חדשה עם מלאאאא שאלות 
שלום לכולן, אתמול לצערי הגיעה המכשפה ופנינו מועדים להזרעות עם זריקות..
רקע: בת 29 בבית ילד מהריון ספונטני מהיר בן3.3 מנסים כבר קרוב לשנה
הריון בספטמבר שהסתיים בהפלה טבעית לקראת שבוע 7, כל הבדיקות תקינות, מעקבי ביוץ מראים ביוצים יפים וסדירים
צילום רחם תקין, לא ברור מה קורה.
התלבטנו המון אם לעבור להזרעות כי לאור הילד בבית וההריון בספטמבר יש סיכוי שזו סתם סטטיסטיקה גרועה אבל החלטנו ללכת על זה כי החודשים הארוכים מ-א-ו-ד האלו של הניסיונות לא עושים לי טוב, אני פשוט הפכתי להיות סביב זה כל היום ועצבנית יותר ובכלל לא אני, נמצאים כרגע במצב שמעדיפים לעשות על מנת לקרב אותנו אל המטרה...
אז אני צריכה מידע:
כמה ימים מזריקים לפני הזרעה בדר"כ?
איך זה עובד מבחינת זמנים (אני צריכה שזה יהיה בקרים כי בעלי עובד כל היום ככה שלא יוכל לתת זרע במהלך היום)?
אם מישהי פה מטופלת בעין יהב בחולון אז אשמח לפרטים לוגיסטיים, איפה עושים כל דבר
ובכלל הסברים שנראים לכן רלוונטיים...
מחר התור לרופא שאני בטוחה שיענה על הכל אבל הסקרנות הרגה את החתול ואין חכם כבעל ניסיון
עוד משהו: האם הזרעות והורמונים יכולות להועיל ללא מוסברים שכמונו? למה הזרעה ולא יחסים בעצם כאשר הזרע תקין?
אודה לתשובות, שיהיו בשורות טובות לכולן בהקדם
שלום לכולן, אתמול לצערי הגיעה המכשפה ופנינו מועדים להזרעות עם זריקות..
רקע: בת 29 בבית ילד מהריון ספונטני מהיר בן3.3 מנסים כבר קרוב לשנה
הריון בספטמבר שהסתיים בהפלה טבעית לקראת שבוע 7, כל הבדיקות תקינות, מעקבי ביוץ מראים ביוצים יפים וסדירים
צילום רחם תקין, לא ברור מה קורה.
התלבטנו המון אם לעבור להזרעות כי לאור הילד בבית וההריון בספטמבר יש סיכוי שזו סתם סטטיסטיקה גרועה אבל החלטנו ללכת על זה כי החודשים הארוכים מ-א-ו-ד האלו של הניסיונות לא עושים לי טוב, אני פשוט הפכתי להיות סביב זה כל היום ועצבנית יותר ובכלל לא אני, נמצאים כרגע במצב שמעדיפים לעשות על מנת לקרב אותנו אל המטרה...
אז אני צריכה מידע:
כמה ימים מזריקים לפני הזרעה בדר"כ?
איך זה עובד מבחינת זמנים (אני צריכה שזה יהיה בקרים כי בעלי עובד כל היום ככה שלא יוכל לתת זרע במהלך היום)?
אם מישהי פה מטופלת בעין יהב בחולון אז אשמח לפרטים לוגיסטיים, איפה עושים כל דבר
ובכלל הסברים שנראים לכן רלוונטיים...
מחר התור לרופא שאני בטוחה שיענה על הכל אבל הסקרנות הרגה את החתול ואין חכם כבעל ניסיון
עוד משהו: האם הזרעות והורמונים יכולות להועיל ללא מוסברים שכמונו? למה הזרעה ולא יחסים בעצם כאשר הזרע תקין?
אודה לתשובות, שיהיו בשורות טובות לכולן בהקדם