חדשה , מה המשחק הכי מותח שהייתם בו? אני

חדשה , מה המשחק הכי מותח שהייתם בו? אני

ב"ה הייתי עם אחי במשחק ההוא מול ז'לגיריס קובנה עם הענק סאבוניס אם אני לא טועה של הזריקה של שלף -שארפ ב 2.2 שניות שהעלתה את מכבי לפיינל פור בת"א! ישבנו באמצע יציע 11 והיה אפשר לחתוך את המתח בסכין , מרוב שהכל היה בפריז היה אפשר לשמוע את הכדור נושק עם הרשת ואז... פאףףףף כמה לחץ יצא... כמו פקק שעם מתוך שמפניה ואיזה פרץ שמחה - הלם!!!!! חיבוקים בלבול יש א-לוקיםםםםםםםם !!!!! ואז מכיוון שאני ואחי דתיים וזה היה בחוה"מ פסח , ניגש אלינו אוהד ג'אבר בגודל של "השועל" מעך את אח שלי שהוא גבוה ורזה עד שיכלתי לשמוע קנאקים מהגוף שלו חג שמח !!!!! זה בגללכם !!!! יש א-לוקיםםםםם!!!!! וחטף לאחי את הכיפה ורץ בטירוף ברחבי היציע מנשק את הכיפה ואחי שם יד על הראש ורץ אחריו להשיב את הכיפה האבוד ... |מתגלגלת מצחוק - האייקונים לא עבדו...| והשאר היסטוריה ... ספרו אתם ענבל

שומו

New member
עונת 1999\2000, משחק 3 בהצלבה נגד סלוניקה,

מכבי ניצחה 15 הפרש. המשחק היחיד שהייתי בו, ואני בקושי זוכר משהו...

יו45

New member
ברוכה הבאה

בסך הכול זה פורום חדש ככה שכולם חדשים. אני הייתי רק במשחק אחד והוא די היסטורי מהכיוון הלא ממש חיובי, המשחק שהפסדנו את הגביע שנה שעברה לבני השרון בחצי גמר. ממש חוסר מזל! חוץ מזה לא יצא לי ללכת למשחקים, אני לא ממש משתגע על הרעש, הבלאגן והדרך עדיף לראות בבית בשקט.

trigotrigo

New member
את המשחק הזה ראיתי בטלוויזיה ../images/Emo10.gif

כל הבית היה מלא בצהובים

המשחק המותח שהייתי בו זה היה בטופ16

מול אולקר לפני שנתיים. יצא לי הנשמה עד שהגעתי ובסוף ברבע השני הם הובילו אולי ב15. הייתי אבוד.. אבל אז ג`יימי הביא את המשחק הטוב שלו ביורוליג ותפר אותם! איזו אווירה הייתה! לפחות עוד ראיתי את פארקר לפני שעזב.

י ו ת ם ם

New member
הייתי העונה מול ריטאס..

איזה משחק מטורף וצמוד היה. רק חבל שיצאתי מבואס שמכבי הפסידה...

למעלה