חדשה מתלבטת|זר

liat1953

New member
חדשה מתלבטת|זר

הגעתי לכאן כדי לראות כיצד ניתן לרזות בראש אחר...ואני רואה כאן חבורה מגובשת ומלוכדת. אני מרגישה את עצמי כאן מהצד,אך בתקווה שאצליח להתברג בחבורה.... בין דברים שקראתי(ועדין לא הספקתי הרבה) עדין לא מצאתי כמעט דבר העוסק בהרזיה...וכל המשתמע מכך.כנראה שהמגמה היא קודם להגיע למקומות אחרים, לקשרים קרובים ורק אחר כך לדבר על הדבר החשוב...לרזות...אוי כמה קשה הדבר. אני בוגרת כל ענפי הדיאטה...דיקור...כדורים....שומרי משקל...מרזי מורית...דיאט קלאב...ואילנה רז....ומקוה שלא שכחתי אף אחד...שבמסגרתו הייתי... אך עדין לא הגעתי למה שאני רוצה להגיע ,אל היעד הניכסף..... איך מצליחים להיגמל מיצר הרע.....התאוה למתוקים.... מסיגריות הצלחתי להגמל באופן עצמאי...ללא עזרה ותמיכה....אך מהעוגות והגלידות...אוי כמה קשה. זקוקה לעזרה נואשת.... מקוה שהגעתי למקום נכון.... ליאת

tuti f

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

היי ליאת ! אני לא יודעת אם היית אצל אילנה רז בחוגים או שקנית את הספר (אני הייתי בחוג כמעט שנה אבל עזבתי כי לא ממש היתה לי מוטיבציה) אבל יש כמה דברים שאני זוכרת טוב טוב, היא תמיד אמרה שאויבים לא מכניסים הביתה (והכוונה לכל המאכלים שיש לנו חולשה אליהם כמו עוגות וגלידות...) לפחות לא בשלב הראשון, היא גם נתנה הרבה תחליפים מצויינים החל מעוגות,עוגיות ושאר מיני מתוקים. תראי...אני לא מתכוונת לעשות פרסומת לחוגים של אילנה כי אישית לא מצאתי את מקומי שם ומאוד נפגעתי ממנה אבל למרות הכל לקחתי את כל הדברים שלמדתי וקיבלתי ממנה והתחלתי ליישם אותם בעצמי,לבד...והנה הגעתי למסקנה שזה אפשרי, מעודף משקל של 35 ק"ג אני היום בעודף משקל של בסה"כ 10 ק"ג (קשה לי עדיין לעכל את זה), תראי אני אישית מאמינה שאין כזה דבר אי אפשר יש לא רוצה ! כשהייתי בחוגים פשוט לא רציתי וכשרציתי לא הייתי צריכה שום חוג כדי להצליח,תנסי לסגל לעצמך הרגלי אכילה חדשים, תקבעי פגישה עם דיאטנית ותתחילי לעשות את הצעדים הראשונים,אם את זקוקה למסגרת אולי תנסי לחזור לאילנה או לשומרי משקל (אני אישית התחלתי בלי דיאטנית אלא לקחתי את התפריט למתחילים של אילנה שהוא מאוזן ומשביע) תעשי את השינוי הזה בקצב שלך והכי חשוב זה להבין שדיאטה זה אורח חיים. שיהיה בהצלחה

אביטל +

New member
ברוכה הבאה ליאת ../images/Emo140.gif

כמעט כל מה שיש פה עוסק בהרזייה. פשוט לא מהדרכים הרגילות במקום שלל תפריטים ומתכונים דיאטטיים, יש פה הרבה תמיכה, הרבה דיונים על שינוי הרגלים ואורח חיים והקשיים הנובעים מכך בעיני אילו הדברים המשמעותיים בתהליך ההרזייה ואולי דווקא את, שניסית כנראה את הכל, נמצאת במצב שבו את יכולה להבין שאולי דרוש שינוי גישה ולא עוד רדיפה אחרי שיטת הפלא הבאה. בעיני לא צריך להגמל (או אפילו לנסות) מדברים שאוהבים לאכול. בעיני אוכל יכול להיות מקור להנאה זהו לא יצר הרע אבל כן צריך להגמל מהרגלים רעים של חמש פרוסות עוגה במקום אחת של אכילה ללא מעצורים וללא שליטה של מזון בתחליף רגשי, כפיתרון לבעיות כמו שעמום, פחד, חרדה, עצב וזהו כן יצר הרע ספרי קצת יותר על עצמך ואולי נוכל לעזור

