חדשה + עזרה

חדשה + עזרה

שלום לכולם!!! קוראים לי נועה ואני חדשה פה:) אני נורא אוהבת את הפורום הזה, נכסת אליו הרבה, ומאוד נהנית לקרוא את הסיפורים המקסימים שלכם!!!! בנוסף הייתי רוצה לבקש ממכם עזרה... יש לי המון רעיונות לסיפורים \ סרטי אניציה, פנטזיה, בראש... עם עלילות שונות... הבעיה שאני לא כל כך טובה בכתיבה ותיאור (חחח די גרועה הייתי אומרת) וכן היתי רוצה לשאול אם יש פה אנשים , שמעוניינים לקחת את הרעיונות שלי, ופשוט לכתוב עליהם, ביד החופשית שלהם:) (אני מאוד אודה לכם אם תסכימו!) נ.ב שמסתובבים לי רעיונות בראש , אז לא תמיד זה עוסק בפנטזיה היפה... אלה גם בדברים לא מציאותיים שיותר אקשנים....(חח אקשן כאילו.. ברחה לי המלה..) - רציתי לשאול האם עדין זה מתאים לפורום? בתודה נועה!!!:)

Rivendell

New member
היי נועה, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מה שאת מדברת עליו נקרא "סופר צללים" - מישהו שאת מספרת לו את הסיפור שלך, והוא עושה את מלאכת הכתיבה עצמה. אישית - אני לא אוהבת את זה. אני חושבת שרעיון, בסה"כ, הוא כלום. הכתיבה עצמה והסגנון האישי שלך הם מה שעושה סיפור מוצלח - מוצלח. את נשמעת לי מספיק אינטליגנטית ויצירתית כדי לכתוב את הסיפורים בעצמך, ואם את טוענת שאת לא יודעת לכתוב יפה אין שום בעיה - המטרה כאן היא ללמוד. אז ההצעה שלי היא שתנסי - תכתבי משהו, שימי אותו כאן, אנחנו ננסה לעזור לך לראות איפה הבעיות ואיך מתקנים אותן, ותראי שאם הזמן זה יהיה גם קל יותר וגם טוב יותר. מתאים?

אוקיי:)

את יודעת מה? אני באמת ינסה.. אני ישתדל, לכתוב פה כל פעם חלק אחר של הסיפור, שאני אדע לתקן בהדרגה.. אבל טיפ להתחלה: איך אני יכולה להתחיל סיפור?

Rivendell

New member
איך להתחיל סיפור

בואי נתחיל בזה שבעברית אומרים "אני אנסה" ו "אני אשתדל"
גם לשפה נכונה יש חשיבות. וכעת שאמרתי את זה - יש לנו מאמר שעוסק בדיוק בשאלה שלך- ואני מקווה שיענה עליה. הקישור -כאן.

למעלה