חדשה כאן

פנינה 21

New member
חדשה כאן

לילה שוב אני מול המחשב אני לא יכולה לישון הידים שלי קפואות מהדורות החדשות של הערב זרקו אותי אחורה בזמן שנתיים אחורה מזמן זה לא קרה לי כאילו הבעיה נדחקה לפינה וישבה בשקט כמה שבועות אבל אני שוב מול המחשב אחרי אמצע הלילה מנסה למצוא מישהו שיקשיב לי ולא ממש מוצאת . זה הגיוני שככה פתאום אירוע אחד יחזיר לראש הכול ?

ברוכה הבאה פנינה../images/Emo24.gif

בוודאי שזה הגיוני שאירוע אחד יחזיר לראש את הכול. את רוצה לשתף אותנו במה שקרה לך לפני שנתיים? האם היית מעורבת בפיגוע? מה קרה לך מאז? האם טופלת מבחינה פסיכולוגית? שולחת לך חיבוק אמיץ ומקווה שתתחזקי. אם תשתפי אותנו, אולי יהיה לך קל יותר. מיכל

פנינה 21

New member
תשובות

לפני שנתיים -הייתי בקרבת התחנה המרכזית כשהתפוצץ שם מחבל . אני זוכרת את הרגע של הפיצוץ את הסירנות וצעקות של אנשים ברחתי משם בערך 20 דקות אחרי הפיצוץ כבר בבית ספר בכיתה היועצת עברה והוציאה את מי שלא הצליח ללמוד (איך אפשר ללמוד אני לא יודעת)כשהיא נכנסה לכיתה בכיתי החזקתי את הפלאפון וכל כך רציתי לדבר עם אמא -ידעתי שהיא מחפשת אותי כי לא הספקתי להתקשר להודיע שהגעתי לבית ספר כמו שאני אמורה להתקשר כל בוקר ברגע שאני יורדת מהאוטובוס שניה לפני הפיצוץ חשבתי על זה שעוד רגע צלצול ושאני צריכה להתקשר הביתה אבל לא הספקתי, אחרי הפיצוץ קווי הטלפון קרסו ככה שלקח לי הרבה זמן להצליח להתקשר הביתה. בחודשים הראשונים אחרי הפיגוע כל פיגוע היה מחזיר אותי לשם .ומאז זה ענין תקופתי יש לי תקופות טובות יותר וטובות פחות . אני בקשר עם נט"ל בערך משבוע וחצי אחרי הפיגוע.

ברוכה המצטרפת../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

עברת חוייה טראומטית .... כמה עצוב שהיה עלייך לעבור את זה ושעלייך להתמודד עם הזכרונות, מדי פעם גם היום. טוב לשמוע שהתאפשר לך באופן מיידי כמעט, קשר עם ארגון תומך המבין את מה שעובר עלייך, כמו נט"ל, ושהם מלווים אותך עד היום. חזקי ואמצי!

למעלה