חדשה כאן...

חדשה כאן...

אחרי לבטים רבים ואינספור פעמים שנכנסתי הנה החלטתי הפעם גם להשאיר הודעה. אני חושבת שיש לי את כל סוגי החרדות, מכל סוג קצת, יש לי ADHD שהתגלה רק בדצמבר לפני שנה. וכידוע שחרדה היא תחלואה נלוות לADHD. אני בת 18 וחצי, סיימתי יב, ועוד שלושה שבועות מתגייסת. אני מתה מפחד, מלאה בחששות ובחרדות! כבר מעכשיו לא ישנה כל כך טוב, רק חושבת על הגיוס והלב מתחיל לפעום כמו אחרי ריצת מרתון. אני יודעת שכל אחד חושש לפני גיוס, אבל אצלי זה נחווה פי כמה. מקווה שאולי פה יש מי שיוכל להבין יותר באיזה מצב אני ויוכל לעזור ולתמוך... שבוע טוב לכולם!

DaRk NOS

New member
.

יהיה בסדר,אל תתעמקי בזה יותר מידי.אם אני יכול,גם את.זה ממש מעיד על אופי שאת מתגיסת למרות זה

ובכל זאת, איך עשית את זה?

אני מדחיקה, רק בלילה שאני הולכת לישון המחשבות פתאום נודדות אבל מתישהו אני אצטרך להתמודד....

שמחים שהצטרפת אלינו ../images/Emo140.gif

אני שמחה שהחלטת להשאיר הודעה. ברוכה הבאה
מה מפחיד אותך בגיוס? את יכולה לספר קצת על החששות והחרדות שלך סביב זה?

יש כל כך הרבה פחדים...

שאני לא יודעת מאיפה להתחיל.. יש לי מן חרדה חברתית קלה,ואני מפחדת שאני לא אכיר אנשים אני יודעת שיש לי סימולציות בקורס ואני מפחדת מהם מאוד מפחדת שאני לא אדע מה לעשות ולאן ללכת, ואני יודעת שאני אתבייש לשאול. מפחדת שאני אבכה מול המפקדים מרוב פחד. אני לא יכולה שצועקים עליי, ישר שק הדמעות מתמלא.. המערכת הצבאים ידועה בתור אחת שלא הכי תומכת-ככה נראה לי.. וזאת דרך חדשה שאני מתחילה בה לבד וזה פשוט מפחיד!

התחלות חדשות...../images/Emo107.gif

כמו שאת כותבת, את מתחילה עכשיו דרך חדשה. אני חושבת שהרבה פעמים כשאנחנו לקראת משהו חדש בחיים שלנו יש לנו המון פחדים וחששות. יש משהו מלחיץ בדברים לא מוכרים. אנחנו מנסים לתאר לעצמינו איך זה יהיה, וכל מיני מחשבות רצות לנו בראש. חלק מהן קשורות בחרדות וחששות. החרדה מנפחת כל מיני חששות שיש לנו מהמצב החדש והלא מוכר, וגורמת לנו לדיין דווקא תסריטים לא נעימים. תחשבי על זה שבעצם כבר עברת הרבה פעמים מצבים של התחלות חדשות. התחלת כיתה א', התחלת התיכון, התחלה של חוג חדש... זה תמיד קשה, תמיד יש לנו חששות כי אנחנו לא בדיוק יודעים איך יהיה, ומפחדים שהצפיות שלנו לא יתממשו. אבל כשאנחנו כבר בתוך המצב החדש, הרבה פעמים אנחנו פתאום מגלים שזה לא כל-כך נורא כמו שחשבנו, שיש בזה כל מיני דברים נחמדים שלא חשבנו עליהם קודם... את מספרת שיש לך חרדה חברתית. אני מתארת לעצמי שהחרדה גם מעצימה את החששות שלך, הדאגה מלפגוש אנשים חדשים, מתרגילי סימולציה, מזה שתתביישי לשאול...איך היה לך בתיכון בכל מיני מצבים כאלה, נגיד לשאול שאלה לפני הכיתה, להכיר אנשים חדשים, לפנות למורה, להשתתף בהפעלות כיתתיות? אני חושבת שכל הנושא הזה של חששות מהתחלות חדשות מעסיק הרבה אנשים. אני פותחת שרשור בנושא.

BEREG

New member
צומפי היקרה

רצית להגיד לך שאת זיינית שכל זה קודם כל עכשיו את רק רוצה להתחפשן ולא להתגייס לכן את מפתחת לעצמך חרדה דמיונית כביכול וחוץ מזה גיליתי שאם מוציאים את האות פ משמך מקבלים צומי דיי מה שמעיד על האופי שלך את רק מחפשת תשומת לב כל יום. קחי עצה ממני תתגיסי לכי לקבן תשחקי אותה כמו שאת עושה עכשיו ותקבלי גימלים וככה תנסי לשרוד תפסיקי להיות בכינית תקבלי את הגיוס כמו שצריך. נ.ב איך התכוונת לקרוא לו?

למעלה