חדשה כאן

natali24

New member
חדשה כאן

מצחיק, הדבר היחידי שאי אפשר לומר עלי ועל קווין, זה שאני חדשה בו. אבל בפורום הזה, אני חדשה...באמת, התפלאתי איך זה שעוד לא עשו פורום. ולפחות הפורום הזה די חי ונושם... טוב, אז אני אציג את עצמי. מעריצה של קווין אני כבר לא קוראת לעצמי. קווין אצלי זה דרך חיים, כמשפחה שמלווה אותי, ובאוטו קבוע יש דיסק שלהם. אני עם קווין כבר 13 שנים. יחסית מעט, אבל הספקתי די הרבה. הייתי קצת חברה במועדון המעריצים הרשמי באנגליה וגם ביקרתי שם. האוסף שלי כולל (נראה אם אני זוכרת...) 80 דיסקים, כל האלבומים, סולו, הופעות חיות, סינגלים, הופעות נדירות, קאברים, 12 אינצ', בקיצור, כל מה שעשוי מדיסק וכתוב עליו קווין. ספרות - ספרים, גם חוברות תווים (אני מנגנת פסנתר), חולצות, בכלל ביגוד - ילקוטים, ג'אקטים, סיכות, דגלים, סרטים לשיער.... קלטות וידאו (האוסף ישן...) מקוריות של כל ההופעות החיות שיצאו וגם ספשיילים. ובטח יש עוד הרבה ששכחתי. אני פשוט לא מתעסקת בזה יותר... הייתי בהופעה של בריאן כאן בארץ (כשהוא הופיע עם רובים ושושנים) היה נחמד. התעלפתי (נו, הייתי צעירונת...) כשהוא חייך אלי (כן בטח...רק אלי....) וזהו.

B a m B a m

New member
ברוכה הבאה, אישה עשירה...../images/Emo168.gif

איך שאני מקנאה בך עלל כל מה שיש לך של קווין... אני גבי ברוכה הבאה...

I n n u e n d o

New member
ואו../images/Emo70.gif

אוסף בהחלט מרשים אולי תצלמי לנו אותו
ברוכה הבאה

michalQ

New member
וואו! ../images/Emo2.gif

המילה הכי מתאימה לתאר את מה שקראתי עכשיו, קנאה! כמה דברים של קווין יש לך..!! ומה הכוונה ב- 12 אינצ'?

natali24

New member
אני אחפש את התמונה...

בגיל 14-15 (מזמן...) עשו עלי כתבה בעיתון מקומי, וצילמו אותי עם האוסף. אני אחפש את התמונה, אסרוק ואצרף. אולי בכלל אני אמצא כמה תמונות ישנות של האוסף...נראה.

MaStIk BaZoOkA

New member
ברוכה הבאה=]

בא לך לתרום חלק מהדברים שלך לאנשים נואשים? [להלן אני] אגב אנ יאלינור..נייס טו מיט

natali24

New member
תודה רבה על קבלת הפנים החמה

תודה רבה - באמת. אני אשתדל לתרום עד כמה שאוכל... 12 אינצ'ים - זה מעין מיקסים אני חושבת. יש לי גם תקליטים ופוסטרים, וגם, 2 קלסרים ענקיים של כל הכתבות שפורסמו בין השנים 90-94 על קווין בעיתונות המקומית (מעריב לנוער וראש 1 בעיקר). מצחיק, אבל הרוב נמצא במחסן אצל ההורים שלי, מגולגל וכנראה מחכה ליום שבו אולי הבת שלי תתעניין בקווין? ...נחכה ונראה.

למעלה