולי את מוכנה להיות מנהלת נוספת?
ציפי, את לא צריכה להיעלב. סהכ נתתי להבין, שיש לי עוד פורומים להיות שם, ולא פה עם טרולים.

נוגהה1

New member
לא מינה יקרה, זה לא בשבילי ועוד אני רואה

התנהגות שאפילו ילדות בנות 16 לא יתנהגו כך זה רק מרגיז אותי
אבל חד פעמי אני מוכנה להכנס לתפוז לשאול אותם מי עומד מאחוריהשמות של הטרולים עם הנקודה האדומה אבל לא יודעת איך עושים זאת

מינה

אני לא נעלבתי, פשוט איבדתי את הסבלנות ובדיוק כך, יש עוד פורומים, לי כבר לא מתאים הפורום הזה ולאו דווקא בגלל הטרולים, אני לא אוהבת התכסחויות וכתיבה
שלילית.

מינהר

New member
ציפי, כל עוד אין מנהלת שתמחוק את הפרובוקציות

של הטרולים, יהיו התכסחויות, כי אם ישתקו להם הם יגבירו את הרעל.
כל עוד לא תוקפים אותך, לא אכפת לך. אבל כבר העליבו אותך על סיפורי מחלות או משהו כזה. וזה לא היה לעניין, ממש לא.

tamarsharoni

New member
היי לכולן , כל אחד וסגנונו הוא.

את כותבת לשושקה מטומטמת , זה לא מכובד , ממש לא מכובד , בפרט לא , אם את רוצה להיות מנהלת. מה לא ככה?
ובאשר לקינדרלך , ברצוני לשאול אותך , האם מעולם לא אמרת על ילדים /נכדים שלך או של אחרים : אוי אתה כל כך מתוק , הייתי אוכלת אותך . אני , אמרתי לילדים שלי ולנכדים גם . ובכל זאת הם כולם עדין חיים ושלמים , ואפילו רגל קרושה לא עשיתי ממי מהם .
זה סגנון הדבור שלי , לך יש סגנון אחר .
כל אחד כותב בסגנונו הוא .
ובינתים , לפחות עד שהמצב ישתנה , אני מצטרפת לציפי .
ובזאת מסתימים שידורינו , [ לפחות לתקופה הנראת לעין ] .
בייוש לכל החברות שלי , ולהתראות בשמחות .

מינהר

New member
תמר, בוודאי לא אמרתי כמוך שאני מבשלת ילדים.

ואל תביאי את הביטוי "ילד מתוק שאפשר לאכול אותו" להגנתך. לא לעניין. אפשר לפעמים להודות בטעות.
ושושקה הרויחה ביושר את מה שאמרתי לה.
ומה הבעיה שלך עם "רגל קרושה"? מבשלים דומני רגל של עוף ויוצא קריש טעים. אני בחיים לא הכנתי רגל קרושה, אלא טעמתי אצל אחרים. מה זה מפריע לך כל כך שיצאת על זה למלחמת צלב?

אדזה 900

New member
ציפי

נדהמתי והופתעתי לקרוא את שכתבת.רק לפני מספר ימים הצהרת שאת מרגישה נוח בפורום ופתאום מה..?.זה שכמה חברות מוצאות לנכון להתכסח עוד לא אומר שהכל לא בסדר.אדרבא בכל מחנה אחר יכולות לצוץ אותן הבעיות,אם לא היום אז מחר ובכל זאת ממשיכים והקול המתון תמיד מנצח.אסור לירוק לבאר ששאבת ממנה מים ואם פעם זה היה בסדר זה תמיד יכול להיות כך,אל תשכחי איך ירדו פעם על החברות שהן בכייניות ומדברות רק על הצרות שלהן ותראי איך הנושא הזה פסק ושומעים דברים חיוביים,ואף אחד לא אילץ אותן לעשות כך זה בא מתוך עצמן,למדנו מנסיון שלא נעים תמיד להעיר מה טוב ומה לא,הדברים הסדתרו מעצמן והיה נחמד.אני בטוחה שתחשבי שוב על הנושא ותראי שיש לך כאן חברות נאמנות שהיו רוצים לראות אותך כאן ולאו דווקא בפורומים אחרים שמשום מה לא מצא חן בעיניהם להיות כאן.מקווה שתמצאי דברים חיוביים פה ,בכל משפחה טובה לא תמיד הכל מבריק ובכל זאת ממשיכים,היום יכול להיות ככה ומחר אחרת.מחכה לך ולתרומתך-אוהבת.

אדזה 900

New member
תמר

כל משכתבתי לציפי תקף גם לגבייך,פשוט שכחתי לרשום את שמך בנושא.בייייייי.

למעלה