חדשה לגמרי !!

חדשה לגמרי !!

אני בת 9 ואני נורא מפחדת !! מה לעשות ? כל הלחץ עם ההתראות וכל זה משפיע עלי לגמרי אבל לגמרי !! נעמונה מתוקונה

MaddyD

New member
שלום מתוקה../images/Emo70.gif

כל המידע שאני הולכת לכתוב, בא מנקודת מבט אישית. ולא מקצועית. רק לידע כללי:) תראי, כולנו מאוד מפחדים, חוששים. ופשוט באי ודאות. אבל יחסית למלחמה המפרץ (שגם אז לא נשלחו טילים איקונבנציונלים) אנחנו מוגנים הרבה יותר, במערכת של שתי שכבות. ובגיבוי מלא של האמריקאים (או שזה להפך?!). בכל אופן, אני ממש חייבת להגיד לך, שתרגעי, הלחץ לא יועיל לנו כלל. ואני ממש מייעצת לך לדבר עם ההורים. תנסי לחשוב שאת מוגנת. יש לך מקלט, מסכה, חדר אטום. יש את המקסימום. ובסה"כ את תמיד נמצאת בסכנה (סכנה! פאסימיות) ברגע שאת יורדת במדרגות את יכולה לפול, לשבור את המפרקת. את יכולה להדרס, ואת יכולה להיות חס ושלום בפיגוע. אני יודעת שזה לא מעודד, אבל זה יכניס אותנו לפרופרציות. אפילו אם אנו לא מודעים. אנו נמצאים במלחמה. הרבה יותר מסוכנות כבר שנתיים. הא.. יצא בלע.

העצה שלי

אני הייתי בדכאון בגלל המצב, אז הלכתי ליועצת. זה לא ממש עזר, אבל זה טוב להשתחרר ולספר הכל (אני פשוט לא נפתחתי, אז לא עזר לי), אז אולי תנסי את היועצ/ת בבצפר שלך?. אל תפחדי לבכות או לצחוק, זה משחרר. כדאי לך גם לכתוב את הרגשות ביומן. תתעסקי בהרבה דברים; תדליקי מוזיקה, תקראי, תצפי בטלוויזיה (לא בחדשות), תפגשי עם חברות, אפילו תכיני שיעורי בית (אם זה המוצא האחרון...). תעשי כל מה שיעסיק אותך, אבל תזכרי איכשהו לשחרר את הרגשות שלך, לספר או לכתוב... מקווה שעזרתי ולא חזרתי על עצמי יותר מידי...

למעלה