חדשה עכשיו עם אומץ לדבר

• פותח הנושא smd
  • פורסם בתאריך

smd

New member
חדשה עכשיו עם אומץ לדבר

ילדתי ילדה מחוץ לנישואין, כשביתי היתה בת חצי שנה הכיר אותי בעלי דהיום. חלפה שנה התאהבנו חיכה בסבלנות שאהיה בנויה לקשר ומאז מגדל את ביתי כביתו לכל דבר. מאז נולדו לנו שני ילדים משותפים ואהבתו לכולם שווה ללא הבדל. ה"אב הביולוגי" ניסה כל השנים להוציאה מהבית ולא הצליח [אין הוא משלם מזונות]. הילדה עברה תקיפה מינית על ידי איש זר וביקשנו לטפל בה בתוך הקהילה, ה"אב הביולוגי" שמע קפץ על המציאה ושכנע את בית המשפט שיוציא את הילדה מהבית. לא רק שהוא גועל נפש הוא גם פגע עכשיו בילדה כשהרחיק אותה מהבית. ואתם חושבים ששינה את עורו? לא! גם היום הילדה לא מעניינת אותו העיקר שלא אבקש מזונות נו?מה אתן אומרות? אהבה גדולה יש בבית בעלי לא מחסיר ממני ומכל הילדים מאומה, אם תדעו לאן הוא הגיע לבקש עזרה? לא תאמינו! אומר"אני נלחם להחזיר את הבת שלי הביתה היא שלי ולא שלו". והמדינה? הס מלהזכיר. אמא.

../images/Emo24.gif

אין לי מילים. פשוט אין לי. רק
ואני מקווה שתצליחו.

jole

New member
../images/Emo24.gifלא יודעת במה אבל אם

תצטרכי עזרה כל שהיא אל תהססי.

smd

New member
מבקשת עזרה

שמחתי שיש נשים טובות שמוכנות לסייע לי ובעלי. במה או איך נוכל להמשיך שיחתנו? אמא

jole

New member
SMD יקרה,

אם זה משהו שאת יכולה לחלוק עם הפורום, אז הכי טוב בהודעה מכוון שכך את מספרת פעם אחת וכל בנות הפורום יכולות לראות ואני מבטיחה לך שאם יש משהו שאנחנו יכולות לעזור בו העזרה תגיע. אם זה משהו מאד אישי אז לשלוח במסר.

smd

New member
מבקשת עזרה

שמחתי שיש נשים טובות שמוכנות לסייע לי ובעלי. במה או איך נוכל להמשיך שיחתנו? אמא

לבי לבי איתכם ../images/Emo23.gif

איזה מצב נוראי!! איך הוא מטפל בה? יש לו משפחה? למה את לא פונה לנעמ"ת, ויצ"ו אגודות למען הנשים? אני לא יכולה אפילו להעלות בדמיוני את מה שאת עוברת. אני שמחה שבחרת לשתף אותנו, אולי נוכל במעט לעודד אותך

אמיר.

New member
נסי את פורום ´חוק ומשפט´.

אני לא יכול לחוות דעה כי אין את כל הפרטים. על כל פנים את יכולה לפנות לארגוני הנשים (ויצו, נעמת, אמונה).

ברוכה הבאה

אני מקווה שתוכלי להשיג את בתך בחזרה. את רואה אותה לעיתים קרובות?

rachell

New member
חיבוק גדול

אין מילים האם החלטת בית המשפט היא סופית? מה הילדה יצאה פנימיה מהבית? איזה עוד תמיכה היא מקבלת אחרי התקיפה המינית ניסתם לפנות לחברות כנסת? בת כמה היא?

מירית 123

New member
למה הכוונה בתוך הקהילה?

איזו קהילה? האם ה"קהילה" זה רשויות החוק ואנשי מקצוע? למה לא פניתם למשטרה ולרשויות הרווחה או לכל גורם אחראי לפי החוק? לי נראה , על פי המידע שמסרת, שאת לא טיפלת בנושא כה חמור כיאות ולכן נלקחה הילדה מטיפולך. תקיפה מינית - ולא טיפלת כמו שצריך? זו רשלנות. לדעתי.

smd

New member
טעית טעות חמורה.

אין לך מושג עד כמה שאני פעלתי, אסור לי על פי החוק לתת פרטים כי אני חוספת קטין אבל האמון שאני לא מבקשת אלא דורשת חייב לבוא מאמא שכמוך, כיוון שהילדה נולדה כתוצאה של בעילת קטינה בהסכמה הייתי רק בת 16 איך תסבירי שפקידת סעד לא מדווחת למשטרה מה שהחוק מחייב אותה? אל תכעסי עלי חלילה ואין אני כועסת עליך דעי כי לפקידת סעד יש מנדט מהמדינה ולצערי היו כאן כיסויי ישבן כי עוד בטרם עברה ביתי בת ה 8 מעשה לא נעים ואני ובעלי רצינו לבקש להעמיד אותן לדין על כך שלא הגנו עלי כשהייתי קטינה הם"הראו" לי מזה. אני עוד אנצח!!!

smd

New member
תודה על העידוד ויש המשך

ראשית בעלי ואני מודים לכל אלה שכואבים את כאבנו, אנחנו פנינו לנעמת אל תשאלו מה עשו שום דבר!!! יש יותר מידי כיסויי ישבן אבל אם לא תהיה ברירה אני מחפשת עכשיו משהי שקרובה לעיתונאית בכירה שסוף סוף תוציא את הסיפור החוצה ואז המון אנשים ימצאו את עצמם מול שופט. חייבים להגן על קטין חייבים להגן על נשים וחייבים להעניש את מי שלא ממלא אחר החוק. דרך אגב האב הביולוגי לא יכול לקבל סדרי ראייה מחר יש לי דיון בבית משפט ומתזכיר של עו"ס אין הוא משתף פעולה. מה שרצה זה לזרוק אותה ממני לא לשלם מזונות ויש לו שקט, בעלי ואני לא ישנים בלילה,אספר לכן עוד משהו משמח מחר באה הבת הביתה לאחר 9 שבועות שלא היתה בבית היתן מאמינות לאן הגיע מדינת ישראל לימי סטאלין העליזים אם היה לנו כסף הינו פונים למשרד עורכי דין חזק וזה היה לא רק מצליח אלה מפאר את שמו ומחזיר את הילדה הביתה. עיזרו לנו. אמא ואבא.

למעלה