חדשה כאן

חדשה כאן

אני רוצה להוריד מהלב. שמחה שיש פורום כזה, לטעמי זה צעד ראשון אבל עדיין לא מספיק כדי שאנשים כמונו יוכלו לבנות לעצמם חיים זוגיים מספקים. אני בת 26 כבר. מעולם לא שכבתי עם בני המין השני, אפילו לא התנשקתי בפה. הייתי מאוהבת פעם במישהו והיינו חברים אבל כשהנושא של סקס עלה לא היה לי עניין בזה ולכן בהדרגה הקשר דעך ונגמר כי לצד השני היו צרכים שלא היה ביכולתי/ברצוני למלא. שלא יובן לא נכון, יש לי יצר מיני בריא, אני נהנית לאונן כשיש חשק גופני לכך, אבל אני לא נמשכת לשכב עם אחרים, מגע גופני מיני עם אחרים לא מושך אותי, אם כבר אז להיפך, הוא דוחה אותי. זה קשה להסביר לאנשים שסקס לא עושה לך את זה. כולם ישר אומרים לי "זאת בעיה, לכי לטיפול, לכי לסרוגייט". כבר שמעתי כל מיני אמירות כמו "תגידי עברת התעללות מינית בילדות? אולי את לסבית? את סתם מפחדת, אחרי שתנסי את תרצי" ושלל פנינים כאלה.. אבל האמת היא שאין שום בעיה מבחינתי, אני מרגישה ממש נוח עם עצמי כמו שאני רק שקשה לחפש בן זוג מתאים במצב כזה כי אנשים כל הזמן מחפשים את הסקס בתוך הקשר ורובם, אם איכשהו מגלים שאין לך שום עניין בסקס אז הם לא נשארים. זה בעייתי. אני אוהבת חום, אני אוהבת מגע כמו חיבוקים או ליטופים אבל לא יותר מזה, לא נמשכת לסקס או נשיקות בפה. זה לא מושך אותי בכלל, גם לא אם עומד מולי דוגמן צמרת. איך מסבירים את זה לאנשים? איך בכלל אפשר להכיר מישהו ככה בלי להרגיש ש"מרמים" אותו ומסתירים משהו ממנו? כי אחרי הכל לאנשים יש ציפייה מובנית שסקס הוא חלק בלתי נפרד מקשר זוגי. ממש קשה לנסות להכיר אנשים ככה. האם יש סיכוי שאי פעם יוקם אתר היכרויות לא-מיניים? אני לא מתכוונת ל"רשימת חברים" בקישורי הפורום אלא לאתר היכרויות של ממש, כמו קופידון למשל, רק לאנשים א-מיניים. כמה א-מיניים יש בכלל באוכלוסיה? כמה א-מיניים גברים יש? משום מה נראה לי שהרוב נשים : ( אני קוראת שקיימים זוגות א-מיניים שחיים יחד ותמיד אני בפליאה, איך הם מצאו זה את זה מלכתחילה? מה אתם אומרים? יש פתרונות לאוכלוסיה שלנו?

אני מאוד מאמינה שכן

אתרי היכרויות לא נוסדו כדי להכיר בין אנשים, אלא כדי להיות עסק מרוויח. אם מספיק א-מיניים יבקשו קטגוריית א-מיניים, אם מייסדי האתרים יכירו את הנושא, אם נהיה קהל יעד מבוקש, האתרים האלו יוסיפו לנו קטגוריה. התגובות שאת מתארת מוכרות, ומזכירות את התגובות שהומוסקסואלים קיבלו ומקבלים בעבר: זו בעיה, לך לטיפול. אולי אתה טראומטי. אולי עברת התעללות בילדות. הם מתחילים להפטר מזה, בעיקר על ידי הכרה ולגיטימציה נרחבת, בזכות הגאווה, בזכות העלאת הנושא לסדר היום. זה מה שאנחנו צריכים.

מתוך הספרות

אני מעריך שבילדותך היית מאוננת הרבה. הבעיה שלך היא אגואיזם. את רגילה לספק את עצמך כשבא לך אין לך מחוייבות כל שהיא לאדם אחר. ולכן יהיה לך קשה בזוגיות כי הסקס מעבר לתשוקה הוא גם התמסרות האגו לזולת. נ.ב. אם אין לך משיכה מינית לאחרים אז מה את מפנטזת בעת האוננות? דניאל.

סליחה??

