חדשה כאן

מ ר י ל

New member
חדשה כאן

שלום לכולם ובמיוחד לג'ימי
,אני אספר קצת על עצמי. אני מנסה לרזות,אבל לא הולך לי,כי אני עדיין מכורה לסוכר וקשה לי להתעמל בגלל בעיות בקורדינאציה.אני יודעת שצריך ללכת כל יום אבל מזג האויר וגם האלימות שיש היום ברחובות מרתיעים אותי מללכת,אני יודעת שהרבה אנשים יגידו שזה תירוץ בולשיט,אבל האמינו לי,זה מפחיד להסתובב היום ברחובות ולא משנה באיזה שעה.אני הייתי אצל תזונאי ,שרק גרם לי לפניקה בגלל ההוראות שלו לגבי טיגון השמן למשל וכו'.אני לא יודעת איך מתעסקים עם שמן למשל בלי שזה יפגע בערך התזונתי של האוכל,אני יודעת שאוכל חם או מטוגן פוגע בערך התזונתי,אבל אני גם יודעת שכמו שאי אפשר איתו אי אפשר בלעדיו.אני יודעת שאני לא שבעה רק משתי פרוסות לחם עינן קל,אלא מ-4 .אני כבר לא יודעת מה זה מריחה קטנה ומה לא.כל הנושא מלחיץ אותי בקיצור. רציתי לשאול בקשר ל-tsh ,הרמה שלי מתקרבת ל-0 ואני לא יודעת אם זה משפיע לרעה על התזונה שלי או לא,כי גם כשלקחתי כדור ברזל זה לא עזר לי להתנגד לסוכר.אם מישהי/ו מכיר/ה תזונאי טוב לא של קופ"ח כי שם השירות הוא כמו בתחנת רכבת מהיר מידי.

את לא אוויר

אבל לא תמיד יש באפשרותנו לענות מיד...אולי כי את חדשה העלית לא מעט שאלות/בעיות ואנסה לענות לך בתמצות.:גשי דחוף לתזונאי /ית בקופת חולים (לא ציינת איזה), כולם/ן טובים!אולי כדאי לשקול ייעוץ /טיפול פסיכולוגי בנוסף כעזר וכתמיכה לכל "החרדות" שאת מעלה. TSH לבד לא אומר כלום, חשוב לדעת מה רמות ה T3/T4 , אין קשר בין ברזל ו"התנגדות" לסוכר .בקיצור את זקוקה לטיפול ולגורם מקצועי שיעשה הערכה מתאימה ויתאים לך תפריט שיעזור לך גם להיגמל מהתשוקה לסוכר, ואת צריכה להפחית באמצעים אלה או אחרים את רמת החרדה בה את מצויה ובה כל אחד היה מתמכר ככה מהר ובקלות למתוק המרגיע...

מ ר י ל

New member
תזונאי/ת קופת חולים

לא טוב כי היעוץ שם מהיר,בגלל שיש עוד אנשים שמחכים בתור.

למעלה