חדשה.. עם בעיה

חדשה.. עם בעיה

בס"ד שלום לכן בנות אולפנא צדיקות. שמי שולה ואני בת 17 מאזור ירושלים. התחזקתי בשנה האחרון, הייתי באומן ונכנסתי לאורות שבעזרתו יתברך תפקוד גם אותכם. נתקלעתי בבעיה חמורה באולפנא שמטרידה אותי. רק כדי להסביר לכם את החומרה של זה, אבא שלי הוא רב דיי ידוע באזור שבו אני מתגוררת. אז ככה, אני מאוהבת במישהי מהאולפנא, אני פשוט נמשכת אליה. כל פעם שהיא מתלבשת לידי אני משתגעת, אני מתה לגעת בה, מתה לנשק אותה, מתה לשכב איתה. אני יודעת שזה לא מסתדר עם הדת, אבל מה אני יעשה? יש לה זוג שדיים שאני לא יכולה לעמוד בהם. יש עוד ילדה באולפנה שאליה אני גם נמשכת אבל לא אוהבת. והיא גם נמשכת אליי, אז איתה אני שוכבת רוב הזמן. אבל את השניה אני רוצה. אני פוחדת שאבא שלי יגלה, אני פוחדת שבנות האולפנה תדענה ולא ידברו איתי. כי אני נחשבת לבחורה אחת הטובות, הצדיקות וכולם באות אליי ורוצות להיות איתי, ואני פוחדת שזה ישתנה עקב מצבי המיני. מה לעשות? אני בבעיה. אני מכירה זוג לסביות דתיות שגרות ביחד, האם זה בסדר? האם זה מותר? מה עליי לעשות? מקווה שתחזקו אותי, ותהיו איתי ברגעים קשים אלו, כי אין לי אל מי לפנות. תודה, וערב טוב.

תגובה קצרצרה..

אין לי כ"כ זמן-אז אני ארחיב אח"כ בעז"ה בגדול, נראה לי שזה אסור לבנות מותר לגור ביחד, אבל במצב כזה אני לא יודעת... עפה.. אני אמשיך אח"כ

אלעריש

New member
שבוע טוב!

בס"ד קודם כל, אשרייך שאת שואלת. דבר שני, במקומך, הייתי שואלת רב. זו שאלה כבדת משקל. שבו"ט :)

אז ככה..

קודם כל תודה רבה שהגבת, נחמד מצדך. דבר שני, לא שאלתי רב אבל אני בטוחה שזה אסור. אבל מה אני אמורה לעשות עם זה? למה לנו לחיות כסגורות ולא להיות מודעות לתפקוד המיני שלנו? למה לא מתייחסים אל זה? אני לא נמשכת לבנים בכלל. רק לבנות. ואני פשוט לא מסוגלת לדמיין את עצמי בתור האישה הדתיה האידאלית שכולם בעצם מצפים מאיתנו להיות.

אלעריש

New member
לא חשבתי גם שהוא יתן לך היתר.

בס"ד בכלל לא. אבל אולי הוא יעזור לך לצאת מהסבך הזה שנקלעת אליו. או הוא, או איש מקצוע אחר.

למעלה