חדשה לגמרי........

TROUBLE19

New member
חדשה לגמרי........

אני כבר בת 20,כל החיים שלי בערך רציתי להתחיל כבר! אז חשבתי לעצמי יאללה... התחלתי לחפש כל מיני קורסים וכאלה...אבל אנלא יודעת עד כמה זה יעיל כי אני לא מכירה כלום לכן חשבתי אולי אתם תוכלי לעזור לי... יש איזה בית ספר בארץ שהוא טוב מכולם או משהו כזה? אני גרה בין י-ם לת"א(לא שיש ים בירושלים..-ואולי גיאדמאק יעשה אחד אבל עד אז...) מה הדרך הכי טובה להתחיל?קורס של 3-6 שעות מספיק?זה קצת מידי לא? בכל אופן מקווה ומחכה לתשובה שיהיה שבוע מעולה.. תודה

טל קפלן

New member
אני לא מבין ממש בקורסים..

אבל אני התחלתי בזה שנכנסתי לים עם גלשן מעפן (שצף חח) ופשוט הסתכלתי על אחרים איך הם גולשים וכו'... שאלתי שאלות בפורומים, חברים עזרו לי וככה לאט לאט... הכי חשוב ההתמדה ולא לוותר! אם תגיעי לאזור אשדוד בהזדמנות של גלים אשמח לעזור לך., ואני בטוח שיש כאן מלא מתל אביב שישמחו לעזור.

DaRזה אני

New member
תשימי תמונה

בהתאם לנסיבות אולי יהיו פה הרבה גברברים שיסכימו ללמד אותך ובחינם!

TROUBLE19

New member
תמונה.. ; )

ומי יבטיח לי שהגברבר יהיה יפה כמוני??

טל קפלן

New member
את יכולה לחפש בארכיונים של הפורום...

כולם כבר פרסמו תמונות שלהם... רק תבחרי לך מישהו חחחח..... D=

טל קפלן

New member
"ובחינם!" זה לא נשמע טוב חח...

קיצר סתם משגעים אותך פה... זה הכל הומור.. אל תדאגי חח.. פשוט תפרסמי באיזה יום את הולכת ולאיזה חוף ואם מישהו מפה הולך במקרה גם אז הוא יוכל ללמד אותך תבסיס...

TROUBLE19

New member
"ובחינם!"-דווקא נשמע לא רע בכל..../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

אנלא דואגת.. אני משועשעת לגמרי סתם. בכל אופן ,אני מתארת לעצמי שאני חרא של תלמידה אני מעדיפה לעשות פדיחות למדריך מאשר לעשות חיים קשים למישהו מפה... אבל אתה בסדר אתה
(ד"א ,אז לפי מה שהבנתי ממכם,לא צריך ללכת למקום שמלמד חודש..לקחת כמה שעות זה מספיק?.. ואז פשוט טובעים כמה פעמים עד שמצליח...) (או שלא..ואז זה כבר לא כיף כל כך..)

Ben Dor

New member
שמעי

ב23.6 כל הפורום נפגש לגלוש טיפה... את יכולה פשוט לבוא ולהצתרף אלינו =]

maorubin

New member
אז רגע.. תני לי להבין...

את זו שדיברת עם אללה שיארגן גלים לאותו יום?... חחחחח :) אני אומר אם אין גלים נפגשים לעשות סקימבורד..(!!!) ת"א בחוף המערבי... מקום מרכזי... רכבתץ מאיפה שצריך ומגיעים.... מה אתם אומרים?

capucho

New member
trouble כנסי

שומעת, אני לומדת בהרצליה, אצל מדריך בשם שי, מותק של בחור, ואחלה מורה, אם את רוצה אני אתן לך את המספר שלו. זה בעקרון 750 שקלים ל6 שיעורים.... השאלה היא איך תגיעי להרצליה, כאילו האם את ניידת... ביי בנתיים

aniki man

New member
מה בקורס גלישה זה עלה 700

וזה חמישיה ימים כול יום 6שעות

למעלה