תעשה טובה ואל "תנתח" את דמותי. קראת כמה שורות באיזה ספר ואתה חושב שאתה כבר מוסמך לפזר איבחונים על מישהו שלא פגשת מעולם ואין לך מושג קלוש עליו? "קצת" יומרני מצידך. אין לי מחוייבות בסקס לאף אדם אחר כי לא בא לי על סקס עם אף אדם אחר. זה לא עניין של מדי פעם אלא עניין קבוע. מה זאת אומרת אגואיזם? אולי הגבר שמצפה ממישהי שלא מעוניינת בכך לשכב איתו כי בא לו סקס הוא האגואיסט? חשבת על זה? אוהב סקס? רוצה סקס? יופי לך חפש מישהי שרוצה לשכב איתך גם. זה אגואיסטי להחריד לצפות ממישהי שלא רוצה את זה לוותר על נוחותה הגופנית בשביל לספק אותך. לא מדובר כאן על חוסר עניין נסיבתי של "היום לא בא לי" אלא על אי עניין קבוע. בגלל שנהיר לי שאיני נמשכת גופנית לאחרים אז אני מביעה רצון להקים מערכת היכרויות של א-סקסואלים כדי שתהיה התאמה הדדית בצרכים של אנשים שבוחרים להיות יחד. וזה בניגוד אליך ולמסקנה המתבקשת מדבריך שעל צד אחד לוותר על נוחותו למען האחר באופן חד צדדי וגורף. לא דרשתי מאף גבר לוותר על הצורך שלו בסקס עבורי (לכן כיום אני כבר מראש לא מחפשת להכנס לקשר, כדי לא להתקל באי התאמה המהותית הזו, לחסוך אותה לעצמי ולאחר) ולכן זאת צביעות ואגואיסטיות מצדך לומר לי שנעוץ בי אגואיזם רק כי אין לי עניין לשכב עם אחרים. בעצם נאלצתי לוותר על האפשרות של קשר זוגי לחלוטין בגלל העניין הזה. כי אני לא מעוניינת להטעות אף אחד, זה ברור לי שלרוב המוחלט של הבנים יש צרכים מיניים ולכן אני לא נכנסת איתם לקשרים קרובים שפותחים פתח לציפיות מיניות ורומנטיות. בנוגע להערה שלך אגב, "התמסרות האגו לזולת" היא יכולה להתבצע בהמון מישורים. סקס זה רק דבר אחד, במישורים אחרים אין לך מושג עלי אז לומר "הבעיה שלך היא אגואיזם" לא מעיד משהו עלי כי אם עליך, על הנטיה שלך לשפוט אנשים שאתה לא מכיר בלי בסיס מוצק לכך. אני מאוד מאמינה ומקווה שנשים שכשוכבות עם הפרטנרים שלהן גם מפיקות הנאה גופנית מכך ולא רק "מתמסרות לזולת" כל הזמן. לגבי השאלה האחרונה שלך- באוננות מפנטזים על דמויות מעורפלות (לפחות אצלי זה כך, אם בכלל יש דמויות), לא נמשכים לאנשים ממשיים. זה הבדל גדול. בעוד שהראשון מתקיים בתחום הדימיון, השני מתקיים בתחום הפיסי הגופני. כשאתה נמשך למישהו מינית זה אומר שכשהוא ניצב לידך אז אתה כמהה לקיים מגע גופני מיני איתו. זה אלמנט שלא קיים בפינטוז. ובכלל פנטוז לא חייב להיות קשור לסקס דווקא (אפשר לחלום בהקיץ על כל מיני דברים, כמו למשל שאני שרה על במה כמו נינט, לצורך הדוגמא. מה הקשר בין זה למציאות? שום קשר, כנ"ל לגבי פנטוז על סיטואציות מיניות). ואוננות בכלל לא חייבת להיות מלווה בפנטזיה מצד שני, לפעמים אתה מאונן מתוך צורך גופני נטו, לפרוק את היצר הפיסי, או אפילו פשוט כדי לישון יותר מהר, זה הרי מרדים את הגוף בסופו של דבר. אבל משיכה גופנית פיסית זה עניין אחר, שכן קשור לצורך במגע מיני ממשי עם הזולת ומחייב המצאות של מושא ספציפי שעימו אתה כמהה לקיים מגע שכזה, אדם בשר ודם שאליו אתה נמשך. מה לעשות שבגיל שכל החברות שלי היו אומרות "יא איזה חתיך בא לי לשכב איתו" אני יכלתי לומר "כן, הוא נראה טוב" אבל לא היה בא לי לשכב איתו. לא היה בא לי לשכב עם מישהו בכלל. אחרי 26 שנה של העדר התשוקה הגופנית הזאת שחברותי דיברו עליה כשעוד היינו בנות 15 אני מסיקה שכנראה זאת נטייתי המינית, או אולי יותר נכון נטיית "הא-מינית".. אני לא חושבת שההסבר שאתה ניסית לייחס לתופעה במקרה שלי הוא הסבר מתאים. אני מניחה שחברותי, אלא שיש להן חבר, כשהן שוכבות איתו אז הן חוות משיכה הגופנית כלפיו ומפיקות הנאה מהסקס ולא סתם מקריבות את נוחותן הגופנית מתוך "מוכנות להתמסר" משום שהן פחות אגואיסטיות ממני. והמבין יבין..

queen helen

New member
אמנם חדשה, אבל...

