חדשה כאן

Ivy B

New member
חדשה כאן

אני התחלתי לראות כמה פרקים בשידורים החוזרים בימי שבת וחלק מהפרק של אתמול ונראה לי ששבתות וחגים זאת אחלה סידרה! כיוון זרק עכשיו הצטרפתי, מישהו מוכן להגיד לי מה היחסים בין דניאלה לרפי? הוא אבא שלה או משהו? למה היא גרה איתו?

qt1

New member
Ivy B ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

דניאלה היא הבת של רפי כפי שכתבה לך zoeid היקרה
וזה הסיפור בתמצות: לרפי היתה אישה שקראו לה חגית , היא אמא של דניאלה , וכשדניאלה נולדה רפי עזב את חגית(אם אני טועה יתקנו אותי , אולי זה היה כשהיא היתה בת שנה או משהו כזה) היחסים בין חגית לרפי טובים , חגית עובדת כעו"ס בבתי הסוהר ורפי הוא צלם במקצועו. בין חגית לבין אלה החברה של רפי והאמא של ליה יש יחסים טובים מאוד. בין דניאלה לרפי יש יחסים טובים מאוד , הוא משתף אותה בבעיות שלו והיא משתפת אותו בבעיות שלה , היא גם אוהבת את החבר של אבא שלה -יואל והיא גרה עם חגית עד לא מזמן , חגית עזבה את הארץ , היא בארה"ב ודניאלה גרה עם שותף בדירה עד היום- היום ראינו את דניאלה עוזבת את הדירה כי קשה לה עם האבא שלה... את חגית משחקת בפרקים הקודמים השחקנית זמרת- אתי אנקרי. מקווה שלא בלבלתי וברוכה הבאה

Gods Wave

New member
חחח בין חגית ואלה בקושי יש יחסים

טוב, אולי זה כי חגית לא כאן עכשיו. שוין

*superstar*

New member
גמני חדשה!../images/Emo9.gif

רק עכשיו שמתי לב שיש לסדרה פורום..
אני רואה מהעונה הראשונה. אהה.. ואני עדי

qt1

New member
superstar* היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כפי שהמלצתי להולה1 , גם את... תמשיכי לצפות בסדרה , יהיו ש.ח בהמשך ויהיה סבבה... צפיה מהנה גם לך וברוכה הבאה

Nino Schibetta

New member
ברוכה הבאה גם ממני

לרגע חשבתי שמדובר בסוקראטס סופרסטאר
עזבו...אירוויזיונים ואני זה צמד חמד

למעלה