חדשה, כמה שאלות

זניה10

New member
חדשה, כמה שאלות

עוד לא הזמנתי כרטיסים ושמתי לב היום באתר של הדרן שללאומי קארד יש הנחה השאלה שלי היא אם סתם ככה לכל מי שיש לאומי קארד יש הנחה או שזה בתמורת נק'/כוכבים? [לא מצוין באתר] כשמזמינים כרטיסים והם מוכנים רשםו לאסוף אותם עם תעודה מזהה וכרטיס האשראי, עכשיו אם אני מזמינה מהכרטיס של אמא שלי והיא לא תבוא איתי לאסוף ובטח שלא תביא לי את הכרטיס שלה, הם יקבלו צילום של הכרטיס+צילום של תעודת זהות שלה? ד"א נשארו עוד הרבה כרטיסים? ומישהיא פה חוששת שהם יבטלו בגלל המצב בארץ? מצטערת על החפירה ^^"

יש שרשור אינפורמציה מתחתייך

להבא, אםפ יש לך עוד שאלות שרשרי אליו. כמו שכתבתי, יש הנחה תמורת 1500 נק' את תצטרכי להביא איתך את כרטיס האשראי של אמא שלך כדי לאסוף את הכרטיסים, אם את לא יכולה דברי עם קופות הכרטיסים ותשאלי אותם מה את יכולה לעשות - אנחנו לא הדרן ולכן כדאי להיות בטוחה בנהלים. בנוגע לשאלתך השלישית, בפעם האחרונה שבדקנו נמכרו יותר מחצי. וכבר דיברנו על מצב הביטולים, אין לדעת אבל בכל מקרה לא נראה לנו שזה יקרה

שלום זניה10,

משתמע מההודעה שלך שההטבה הניתנת ברכישת כרטיסים באמצעות נק' לאומי קארד, מצריכה הבהרה נוספת. במידה ותרכשי כרטיס למופע של הלהקה באמצעות כרטיס לאומי קארד, תוכלי לקבל הנחה של 30 ₪ ממחיר הכרטיס בתמורה ל- 1,500 נק' או 60 ₪ תמורת 2,500 נקודות. להבהרות נוספות, פני לאתר לאומי קארד- למבצע הרלוונטי. אנו מאחלים לך שתיהני מהמופע ונשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת, צוות לאומי קארד online.

TA127

New member
../images/Emo207.gif יש לי גם שאלה קטנה

אני יכול לאסוף את הכרטיס ביום של ההופעה או שאני חייב ליסוע עד תל אביב ביום נפרד רק בשביל הכרטיס? כי אם זה ככה זה די טיפשי

למעלה