חדשה כאן

מצב
הנושא נעול.

ZLIL36

New member
חדשה כאן

חדשה כאן
שלום לכולם היתי רוצה להתיעץ איתכם, אני מאיזור רחובות ומחפשת רופא פריון מהאיזור תודה רבה ובהצלחה לכולן.

אמאלה2

New member
לא מהאזור אבל מאחלת ../images/Emo50.gif

חדשה כאן
שלום לכולם היתי רוצה להתיעץ איתכם, אני מאיזור רחובות ומחפשת רופא פריון מהאיזור תודה רבה ובהצלחה לכולן.
לא מהאזור אבל מאחלת

ריקי בש

New member
חדשה כאן...

חדשה כאן
חדשה כאן...
היי, גם אני מאזור רחובות ואני מכירה את ד"ר שכטר שעובד בב"יח אסף הרופא והקליניקה שלו נמצאת ברחובות. הוא מקסים וממש בסדר. טיפל בי בתקופת ההזרעות, לפני שהתחלתי בטיפולים באופן פרטי באסותא. אני לא מכירה כל כך רופאים שמתמחים בפריון באזור רחובות. בהצלחה, ריקי

העין ה 3

New member
גם אני לא מהאיזור

חדשה כאן
גם אני לא מהאיזור
אבל הייתי בעבר מטופלת של ד"ר שכטר. אפילו לא ידעתי שהקליניקה שלו ברחובות אבל אני בהחלט מצטרפת להמלצה. הוא נחמד, מרגיע, מקצועי ועדין. וחוץ מזה, בהצלחה! אם מתחשק לך, אולי תספרי לנו את סיפורך?

s h r o n i t

New member
אני לא מכירה רופאים באופן פרטי

חדשה כאן
אני לא מכירה רופאים באופן פרטי
אבל אני יודעת שביחידת ה-IVF בקפלן יש לאחרונה הצלחות יפות. שתי חברות שלי עם תאומים מטיפולים שם ושמעתי שהם עוסקים במחקר שעוסק ברירית וזה ממש מצליח להם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה