חדשה כואב לי הלב

שילולנה

New member
חדשה כואב לי הלב../images/Emo7.gif

אתמול שמעתי שאדם מסוים שאני מכירה לא קרוב משפחה אבל אדם שאני בקשרי עבודה (די רחוקים) חולה בסרטן. אני לא יודעת את כל הפרטים כמו איזה סוג... כנראה משהו במערכת העיכול . שמעתי על כך ממישהי ששמעה ממישהו היא רמזה שהיא חושבת שאין לו סיכוי . הוא עבר ניתוח להוצאת הגידול והתברר שזה עדיין שם. הוא צריך להתחיל טיפולים אבל אני כל הזמן חושבת עליו ועצוב לי מאוד. אשמח לקבל עידוד כלשהו

MemphisRaines

New member
../images/Emo24.gif אני מבין את הפחד והכאב

אבל וזה אבל גדול קחי בחשבון שכיום הסיכוי להחלים מסרטן גבוהה מאי פעם ומדובר על אחוזים ממש גבוהים אותו עמית לעבודה יעבור תקופה לא קלה אבל בסופה יחזור להיות בריא וחזק ומעבר לכך אל תנתקי את הקשר והשתדלי להמשיך ולהתנהג אליו כרגיל נכון שהוא חולה אבל הוא לא מסכן , הוא אדם שעובר תקופה קשה שרון

שמש25

New member
../images/Emo42.gif

אני יודעת כמה קשה לך הידיעה הזאת אמא שלי נפטרה לפני שנה וחצי מסרטן, היה לה במעי הגס היא עברה ניתוח אבל זה נישאר שם,את צריכה לברר אם זה ממהיר יש טיפולים שכן עוזרים ויש כאלה שלא אני יודעת כמה עצוב וקשה אבל חייבים להיות חזקים מי שבאמת צריך את החיזוק העידוד והכוח זה הוא, מה שנותר לי לומר לך תהיי שם בשבילו עם כל הקושי והכאב שכרוכים בזה למרות ממה שהבנתי שאתם לא ממש קרובים אבל ממה שאת מתארת נורא חשוב לך, אז תהיי חזקה עד כמה שניתן לכי לאותו אדם חבקי אותו ואמרי לו שאת כאן בשבילו.

למעלה