חדשה כאן...

nushit0

New member
חדשה כאן...

שבוע טוב לכולם, לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון, אך אנסה בכל זאת. הייתי רוצה לדעת איזה שאלות אפשריות שואלים בראיון עבודה ראשוני לע"ס ומהם לדעתכם התכונות הנדרשות להיות עו"ס מה אתם הכי אוהבים ומה אתם הכי לא אוהבית בעבודה בתודה מראש...

SuperGirl 25

New member
הי נושית וברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

למה את חושבת שלא הגעת למקום הנכון? נראה לי שדווקא כן
רובנו כאן עו"סים או כאלה שלומדים לתואר ראשון/הסבה. השאלה ששאלו אותי הכי הרבה בשנה א' (בראיון ובשיעורים חדשים-ע"י המרצים)-למה בחרת דווקא בעבודה סוציאלית? (מעניין באמת לשמוע מה שאלו את האחרים). ממש שאלת מיליון הדולר...לא יודעת אם היתי שואלת אחרים את השאלה הזו, כיון שהתשובות בדר"כ חוזרות על עצמן ודי נדושות... היה שרשור לא מזמן עם שאלות ותשובות שאולי יתנו לך קצת רקע לגבי העו"ס. אם יש לך שאלות נוספות, אנחנו כאן. אגב, מותר לשאול מדוע את שואלת על העו"ס?

SuperGirl 25

New member
ושאלו גם על...

דילמה מקצועית- 3 תופעות בחברה, שמשפיעות על כלל האוכלוסיה

SuperGirl 25

New member
מכיון שבתקופת הראיון...

פרצו לסבתי היקרה את הבית, אז עלה לי לראש שהעברינות/התמכרות לסמים (כבר לא זוכרת איך ניסחתי את זה) משפיעה על כלל האוכלוסיה, שכן גם אם אני לא במעגל המכורים, אני עשויה להיפגע ואפילו מאוד, אין לי חסינות. נראה לי שהיום יש יותר תופעות שמשפיעות על כולנו, כמו-מערכת החינוך הנחלשת, התרופפות הערכים בחברה...

עוסג

New member
שלום שלום

היי נושית, אותי שאלו שלוש שאלות שאני זוכרת: מה התכונה בי שהכי תפריע לי מה התכונה בי שהכי תסייע לי (מסתבר שזה בדרך כלל אותו הדבר...) ואיפה אני חושבת שאהיה, מבחינה מקצועית, בעוד חמש שנים. חוץ מזה מתעניינים ברקע קודם, ניסיון רלוונטי, העדפות וכמובן - ציונים! שיהיה לך בהצלחה

למעלה