חדשה לגמרי בבלוג

חדשה לגמרי בבלוג

פירסמתי משהו שכתבתי היום. איך בעצם אנשים יגיעו לקרוא את זה? יש מקום של "בלוגים חדשים"? אני עצמי לא מצאתי את זה בחיפוש ראשי. אשמח לקצת מידע.......תודה!!!!

כמה תשובות

1. הם יוכלו להכנס דרך השם שלך ואז דרך הכרטיס לבלוג. 2. אם תפרסמי פה קישור לרשומה, הם יראו ויכנסו. 3. הרשומה שלך אמורה להופיע בראשי. מצד שני, היא מוגדרת למבוגרים בלבד ולכן תצטרכי לחכות לתשובה רישמית בנושא. פרט לזה - את מוזמנת לקרוא את זה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1762&MessageId=145110261

פנומן 72

New member
והכי חשוב

כשאת מפרסמת פה את הרשומה שלך, בנוסף לקישור תרשמי תקציר של שורה/שניים על מה עוסקת הרשומה שלך ...

בנוסף למה שאמרו

חשוב לציין שעמוד הבלוגים הראשי, לצורך העניין זה עמודי הקטגוריות. שם מופיעים הפרסומים, בהתאם לקטגוריות שהגדרת את הבלוג שלך. זה לא יופיע בעמוד הבלוגיה הראשי (אלא אם כן פרסמת משהו בנושא החם או שזכית בבחירת העורך
)

במשך הזמן יתווספו לך אוהדים

אני למשל קורא 3 בלוגים ע"י חיפוש שם המשתמש שלהם. עוד בלוגיסטים קבועים אני קורא כשהם מופיעים בעמוד הראשי או בעמוד שלי (אלו בלוגים שהגבתי להם ומתעדכנים כאשר הבלוגר יוצר פוסט חדש).

מקווה ללמוד עם הזמן...

ואתה קורא 3 באופן קבוע? יאלה תוסיף גם את שלי...מבטיחה שלא תתאכזב!:) ערב נעים זה לוקח הרבה זמן לקרוא להגיב וכו....כמה???

שאלה נוספת.....

מקווה שאוטוטו "אשחה" כאן... איך אני מבטלת את "הכניסה למבוגרים בלבד?" לא חושבת לחשוף ולכתוב (כרגע לפחות) פרטים אינטימייםם בעייתיים..וזה דיי "מעצבן" המעצור הזה. נכון?

Bezalel P

New member
מבוגרים בלבד

מופיע כאשר אחת הקטגוריות של הבלוג היא "למבוגרים בלבד". בעמוד הניהול הראשי של הבלוג היכנסי ל"פרטי הבלוג" ובחרי קטגוריה אחרת

למעלה