שיריתה13

New member
ליאת ברוכה הבאה לביתנו../images/Emo20.gif

אנחנו באמת בראש אחר. בראש חושב, בראש מודע, בראש גאה על מי ומה שאנחנו. יש לנו מסע לעבור, ארוך ומפותל וכשעושים את זה ביחד הדרך קלה יותר ברוכה המצטרפת

bell_bell

New member
שיריתה... איזה יופי של נאום!!!

אם היה לנו דגל - היינו צריכים לחרוט את זה עליו... :)

הי ליאת ../images/Emo140.gif

אולי דווקא מפני שאנחנו נפגשים איתך אחרי כל הנסיונות את בשלה יותר לקבל את העובדה, שאחרי כל מה שנעשה עד עכשו, היה "דחיית הקץ" של לעמוד מול האמת! ו"לקחת" את ההארה הזו ולעשות את הפעולות הנכונות שצריך כדי לשקם את עצמנו מחדש. האמת פירושה, שאנחנו לא צריכים/ות "דיאטות" במובן שכולנו תפסנו אותה. שלא רק שאין ניסים, אולי היה קשה לנו לקבל שצריך להשקיע "בדרך הרגילה" וחיפשנו בעצם קיצורי דרך, שהתגלו לא רק כלא נכונים אלא הרחיקו אותנו עוד מהמטרה. ליאת, חבריי ואני לאחרונה כתבנו כאן הודעות לאחרונה ששם יש כיוון מה כן רצוי לעשות. אז אני מציעה לך לקרוא חלק מההתכתבויות (גם מכתב הפתיחה) כדי להבין יותר. את לא צריכה "להיפרד" מהעוגות והגלידות, אם תחשבי כך. לא תהיה לך מוטיבציה להתחיל בכלל! ככלל, אם ישנה תזונה מאוזנת ומגוונת את מנטרלת בתור דבר ראשוני את הרעב! כי קורה הרבה שבמקום להזין את גופנו אנחנו בלי שום מסגרת מייצבת אוכלים סתם מה "שבא". ומה "שבא" לאנשים עם ראש כשלנו זה..עוגות, גלידות, חגיגה שלמה!! שאח"כ משלמים עליה ביוקר. אם הגעת למקום שאת רוצה ומוכנה לשינוי!!! אני מברכת אותך מכל הלב על כך. כי אינני צריכה לספר לך כמה לעיתים אנו מנסים להתניע להתניע, וזה לא הולך. זה קורה רק בעיתוי מסוים ובשלות. כתבת שאת זקוקה לעזרה וננסה לעזור ככל שנוכל, רק תנסי להרחיק ממך את המחשבות על ייאוש מפני שלא רק שזה יחתור תחתייך אלא גם מפני שישנה דרך רק שלא עלית עליה עדיין. זה הכל. או-קי? כתבתי למישהי כאן לא מזמן, שאם לא הצלחנו זה לא מפני ש"אנחנו לא בסדר". ובתור סטרט ראשון, ממליצה לך יותר מאשר בכל פה ללכת לדיאטנית ולקבל תפריט מגוון. עם יוצרים קשר עם דיאטנית שיש לה ראש טוב ונותנת יותר מאשר רק יעוץ טכני ושמקשיבה גם למה שלבך רוצה, זה הסיפתח לשילוב הנכון! איננו רק גוף אלא גם נשמה...ומי שעושה הפרדה כזו במיוחד בירידה במשקל - מפספס/ת מראשית הדרך כמעט הכ-ל!!! חזקי ואמצי, עוד נדבר, אל תדאגי ליאת!! דליה.

ליאת, כמוני כמוך בעניני ההרזיה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה! גם אני עברתי את כל האפשרויות שפירטת, מתוקים הם החברים הכי טובים שלי, עוד לא מצאתי את הנוסחה... יום טוב רבקה

למעלה