חדשה:] מותר לי ?

BehindMyEyes

New member
חדשה:] מותר לי ? ../images/Emo3.gif

קארין, 14, אשדוד
וואי עכשיו עברתי על כמה להקות בפורומים של תפוז ואמרתי לעצמי שאני חייבת להגיע לפורום הזה ( חשבתי שאין
) אז עשיתי מין חיפוש כזה וגם ראיתי שיש את הפירוש לשם של הלהקה אז זה יותר טוב
עכשיו את הלהקה הכרתי בזכות הקליפ From Yesterday
קליפ די מוזר האמת חח, וגמאני מודה שברגע שראיתי את ג'ארד עיני נפתחו
טוב, נסחפתי קצת חח הדיסק החדש שלהם הוא בכלל משנת 2005 ? כי מוזר שכל השירים מהדיסק הזה שזה כולל גם את השיר שהזכרתי למעלה הם מהשנה הזו ורק עכשיו הם מופיעים בכל מקום אפשרי
אממ.. ואני נורא אשמח לקבל עליהם מידע
חפרתי

Girls Not Grey

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני מרי, 15 מפ"ת.. הקליפ הזה הוא בן הטובים שלהם לדעתי
תעשי חיים

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1799../images/Emo168.gif

ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
!

ברוכה הבאה

אני שני
בת 17 מאורנית. הדיסק השני יצא בסוף 2005 ויצאו לו 3 קליפים. Attack שיצא ב2005 אם אני לא טועה, אך לא הגיע לאירופה וכתוצאה מכך גם לא אלינו The kill שיצא ב2006 והגיע לאירופה יחסית מאוחר From yesterday שיצא בתחילת 2007 בעיקרון זה נראה מוזר שהכל מהשנה, אבל ההצלחתם באירופה החלה רק מהשנה וחצי האחרונות, לכן הכל נראה חדש- הם אחת הלהקות המצליחות ביותר בארצות הברית, וזאת הלהקה היחידה שנחשבת כשיוצאת מן הכלל בתור להקה שהסולן שלה הוא גם שחקן ולכן הרבה אנשים מסירים בפניהם את הכובע. אבל הדרך הייתה קשה, כמובן. הלקה גם היא אינה חדשה. היא נוסדה ב1998 ובהתחלה היו לה שני גיטריסטים
את הדיסק הראשון הקליטו ג'ארד ושאנון לבד- ללא שום חבר קבוע בלהקה. לאחר מכן הצטרפו מאט וואכטר וסולון בקיסלר. סולון עזב ב.....2002, סוף 2002 אם אני לא טועה והוחלף על ידי תומו מיליסביק. בפברואר השנה, עזב את הלהקה מאט וואכטר, הבסיסט. והוא מוחלף על ידי טים קלהר אך אין הודעה רישמית שהוא אכן החבר הקבוע בלהקה. לפני כ..חודש וחצי הם סיימו סיבוב הופעות באירופה והם חוזרים שוב להופעה בהונגריה וביפן באוגוסט לאחר מכן להופעה בלונדון בספטמבר. הם לא צפויים לחזור לאירופה בערך כשנתיים ולכן רוב הסיכויים שישראל תצטרך לחכות
הקליפ הבא שלהם הוא a beautiful lie ללהקה, 2 "מועדוני מעריצים" אפשר להגיד. יש את הכת- האשלון, שזהו הסטריט טים, ללכת וליחצ"ן אותה בכל מדינה ולדאוג לפרסום שלהם כולל הצבעות בתחרויות, רדיו, תחנות טלוויזיה, פשוט להפיץ אותם, לאשלון יש צמיד מיוחד בצבע אדום אותו ניתן להמזין מהחנות שלהם באתר הרישמי תמורת 20$ ואת המארס ארמי- זה לכל ה "לא מתחייבים" למיניהם.. פשוט להצביע באתרים וכד' או כל מיני משימות קטנות שמקבלים במייל. למארס ארמי יש צמיד מיוחד בצבע שחור, גם אותו ניתן להזמין דרך האתר תמורת 20$ מה עוד.. מאחורי הלהקה יש פאן אומנותי שלם, שכולל את הגליפיקס.. אני בטוחה שראית אותם, ואם לא אפרסם תמונה. יש את שני הסמלים שלהם. Mithra- הסמל עם הפיניקס (עוף החול) Trinity- הסמל עם שלושת הגולגלות בנוסף המוטו של הלהקה הוא Provehito in Altum שאומר "צעד קדימה" ומאפיין אותו הסמל של החץ. אמממ.. את גם מוזמנת להכנס לאשלון הישראלי בפורום הרשמי של הלהקה באתר הרישמי שלהם www.30secondstomars.com טוב אהההה.. יש לי עוד הרבה מה לומר.. אבל.. חחח.. זה יקח לי שנים
אני בטוחה שיש מידע בפורום. על כל שאלה שיש לך בכל מקרה אשמח לענות

Broken sound

New member
../images/Emo207.gif

נמ.הייתה לי יומולדת אתמול. קנו לי את א ביוטיפול לאי. אני ממש שמחה מזה והייתי חייבת לשתףD:

למעלה