חדשה עם כמה שאלות..

poynter

New member
חדשה עם כמה שאלות..../images/Emo13.gif

היי, עד עכשיו הייתי דיי סמויה כאן אבל הגיע הזמן להיחשף.. יש לי כמה שאלות : יש לי בעיה קלה עם העור שמסביב לציפורן, הוא הורס לי את הצורה של הציפורן שלי ובגלל זה הלק יוצא די עקום, מה אפשר לעשות בנושא? ראיתי כאן שכולכן ממש משקיעות בקנייה וזה..כל מיני מותגים למיניהם. האם זה באמת משנה? כי אני מרוצה דווקא מהלקים ה"שוקיים" שלי..של ה5 שקל.. סורי על החפירה. הנה הלק שיש עליי עכשיו..כן אני מורחת גרועה
אבל זה ירד כבר כל המסביב שיק 314

רוני325

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

1) יש חומרים שמסירים את העור שמסביב לציפורניים יש כזה לוואו למשל או מחו"ל לחברת opi (יתכן וניתן להשיגו גם בארץ) העור נקרא קיוטקל... 2) אין שום בעיה בלקנות לקים זולים רק שבטח לרוב אין את רשימת הרכיבים וייתכן ויש בהם רעלים אם אין לך בעיה עם זה אז סבבה..אם את מחפשת לקים איכותיים עדיף ללכת על היקרים יותר שמזמינים לרוב מחו"ל והם נטולי רעלים כמו: opi,cnd, ציינה גלייז יש גם בארץ לקים מעולים ואיכותיים כמו לייף, גייד, אורלי, קולור קלאב וכו' בהצלחה

iefrat

New member
../images/Emo140.gif הי, WELCOME לפורום הכי כיפי ומקסים שיש!!

לא מתמצאת הכלל, אבל קראתי כאן הרבה על הנושא, תנסי לעשות חיפוש בפורום. ראיתי בס.פארם שפופרת קטנה של ORLY שאמורה להיות מענה לבעיה שלך אך איני מכירה אותה ולא יודעת להמליץ... תהני פה ותיזהרי - כל כך כיף שמתמכרים!! שבוע מצוין!

poynter

New member
אני כבר מכורה חח

פשוט עד היום הייתי בטוחה שזו שריטה שלי.. אני שמחה לגלות שהקבוצה יותר גדולה
ואני אחפש.. תודה רבה, שבוע טוב!

poynter

New member
תודה רבה

איך קוראים לחומר הזה? שאני אדע מה לחפש.. דווקא יש וואו בעיר שלי אז זה טוב

edenable

New member
ברוכה הבאה! אנסה לענות...

בתמונה לא הצלחתי לראות "בעיה" כלשהי עם העור מסביב. אם את מכוונת לעור קשה/מתקלף/עודף וכו' מסביב לציפורן אז יש לדעתי 2 אפשרויות: הראשונה זה לעשות מניקור פעם בשבוע שבועיים אצל מניקוריסטית. השניה - לעשות את זה לבד, בתנאי שאת יודעת מה את עושה ולא תפצעי את עצמך. אם התכוונת לבעיה אחרת - תפרטי את השאלה קצת יותר. לגבי הטיפוח: הכי פשוט וזמין זה לשים שמן זית על העור מסביב לציפורן ולעשות קצת "מסז'". וכמובן לא לשכוח קרם ידיים, במיוחד בחורף. אני משקיעה בלקים קצת יותר כי קונה רק חברות שמייצרות לקים נטולי רעלים (3free מה שנקרא). הלק מקסים!

עינב ג ל

New member
ברוכה הבאה

גם הידיים שלי נראות זוועה - זו העונה... 1. קרם ידיים איכותי ומזין - חובה. למרוח כמה שיותר. להקפיד גם לעסות אותו סביב הציפורניים. 2. עם קאטר מיוחד לגזור חתיכות עור ו"שפיצים" סביב הציפורניים. בשום אופן לא לנסות לתלוש אותם ולא לאכול אותם! זה רק מחמיר את המצב. 3. עוד מוצר מומלץ - אם סתם-קרם-ידיים לא עזור - קרם לציפורניים של פלקסיטול - גם לעור סביב הציפורניים. הכי חשוב זה להתמיד עם הטיפולים כי החורף לא משחק כאן לטובתנו...

Ultra marine

New member
ברוכה הבאה!

אני התחלתי להשתמש ב CND Cuticle Eraser (הזמנתי מאיביי) והוא מצוין! הוא גם עוזר קצת בריכוך העור מסביב לציפורן וגם ל"קיוטיקל" שזה העור הזה שקרוב לבסיס הציפורן ובצדדים. ואת אכן צודקת! לפני שטיפלתי בקיוטיקלים המריחה של הלק שלי היתה הרבה יותר גרועה!

poynter

New member
וואו../images/Emo51.gifלכולם..

אני כבר מתחילה לחבב את המקום הזה
לא ידעתי שקרם ידיים כל כך משמעותי- אני אתחיל לשים אליו יותר לב. לגבי כל החומרים שאמרתן לי, אני אחפש ואקנה..למרות שיש לי קצת בעיה עם קניה מחו"ל,אבל ננסה, אני מקווה שזה ישפר את המצב.

למעלה