חדשה כאן

7נתי7

New member
חדשה כאן

שלום לכן ארבעה וחצי חודשים אחרי לידה התחלתי את ההריון עם עודף משקל(תת פעילות של בלוטת התריס וטיפולי פוריות), בהריון לא עליתי כלל,אפילו ירדתי במשקל,פשוט לא בא לי לאכול כלום. היום אני 10 ק"ג פחות ממה שהיתי כשנכנסתי להריון ועדין יש מה לרדת... לא אוכלת מסודר אבל גם לא זוללת. שתייה גם היא לא הצד החזק שלי... קצת בדיכאון לאחרונה בשל עודף המשקל (ליד התינוק שלי אני ענקית במראה..) שמחה שפגשתי אתכן מקווה שיחד יהיה קל יותר אפשר להתקבל אחרי כ"כ הרבה זמן מהלידה?

מאיו

New member
היי חמודה, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כבר ארבעה וחצי חודשים?? הזמן טס...... כל עוד את אישה ןאת אחרי לידה, את מוזמנת בברכה (גם אם עברו 10 שנים
) טיפ שלי- כדי להתחיל לרזות צריך להתחיל לאכול מסודר. מה שעוד עוזר לחלק מהנשים זה לרשום מה את אוכלת במשך היום (גם ביס קטן מהעוגה משבת), כך מתברר מיד איפה נקודות החולשה

7נתי7

New member
הי מאיו../images/Emo24.gif

הזמן עףףף לו טס לו. בן/ת כמה שלך? אני מתחילה היום את הדיאטה שפרסמה magigwomen. נראית לי אחלה. בעוד חודש חוזרת לעבודה חיבת לרדת,למרות שכל הבגדים טובים עלי בא לי לחזור למי שהיתי לפני כל הטיפולים והבעיות. ובעיקר.....לפני ההריון הבא...

מאיו

New member
בהצלחה!

אני עושה דיאטה של דיאטקלאב, התחלתי עם מסגרת של 1500 קלוריות והמשכתי עם 1200 קלוריות. בינתיים ירדתי 16 והיד עוד נטויה (ויש עוד מה לרדת)

7נתי7

New member
וואו!!!!!!!כל הכבודדדדדד

ספרי קצת על הדיאטקלאב. בכמה זמן ירדת את המשקל הרציני הזה? לי יש לרדת 20 ק"ג

7נתי7

New member
כל הכבוד על ההתמדה../images/Emo45.gif

אני ממש גרועה. לא שותה וכמעט לא אוכלת-אתמול אכלתי צהרים (דוגמית)אחרי שש בערב וארוחת ערב לא אכלתי. היום הצלחתי לאכול ארוחת בוקר ואנסה לאכול צהריים עוד מעט, תלוי בנסיך.

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

יש כאלה שאוכל בשבילם זה עניין לחיים...יופי שהצטרפת אלינו. לגבי הדיכאון, זה רק טבעי שעם כל העייפות והעומס והשינוי העצום בחיים יש ירידה באנרגיה ובכוחות. תני לעצמך
חזק, עם האוכל והמשקל נראה שאת בהחלט בכיוון הנכון, אז ספרי לנו מה קורה, בשביל זה אנחנו כאן

חן123

New member
הי נתי

זה ממש משמ לא הרבה זמן אחרי לידה את יותר ממוזמנת כמה את רוצה להוריד?

7נתי7

New member
רוצה 20,מתחילה מחמישה../images/Emo13.gif

צריך להיות ריאלים.....

חן123

New member
השאלה היא האם

את צכאית לדיאטנית במימון הקופה. מ bmi מעל 30 זכאים. את יודעת מה ה bmi שלך?

7נתי7

New member
בתחילת ההריון היתי זכאית

אולי גם עכשיו,אבל האמת שלא חשבתי על זה. לדיאטנית לא היה מה לחדש לי, ואמרה שאין לה מה להגיד לי כי אני אוכלת נכון ובעיקר אין מאכלים שאני צריכה להוריד. נשמע פלצני אבל באמת זה ככה. שווה לשקול את זה שוב

חן123

New member
דיאטנית זה לא רק לאינפורמציה

זה גם גורם מדרבן, פידבק ומעקב. אני לא אהבתי את תשובת הדיאטנית כי כמעט תמיד יש מה לחדש. אולי שווה להחליף אותה?

אורלי14

New member
ברוכה הבאה!

כל הכבוד לך על שבאת לכאן! אני לא מופיעה פה הרבה בזמן האחרון, אבל אני כבר כמעט שלוש שנים אחרי הלידה האחרונה, ועדיין אחרי לידה... כי לדעתי כל ההשמנה שלי באה בעקבות לידות והריונות שקודמים להן... תספרי קצת על הדייאטה שאת עושה, טוב? המון הצלחה!!!

7נתי7

New member
תודה אורלי,אין לי ממש מה לספר

כי אני לא ממש מתמידה והתחלתי רק אתמול........ יש כאן הודעה של magicwomen'בה היא מצרפת קישור עם תפריט דיאטה שנראה לי שפוי ביותר. לא מצליחה לאכול הכל ודווקא עכשיו בא לי כל מיני דברים שאסור. הבן שלי חולה וזה בכלל משבש לי את הכל. מה את עושה?

רוני471

New member
נתי יקרה../images/Emo140.gif

כולנו ליד הגוזלים שלנו ניראות ענקיות,הרי הם אפרוחים קטנים אני מבינה את התיסכול שלך,אבל עברה טיפולים והריון ,וזה טלטלה מאוד גדולה לגוף, אני מציעה לך להתחיל בקטנה קודם כל ללמוד לשתות להכין מיים עם נענע או לואיזה,לימונית, ואז לקחת עט ונייר ולרשום כל יום מה אכלת, שיהיה לך תמונה על מה שאת מכניסה לפה יהיה יותר קל, לדעת איפו את נופלת ואיפו יש לשפר, עכשיו חם וכיף להתענג על סוגי סלט למניהם, אז בהצלחה,

7נתי7

New member
תודה לך רוני יקירה,../images/Emo140.gif

את כל כך צודקת. העלית חיוך על פני וזה המון בימים אלו...... החמוד שלי מתאושש לאיטו מהוירוס הנוראי הזה,מקווה שבדרך להחלמה מהירה. ממחר אתחיל לרשום הכל וגם לשתות שוב תודה

יש מה לעשות - אני מכירה שיטה שעובדת

שלום נתי, לגבי בעיות של בלוטת התריס והשמנה לא ממש ברורה, יש מה לעשות וכיצד לטפל גם מעבר לדיאטה. יש רופאה מוסמכת בת"א בשם ד"ר אירנה שנדשטיין אשר מטפלת בשילוב של רפואה קלאסית עם חידושים טכנולוגיים. למשל, במקרה של תת פעילות של הבלוטה ויתר צרות הנובעות ממנה, יש לבצע ניקוז לימפטי. בקטע של ההרזייה, אפשר להיעזר במחטים ו/או במכשיר ה"LUNA" האיטלקי שיש לה במרפאה. כשאני אצלה, זה מאוד מרגיע כי היא קודם כל רופאה (M.D) , מטפלת גם ברפואה סינית וגם ברגילה ויש לה בנוסף את כל המכשור הזה שהוא לא פולשני, לא כואב ומאוד עוזר. אני ממליצה לך לנסות אותה בחום רב . למרפאה קוראים : ש.ב.א והיא נמצאת בת"א ברח' בר גיורא.

למעלה