חדשה מהתנור

איזה חמודה, אולי הייתי מוסיפה עוד קצת שיער כי

הורוד נבלע בצבע הכללי, וקשה להבין מהתמונה אם גודל האישונים שווה או שונה. באופן כללי היא חמודה אמיתית, והילדים ימותו עליה, אני יכולה לראות זאת בעיני רוחי

פ י ו ל ה

New member
תודה..

כן התמונה משום מה מראה אותה ורודה. לא הצלחתי לעשות שלא ייצא ככה. במציאות היא עשויה מפליז אדום... אני חושבת שבתמונה האישונים נראים ככה בגלל ההטייה של היד שלי שאני גם מחזיקה וגם מצלמת. וגם עשיתי פה ניסויי והשתמשתי בבד קצת פלאפי כזה לאישונים. אולי זה לא היה רעיון טוב אבל בכל מקרה בתמונה האפקט שלו לא כ"כ עובר.. תודה רבה קינמונה!!

גליתוי

New member
איזה מתוקה!!!!!

חמוטל, אהבתי מאוד היא אחרת ונהדרת! עם המון חן ומתיקות, שיהיה לכן כיף ביחד!

הי פיולה, איזו חמודולה! ../images/Emo6.gif

דווקא אהבתי את ה"פלאפיות" בעיניים, יש בה משהו משוחרר וטבעי. גם לי נראה שהילדים יזרמו איתה ויאהבו... אני אישית אולי הייתי מוסיפה לה טיפת סומק או נמשים באזור האף או הלחיים, לתת קצת גוון נוסף. אבל היא מתוקה של ממש. כל הכבוד!

בן ה5 שלי אמר שהיא מצחיקה וחמודה

הוא גם אמר שהוא חושב שהילדים יצחקו ממנה.במובן החיובי כמובן
.

פ י ו ל ה

New member
וואו, תודה לכולם!!

איזה פירגון.. איזה כיף לי :) ובמיוחד כבוד כשזה בא מבן 5... liorashap- את הבובה הזו הכנתי קצת בשביל הכיף ולגיוון שק הבובות שלי. איכשהו אני תמיד מכינה אותן ונותנת מתנה ולא נשארות לי בובות מעשה ידי. אז זו היא לא למטרה מסוימת.. אני מניחה שהיא תצטרף אלי לגן במהרה.

מתוקה ומצחיקה ( באופן חיובי כמובן )

תגידי מתי את מחלקת בובות בחינם נבוא כולנו לעמוד בתור ולקבל

אני שומר לך את התור אבישג ואם מישהו יבוא...

אני אגיד לו: אתה שלישי בתור בסדר?! ומעכשיו מספיק להעלם לנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה