חדשה כאן

חדשה כאן

יש לי שאלה שאולי היא קצת מוזרה. האם קרה לכם שאתם יודעים לפני כל מה שמתרחש אצלכם בחייכם, מה יקרה? או שזה רק אינטונציות רעות....

גריני

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

למה את חושבת שהשאלה מוזרה? - היא ממש לא! לי קורה לפעמים שאני יודעת, בהחלט לא לפני כל מה שמתרחש.וכשזה קורה - זה יופי... לא? אינטואיציות רעות??? את מתכוונת שאת יודעת מראש רק דברים "רעים" שקורים? נסי לבדוק עם עצמך האומנם כך, וגם יהיה נחמד אם תספרי על כמה מקרים כאלה. וכדי להנעים את קליטתך בפורום הזה, אנא התכבדי:

תודה מתוקה

אותי השאלה ששאלתי היא קצת מפחידה, כי אני בטוחה שיש בי משהו שאני לא מודעת לו. ואני עושה הכל הפוך בניגוד לאינטוציאיות. למשל: כשהייתי ילדה קטנה ההורים שלי הזמינו צבעי אלינו הביתה ואני לא סבלתי אותו, לא יודעת למה..וניסיתי לגרש אותו וכל פעם שהוא היה בא אני הייתי מנסה להרחיק אותו מהבית...לא בדר"כ בצורה יפה.אחרי כמה חודשים שהוא סיים לצבוע הורי גילו שהוא שקרן והרס לנו את הקירות בבית... כל הבחורים שהייתי איתם בקשר זוגי ידעתי שזה לא ילך, בקשר האחרון שהיה לי אמרתי לו שזה לא יחזיק מעמד למרות שהוא ניסה להרגיע אותי ועובדה זה הסתיים. וכרגע אופפת אותי הרגשה שאני לא עושה דברים נכונים, ניסיתי לשדך לידיד שלי מישהי ואני יודעת בליבי שזה לא יצליח. חברה שלי רוצה לצאת עם מישהו שנשמע בעיני טיפוס מקסים אבל אני מרגישה שזה לא זה, והיא שאלה אותי אלף פעם אם אני מסכימה שהם ייצאו כי היא מרגישה שאני והוא יותר מתאימים מאשר היא והוא ולא אמרתי לה מילה. ואני מרגישה שכרגע אני יותר מידי דוחקת בזמן כדי למצוא מישהו ואני רואה את עצמי מוצאת מישהו אבל אחרי כמה זמן מצטערת שאני מגלה את פרצופו האמיתי...ומוצאת את עצמי מאוהבת באחר..אבל זה כבר מאוחר מידי. ואני לא אוהבת את תחושות האלה ואני לא מאמינה בבגידות.... אני לא יודעת איך להפסיק לחשוב את מה שאני חושבת..... מצטערת אם נשמעתי מבולבלת

גריני

New member
אלת השמיים,יקרה

בואי ונתחיל מהסוף - מהחתימה שלך, ואולי תסכימי לתקן אותה קצת? לכתוב שלאושר אין גבול? שהוא זורם עוד ועוד? הביני שהציפיות שלך מהחיים, האמירות שלך - הן אלו שיוצרות את המציאות שלך! ואם תצליחי, בעבודה עצמית, לשכנע את עצמך שהחיים טובים, יפים ומלאי שפע בלתי מוגבל - כך יהיה! כמובן שבנקודה זו אני גם ממליצה שתקראי את "שיחות עם אלוהים-1" - ספר שמאוד יעזור לך (כך אני מקווה, לפחות) לאמץ את הגישה החיובית הזו לחיים, ולהבין איך אנחנו משפיעים בעצמנו על מהלך חיינו! חישת אנרגיות (שזה מה שקורה כשאת מזהה מישהו כאדם "שלילי"/"חיובי" וכו') - הינה מתנה, ולא עונש! זוהי יכולת שקיימת במידה כזו או אחרת אצל כולנו!!! התרבות המערבית לא כ"כ הכירה ביכולת הזו, ולשמחתי הרבה אנחנו בעיצומה של תקופה בה ההכרה בכך חודרת גם לתרבות שלנו. את יכולה ללמוד להעצים את היכולת הזו ולתעל אותה לכיוונים טובים. רייקי, למשל זו דרך נפלאה להתחיל. אשר לעובדה שאת פועלת בניגוד לאינטואיציות שלך, זה כמובן חבל, ואף פעם לא מאוחר לשנות דברים. עצם העובדה שאת מודעת לכך - היא השלב הראשון בדרך לשינוי. צייני לעצמך כל פעם שפעלת בניגוד לאינטואיציה שלך, והבטיחי לעצמך לפעול בהתאם להרגשותיך - בפעם הבאה. זוהי הדרך לשנות הרגלים, ואני מבטיחה לך שתרוויחי הרבה מאוד כשתלמדי להקשיב לאינטואיציות שלך ולפעול על פיהן

שיחות עם אלוהים?