שמתי לב לתפועה מוזרה: פורום כ"כ קטן, אבל מלא בהודעות מפגרות של אנשים שאין להם מושג וחצי מושג לגביו
. כל אחד זורק את הפילוסופיה בשקל שיש לו, אבל מה שב-א-מ-ת מדהים זה שכולם טורחים לענות, ועוד מתאמצים לתת תשובה מפורטת ומנומקת. נראה לי קצת מיותר, זה לא שהמגיב יהפוך את עורו ויפסיק להיות בור פתאום. מה לא? טוב - לא לזרוק עלי אבנים, בבקשה... סתם נראה לי בזבוז של אנרגיות מיותרות... יום טוב לכולם!

korpiklaani

New member
מה פתאום פילוסופיה בשקל

יש כאן סטודנט לביולוגיה הוא ילמד אותך הכל והוא רק בן 23
וכן אחת לחודש/חודשיים לפחות צץ "חכם/ה" כזה.

queen helen

New member
לפי מה שאני רואה

אחת לשרשור שניים צץ גאון... בלההההההההההה

זה אותו "גאון" ברובם

וזה מה שקורה כשלאילי פתאום אין אינטרנט שלושה ימים
חבל לי לראות אנשים באים לפורום ומנסים להרוס אותו. את רובם אני מוחקת בדרך כלל, כשיש לי גישה לפורום. אנחנו פורום לאסקסואלים, לא פורום לויכוחים על ידי אנשים שהם אנטי. מי שחושב שזו בעיה רפואית, יכול לדון בזה בפורום אחר, לא פה.

../images/Emo18.gifדניאל, קבל אזהרה.

לא תהיה עוד אחת. בפורום הזה לא נקבל קטילות ילדותיות כמו זו, ובודאי שלא רמיזות מיניות שכאלו והסתה לזנות, לא פחות. אני משאירה את ההודעה לא בגלל מה שכתבת פה, אלא בגלל ההודעה היפה והמושקעת שסנונית כתבה אחרי זה. במערכת של תפוז, לו הייתי מוחקת, גם התגובה של סנונית היתה נמחקת. סנונית, אני מתנצלת שלא הספקתי לטפל בזמן.

מרוב שנהיה סכסוך

בגלל הדברים המטומטמים של דניאל, שלדעתי הפך לזכויות למי שחסר (אלא אם כן הם תאומים זהים עם אותו פגם מוחי), אז בכלל לא קיבלנו אותך מספיק יפה.
ברוכה הבאה. את נשמעת א מינית קלאסית שכבר הגיעה להכרה ולא מבולבלת. אנחנו פה כדי להגיד לך שאת לא לבד ויש עוד לא מעט אנשים שמרגישים כמוך - את לא יוצאת דופן ומוזרה, ולא להתעניין במין זה לגיטימי ואפילו סבבה (לדעתי). ייקח זמן עד שנצליח לגרום לעולם להבין שאנחנו קיימים וזה לא שאנחנו מוזרים אלא הם (בעיני לפחות). אז ברוכה הבאה. הגעת הביתה.
פה את יכולה לדבר על מה שאת מרגישה בלי לפחד שיבקרו אותך על זה. (חוץ מאדיוטים מזדמנים - אבל אל תתייחסי). שלום חברה. בעניין מציאת בן זוג. זו אכן סוגייה לא פשוטה. מה עוד שכשניתנת הבחירה מגלים שיש המון וריאציות (אנשים שכן רוצים ילדים ואנשים שלא, אנשים שרוצים זוגיות ממש של לחיות יחד ואנשים שרוצים ידיד נפש או בכלל לא) כך שכשנפתחות האופציות מתברר שזה כמעט בלתי אפשרי ששני אנשים ירצו את אותו הדבר. קראתי באיזה ספר עובדה ששוללת את המסר שזוגיות זה צורך טבעי של בני אדם. היה כתוב שם שאם זה היה צורך טבעי לא היו צריכים להיות כל כך הרבה חוקים, סייגים ותקנות בקשר לזוגיות כמו שהיו לאורך כל ההיסטוריה. מה שמוכיח שזה בדיוק ההפך מטבע האדם, ושהחברה היא זאת שמסדירה את זה כי זה משרת אותה.

למעלה