חדשה מצטרפת

חדשה מצטרפת

אני אחרי לידה שלישית הגדול שלי בן 7 האמצעית בת 3 והקטן בן 7 חודשים אני מניקה כבר לא מלא כי הוא אוכל פרות וירקות אז כמעט מלא. חזרתי למשקל שלי מלפני ההריון אבל גם אז היו חסרים לי לרדת 5 קילו יש לי בעיה שאני בבית עם הקטן, ושמשעמם לי אני רצה לארון ממתקים של הילדים. אני הולכת שעמיים בשבוע לאירובי ופעם אחת פילאטיס וחוזרת מורעבת וטורפת את המקרר, גם לכן קורה שאחרי ספורט שאמור לשרוף קלוריות אתן אוכלות כאילו לא עשיתם כלום??

חן123

New member
לי יש פתרון מעולה

אין ארון ממתקים לילדים. מאחר ולי יש נטיה להשמנה, ולילדי מבנה דומה אני מנסה לחסוך להם את זה. אאני חושבת שזה שאת אוכלת אחרי ספורט זה לא נורא כל עוד את אוכלת *אוכל* ולא שטויות. הערך המוסף מפעילות גופנית הוא לא רק שריפת הקלוריות אלא גם העלאת חילוף החומרים הבסיסי

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מוכר...מוכר... תשתדלי לצאת כמה שאפשר, יש היום מלא מרכזים לאמהות ותינוקות, וגם פגישות עם חברות זה כייף ותתכנני לך מה לאכול אחרי ספורט, כך שתהיה לך ארוחה מזינה ומספקת.

הבעיה בלצאת כמה שיותר

זה שאני לא גרה בארץ אנחנו גרים במקסיקו בשליחות ולצאת עם תינוק זה קצת מסוכן פה וגם עכשיו בחג המולד קפוא משהו כמו בין 0ל-5 מעלות אז להוציא את הקטן זה בעיה אני משתדלת להיות עסוקה עם הגדולים אבל זה גם כרוך בנישנושים אחר הצהריים מקווה שיהיה בסדר היום עבר ללא נישנושים

magic40

New member
לי יש סוג מיוחד של ממתקים

שהם רק שלי מפירות יבשים למשל אז כשבא משהו מתוק זה מה שמרגיע

למעלה