מי כתב את הספר. ואני לא רוצה ללמוד רייקי.יש לי נסיון מר ממישהו שלמד רייקי וגרם לי רק נזק נפשי. לגבי החתימה, אני מנסה להיות חיובית בעזרתה, אם זה לא יעודד אותי זה יעודד את אחרים.

F650

New member
../images/Emo140.gif אז אולי נתחיל מהתחלה ../images/Emo35.gif

למה שלא תשני את הניק שלך לאשה ארצית במקום אלת השמיים. כל האקשן קורה פה בארץ כנראה - בשמיים את לבד... אז לשיקולך.

לא רוצה לשנות את הניק

הניק שלי מאוד יפה בעיני...באמת, זה מרמז על הרבה דברים אבל לא על התנשאות יתרה ושחצנות.

גריני

New member
הסדרה נכתבה ע"י ניל דונאלד וולש

מתוך "הודעת המנהל/ת" העתקתי עבורך: "ספרי "שיחות עם אלוהים" מדברים על הרבה מאוד נושאים שקשורים לחיי היומיום שלנו, ומביאים נקודת מבט רוחנית מאוד (מהמקור בעצמו, על פי הספר). דבר זה נותן תפיסה אופטימית לדעתי על החיים ועל מעשינו בחיים האלה." את מוזמנת לעיין בהודעה ההיא ובדפי הפורום, וללמוד עוד עלינו. נשמח גם ללמוד להכיר אותך טוב יותר. החלטתך שלא ללמוד רייקי - כבודה במקומה מונח, כמובן, אבל תרשי לי להעיר לך שאני חושבת שאת "שופכת את התינוק עם המים" בהחלטה זו. העובדה שמישהו גרם לך נזק נפשי היא באמת מצערת (ולמען האמת אני תמהה איך רייקי מביא לנזק נפשי כזה). אה, ורציתי להגיד לך עוד משהו: אני דווקא אוהבת את הניק שלך

osho7

New member
אלה יקרה

יש סיבה לכך שאת לא פועלת לפי האינטואיציות שלך? כלומר, ברור שקיבלת מתנה, השאלה שלי היא מה הסיבה שאת כאילו דוחה אותה. אולי זה מפחיד אותך לסמוך על עצמך בדברים שאת לא מצליחה לשלוט בהם? לדעתי באיזשהו אופן, את תגיעי לקצה במוקדם או במאוחר,ואז לא תוכלי יותר להתעלם מעצמך ומהאיתותים הפנימיים שלך. תמיד תאמיני לעצמך גם אם כל העולם סביבך מטיל ספק, כנראה שבגלל זה את מטילה ספק, זה קשה וזה לוקח זמן ותהליך לא פשוט להיות נאמן לגמרי לעצמך - גם כשסביב אין תמיכה זה בכלל קשה ואת צעירה. אז הורידי דאגה מליבך, ואולי כמו שהמליצה לך גריני יש כמה ספרים שיכולים לתת לך את החיזוקים שאת צריכה. יש משהו שרוב האנושות לא מבינה זה כמה כוח יש לנו ביצירת המציאות שלנו. אנחנו ממש ממציאים את המציאות ואנחנו ממציאים את האנשים שסביבנו. אם נמציא אותם מדהימים הם יהיו כאלה, טוב לא בהבזק, אבל דברים קורים כל הזמן. רציתי להגיד גם לאור 101 , אתה יכול להמציא את אחיך את אמא שלך מחדש. מתוך החלטה פנימית פשוט להגיד לעצמך (גם אם זה מרגיש כמו שקר) שהם נפלאים והם אוהבים אותך. להגיד את זה 100 פעם ביום עד שתתחיל להאמין שזה נכון. זה ישנה לך את הגישה ובעקיפין גם הם ישתנו. -מנסיון!!! זה עובד כמובן לכיוון השני של הדברים הרעים, ומשום מה יותר קל לרובנו להאמין בדברים הרעים, מבלי להרגיש שאנחנו יוצרים אותם מתוך המחשבות שלנו.

למעלה