חדשה כאן!!

dewwater

New member
חדשה כאן!!

הגעתי לכאן דרך הדף הראשי, התרשמתימרמת הדיונים כאן והייתי שמחה לנוח בצל קורתכם. אני שושי, רווקה בת 33, מאושרת ושמחה בחלקי. עכשיו, כשריח של חורף מבשם את האויר, מרגישה בחסרונה של האינטימיות בחיי... כמעט כל שרשור כאן מבטא מחשבות, תהיות וחלקי מציאות מחיי. רוצה להביע את דעתי, בנוגע לדברים שהועלו כאן, כמה דפים קודם והוא העניין של זוגיות בין רווק\ה לגרוש\ה +. באופן אישי, הייתי מעדיפ היום לצאת עם גרוש בלי מאשר עם רווק. רוצה מישהו שכבר חווה בחייו מערכת יחסים משמעותית. גם כשיש ילד, אני יכולה לראות בזה יתרון, כייון שאז, אני יכולה ללמוד המון אודות האדם שאיתי, מתוך מערכת היחסים שיש לו עם ילדיו ועם גרושתו. השבוע שוחחתי בטלפון עם בחור, כבן 38 גרוש עם ילדה. כששמעתי איך הוא מדבר על ביתו, כמה היא חשובה ומשמעותית בחייו, מהניואנסים כשהוא מדבר על גרושתו, הפרגון שהוא מבטא כלפיה, מחזק אצלי את הרצון לפגוש אותו. לא מפריעים לי ילדים אצלי בבית בכל סוף שבוע, לא מפריע לי קשר טוב ומפרגן עם האשה לשעבר- להיפך. חושבת שבסיטואציה כזו, אני יכולה לקבל נתונים על האדם איתו אני יוצאת, דבר שעם בחור רווק לא אוכל לקבל אלא בזמן אמת. כרגע הבחור נמצא עם ביתו בחו"ל. אין לי ציפיות, רק תקווה שזה אכן יהיה זה לשני הצדדים (ואולי שלושת...) כמובן שזו רק שיחה לפני פגישה ראשונה ולא יותר... בכל אופן, רק רציתי לשתף .... חג שמח! שושי.

ברוכה הבאה שושי ../images/Emo140.gif

אני מסכימה איתך לחלוטין בנוגע לגבר שמדבר על ילדיו. אין דבר ממיס יותר מזה, בעיניי. התמסרות טוטאלית כזו, אהבה ללא תנאים, זה משהו מיוחד. גבר שהוא אבא, ללא ספק מהבחינה הזו יש לו המון, המון יתרון על רווק. את כבר יודעת איזה אבא הוא יהיה, וזה מדהים לראות את זה. מאחלת לך שהפגישה תהיה מוצלחת כשיחזור מחו"ל

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תספרי לנו (אם יתחשק לך כמובן) איך היתה הפגישה הראשונה

ברוכה הבאה אלינו../images/Emo20.gif

אהבתי את הציטוט בכרטיס שלך מהספר הענק הזה,הוא השפיע עליי הרבה

pasparto

New member
אני דווקא רואה דברים מעט שונים...

היי כגבר גרוש עם ילדה אני דווקא רואה את ההיפך... נשים רווקות (גם אם הן בגילי) או גרושות ללא,נרתעות בדרך-כלל מלהכיר גבר עם "מטען" בצורת ילדים. אני מדבר מנסיון אישי,למרות שאני ברור מספיק כדי שיבינו שאני לא מחפש אמא לבת שלי (יש לה) ואשה שתטפל בה(אני יודע לטפל מצויין)אלה מישהיא שבסך הכל תוכל להיות חברה שלה... אני יודע שיש נשים שזה לא מפריע להן(אולי אפילו יתרון עבורן...). אבל אני יודע שיש הרבה מתחסדות שכשהן מגיעות לרגע האמת הן מעדיפות ללכת בדרך הקלה ולהמשיך ולחפש... בברכה ובידידות ג'ורג'

pasparto

New member
היי אילנה נה לא הבנתי את כוונתך?!

מה יש בדף 2 שלא צד את עיניי?
ג.

סליחה טעות שלי../images/Emo9.gif

חשבתי שזה שרשור של ברוכה הבאה ולא שמתי לב שבתוכן ההודעה התייחסה dewwater לנושא שהועלה כאן לפני יום או יומיים(עניין הגרושים+) קבל את התנצלותי

dewwater

New member
מבינה אותך.... זה אכן עניין מורכב..

ולגבי שני הצדדים, כל מקרה הוא לגופו.... כפי שאני רואה את הדברים, חלק גדול מהגברים הרווקים בהם נתקלתי, שהם מעל גיל ,32-33 אינם בנויים לקשר. אני רואה את אותם פרצופים, בכל אתרי ההכרויות, אנשים שבד"כ נמצאים שם כבר שנים...והם אלו שעדיין תקועים באשליית הוירטואלה, הרבה פעמים כתרוץ לא להיכנס לקשר. כמובן שישנם גםגברים מדהימים. לגבי אדם גרוש עם ילדים, יש לי עוד אינדיקציה. במקרה הספציפי הזה, אהבתי את איך שדיבר על ביתו, על האמפתיה והערכה כלפי גרושתו וכאן, כשאדם הוא כל כך מקסים, אקבל אותו גם עםהדברים שיכולים להיות אולי פחות נוחים.... ממרום בגרותי, יש דברים עליהם אתפשר. לעולם לא אתפשר על טוב לב, אכפתיות ויכולת הכלה של האנשים המשמעותיים לך. אולי במקרה אחר, אעדיף רווק ללא, אבל מניסיון, לא פשוט למצוא אנשים באמת מדהימים שהם עדיין פנויים...

למעלה