יוסיסקי ענה בדיוק את התשובה שאני
התכוונתי לענות לך!
אמר נכון - שחופשה בקלאב - פוטרת אותך מכל דאגה של התארגנות כי הקלאב מארגנים הכל ובד"כ מי שיוצא לחופשת סקי בפעם הראשונה מרגיש מבולבל עוד מהבית! ומעדיף בשל כך לקחת קלאב... (וזה ממש לא בעיה לצאת לחופשת סקי לא דרך קלאב, ברגע שמגיעים לאתר הסקי - כל הסידורים מתבררים כפשוטים ביותר!!! שלחי לי את המייל שלך - אשלח לך את המאמר שכתבתי לפני שנתיים, כשניהלתי את הפורום סקי שלי בוואלה
= מאמר שכותרתו:
"איך יוצאים לחופשת סקי באופן עצמאי" = כל ההוראות וההסברים
). מצד שני, אין את הפרטיות והרומנטיקה כמו בלקחת חדר בצימר או מלון צימרים קטן...
אחחחח... ואז, האווירה והתחושה היא כמו זו שמקרינים הזוגות המצולמים בקטלוגים לסקי של סוכנויות הנסיעות ...
אולי, אחרי שתקראי את המאמר שלי - תשני את דעתך כי זה ממש ממש פשוט לתפור לעצמך חופשת סקי חלומית ופרטית! אבל... אולי אתם שייכים לאותו סוג של אנשים שאוהבים את ההמוניות הישראלית, את השטויות של קלאב מד (ההופעות המטופשות שלהם וכל ה"קרנאבל המאולץ" סביב החופשה...) ואת האוכל הבינוני (-ברוב הקלאבים בעיקר אלה של 2 קילשונים) - ואז - שבוע סקי של קלאב מד דווקא יתאים לכם!! בניגוד להמלצות למעלה - אני מאוד ממליצה לכם להזהר ולא לרכוש חופשת סקי מאופיר טורס, במיוחד לא לקלאב ואלטור במארילבה!!! = אני הייתי שם ונפגעתי - מהשירות הלא אמין של אופיר טורס ומהאתר העלוב של מארילבה שכרוך ב 5 שעות נסיעה (!!!!) משדה התעופה כדי להגיע אליו... הקלאב עצמו - הוא נחמד מאוד!!! ברמה נאה! אוכל משובח!!! יחס נחמד, מדריכים איטלקיים חמודים...
אולי קלאב ואלטור בססטרייר הוא עיסקה טובה יותר... (יש לקלאב ואלטור האיטלקי 3 מועדונים סה"כ באיטליה בלבד: במארילבה - לא מומלץ, בפילה - אתר קטנטן... אבל עלול להספיק למתחילים כמוכם... וססטרייר - אתר גדול ומאוד מומלץ!). אם זו אמורה להיות הפתעה רומנטית, אני מאוד ממליצה לך לבחור את האתר הנכון. - כזה ש: א. יהיה יפה ורומנטי ומעניין לבילוי בשעות הערב... - חלק מחווית חופשת הסקי זה כל הבילויים של ה"אפרה-סקי" (=בצרפתית: "אחרי הסקי") - לשבת בפאב/מועדון עם עוד חבר'ה שסיימו היום יום גלישה גדוש חוויות והנאה... או לאכול ארוחת ערב במסעדה טובה!!!
(=האפרה-סקי האהוב עלי!!!
). המועדונים של קלאב מד ברוב האתרים - נמצאים במקום מנותק מעיירת הסקי עצמה - שם נמצאת כל האווירה של אחרי הסקי... שאסור לפספס אותה!!! וזו אחת הבעיות בבחירת חופשה במסגרת קלאב מד... ב. שיהיה אתר סקי עם סטטיסטיקה טובה של שלג איכותי בינואר!!! - עונה שעברה שעברה, לפני שנתיים היתה "שנת בצורת בשלג" וכל האתרים בצרפת, איטליה ושוייץ היו ללא שלג כמעט!!!
זה היה משהו שלא קרה כבר כמה עשרות שנים אני חושבת... אנשים נסעו לקלאב לחופשת סקי ומאחר ולא היה שם שלג סידרו להם הפעלות אחרות כמו: אופני הרים, סנפלינג וכד'...
(אוסטריה - היתה גדושה בשלג דווקא!!!).