חדשה מתוקה: שוקולד יעיל במניעת סוכרת--האומנם?

tulkin

New member
זה לא מאד מפתיע או חדש

גם צריך לקרוא בזהירות - כתוב שרכיבים בשוקולד הם מאד בריאים. בגדול פולי קקאו מכילים המון חומרים טובים, נוגדי חמצון חזקים וכו' וכו'. זה עושה טוב לגוף. מה שלא עושה טוב זה טונות הסוכר שמוסיפים בתהליך הכנת שוקולד החלב הנפוץ כל כך.
בשוקולד 100% יש מעט מאד סוכר והמון חומרים בריאים.
 
אני אחד המפרנסים העיקריים של סוכן השוקולד

המריר הבלגי.
כבר 7 שנים אני מקבל מימנו פרס "המשתמש המתמיד".
 
תלוי איזה שוקולד, ובמינון,הוא טוב לא רק לסכרת

בשוקולד מריר איכותי יש הרבה אנטיאוקסידנטים.
2-3 קוביות (גדולות) ביום של שוקולד מריר איכותי טוב לגוף בהרבה מובנים, לא רק בהיבט שמצוין בכתבה.
אבל הבעיה היא כוח הרצון לעמוד בפני שאר הקוביות בחפיסה
 

ענתי44

New member
אני את הסוכרת "הרווחתי" בעיקר

מאהבה לשוקולד. הלוואי וזה יהיה נכון.
 
למעלה