חדשה...כמה שאלות:)

חדשה...כמה שאלות:)

שלום לכולם, החלטתי שהגיע הזמן לבזבז עוד קצת כסף בויזה..ולכן החלטתי להתחיל לקנות בebay:) ומכיוון שאני "קצת" חדשה בעסק.יש לי כמה שאלות אם אפשר... ברצוני לקנות כמה חוברות מאותו אדם האם יש אפשרות לקנות את כל המוצרים בצורה מרוכזת? או שעליי לקנות כל מוצר בנפרד?עזרה תתקבל בברכה... :)

latingate

New member
את צריכה לקנות כל מוצר בנפרד, אבל..

את צריכה לקנות כל מוצר בנפרד, אבל הרבה ספקים (בעיקר כאלה שמוכרים הרבה מוצרים במקביל) מאפשרים combined shipping וזה אומר שהם יאחדו לך את כל המוצרים למשלוח אחד ויתנו לך הנחה בדמי המשלוח. כמה הנחה תקבלי זה תלוי בספק - תבדקי אם הוא כותב על זה במכירה (בד"כ זה מצויין שם) ואם לא - אז תשאלי. מה שכן - אם את רוצה להשתמש באופציה זו, חשוב שתשלמי על כל המוצרים בבת אחת. כלומר אל תשלמי ישר אחרי שזכית במכירה אלא תחכי עד שאת זוכה בכל המוצרים שרצית, ואז תלכי ל-My Ebay ומשם ל-Won ואז תראי את האופציה לשלם במרוכז לכל המוצרים מאותו ספק. נשמע מסובך, אבל זה די פשוט... בהצלחה...

roeeya

New member
תשאלי את המוכר

יש לי מוצר שקיימים ממנו 5 עיצובים שונים, היה קונה שאמר שהוא רוצה 3 מסויימים. סיכמנו מחיר במייל ואמרתי לו שישים ביד על אחד מהם ואני אשלח לו חשבונית. פשוט הוספתי את המחיר של 2 המוצרים האחרים למשלוח של השלישי. הוא גם יכול ליצור לך מכירה מיוחדת של כל הפריטים שאת רוצה... יש מלא אפשרויות הכי טוב לדבר איתו

למעלה