חדשה ,כנסו ותקאו ותענו (יש לי הרבה שאלות )

חדשה ,כנסו ותקאו ותענו (יש לי הרבה שאלות )

שלום , אני חדשה רק לא מיזמן התחלתי לאהוב את טוקיו הוטל השיר הראשון ששמעתי היה מונסון אבל בגלל כול הקטע שהם הגרמנים ובגלל המראה המוזר חשבתי שהם סתם חבורה של הומואים נאצים (אני מצטערת על זה שאני כותבת את זה על תיתנפלו עלי בבקשה עכשיו אני כבר לא חושבת ככה ) ואז בטקס הפרסים האירופי כשהם ניצחו הייתי ממש מבואסת כי אני רציתי שהפול אאוט בוי ינצחו אבל כשראיתי את המופע שלהם משהוא הישתנה ,ראיתי שהם שרים ומנגנים ( במיוחד טום ) כיאלו שזאת הפעם האחרונה שלהם על הבמה אם רגש ממש חזק , בעזרת החברה שלי שממש אוהבת אותם שמעתי עוד שירים והיא גם סיפרה לי אליהם והתחלתי ממש להעריך אותם לא כול להקה תהפוך לכזאת מפורסמת בכול כך קצת זמן אני לא ממש אוהבת את המראה שלהם בשבילי בנתיים הוא קצת משונה אני בפורום הזה בנתיים רק בגלל המוזיקה הנהדרת שהם עושים ועכשיו יש לי כמה שאלות 1. מישהו יכול להביא לי את התרגום של מונסון בעיברית 2 . אני יודעת שהם הופיעו פה מה הם חושבים על ישראל על היהודים 3. יש להם שיר כזה ubers ende der welt/ready set go זה רק נראה לי או שהשיר הזה על השואה ,אז מה פירוש שלו ובקליפ הזה הם מה יהודים או גרמנים כי לא ממש הבנתי את הקליפ הזה מקווה להשתלבות בפורום הזה

PerfectSP

New member
אממ^^ קודם כל-ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo190.gif

1.אם תרצי אוכל לתרגם לך^^ התכוונת מאנגלית כן? 2.מה שהם חושבים על כל דת אחרת. זה לא שיש להם דעות קיצוניות עלינו כי אנחנו יהודים.. לחות לא שנראו בפומבי, אבל אני מאמינה שאין להם דבר נגדנו כי הם 'גרמנים' ואנחנו 'יהודים'. 3.זה לא על השואה,ות'אמת גם לי זה מזכיר,אבל אין קשר. ואם תראי את הקליפ החדש - 1000 Meere[אלף ימים-בתור ים,לא יום], הוא בכלל מזכיר^^ אבל אין פה שום קשר. רק בגלל שאנחנו יהודים, זה מזכיר לנו את זה,כי זה חלק מאיתנו. אממממ, אוברס אנדה דר וולט, אומר אחרי סוף העולם, אני לא יכולה להסביר לך כל כך, אבל כאילו איך שהם פורצים את זה שהם היו אסירים..אני לא יודעת להסביר בעל פה
תקראי את המילים של רדי סט גו, ואז זה יבהיר לך^^

אגנסקעXD

New member
השתלבות מהירה

אני אגנסה 13 וחצי קרית גת..! פעם פירשתי את השיר.. אבל לא ניראה לי שהוא נכון..אז אני לא מפרסמת..! בשאלה השניה לא יודעת מה להגיד ובשאלה השלישית זה לא מדבר על השואה זה .. אוי איך להסביר.. [טוב אני לא יודעת איך להסביר כי את לא תביני ..] סורי שהתשובות כאלה מפגרות.!

ברוכה הבאה :)

היי אני סיוני, טוב, את כמו הרבה אחרים חשבת שהם נראם מוזר-גרמנים-נאצים. ואני שמחה שדעתך השתנתה. טוקיו היא באמת להקה טובה, היא מפורסמת נורא בכל אירופה ומאוד מצליחה! הם מנגנים מכל הלב ונותנים הופעות מדהימות ! 1.יש את התירגום של מונסון באתר הזה -tokiohotel-il.com 2.הם הופיעו פה [לפני חודש ויום !!] ונתנו לכל המעריצים הישראלים הופעה מדהימה. הם בעצמם לא האמינו שיש להם מעריצים מישראל, בגלל העבר הנורא בין העמים. הם שמחו וקיוו שזה יכול להיות דבר נפלא ולקרב בין גרמניה לישראל. 3.מעצם התשובה הקודמת אני משערת שאת מבינה שהם לא נאצים, ועם זאת גם לא יהודים. הקליפ של ubers ende der welt/ready set go מדבר על בריכה מהמוסכמות, על לברוח ולצאת מהגבולות. את לא היחידה שזה מזכיר לה את השואה, אבל אין לזה קשר.

N i t z a n 42

New member
ברוכה הבאה :]]

1. נתנו לך כבר :] 2.הם מתיחסים עלינו כמו אל כל אחד, ואין להם שום בעיה אם יהודים. הם שמחו לבוא לישראל ולהופיע בפניינו! 3.זה לא שיר על השואה... פה יש תרגום==>http://www.tipo.co.il/zone/page.asp?zone=38371348997329&pid=6169540 השתלבות נעימה :]]...

Tsuf love Bill

New member
ברוכה הבאה ! D=

למרות שאני גם חדשה פפה ! חחח נראה לי ממש כיף פה בפורום הזה... תהני ! [=

למעלה