חדשה עם סיפור נושן על חמות...ומשפחה

שירלון

New member
חדשה עם סיפור נושן על חמות...ומשפחה

אז ככה, אני נשואה פחות משבועיים ומתגוררת אצל חמותי. אנחנו מחכים שדירה שקנינו תהיה מוכנה (עוד 3 חוד´) ובינתיים אני חוששת ומפחדת כי בעלי הטרי יוצא שבוע הבא למילואים של 31 יום... בצבא לא הסכימו לשחרר אותו (בגלל החתונה) אלא רק להוציא אותו ליותר חופשות. ומכל זה יוצא שאני נשארת לבד בבית של ההורים שלו עם אמא ואבא ואח קטן שהשנאה בינינו היא הדדית. האח הזה כל כך דפוק וכל כך מקנא בנו שלחתונה הוא השאיר מעטפה עם פתק שהיה כתוב בו: ל-X אשנא אותך לנצח מ-Y... ועם זה אני חיה יום יום. אני לא יכולה לחזור לאמא שלי כי היא חיה עם גבר אחר ואחרי שיצאתי מהבית הם עברו לדירה אחרת עם הילד שלו ובלי חדר נוסף. וכל החברות שלי נשואות או חיות עם בני זוג וממש לא בא לי להתעלק עליהן. אני פשוט שמחה שיש את הפורום הזה, כי גם ככה אני סגורה בחדר בכל פעם שאני בבית ובן זוגי איננו... זהו לבינתיים. על סיפורי זוועות שהיו עם חמותי לפני החתונה בהמשך... שירלון.

לשריון, יש חנויות שמוכרות

חליפות מגן. ואם את פוחדת מחמותך קני לך חליפה כזאת, וכך כמה שחמותך תשתמש בך כ-שק איגרוף תהיי מוגנת בכל הגוף. איך הרעיון שלי? גדול נכון? מי כמוני מכירה את כל התריקים נגד החמות הרי גם אני חמות, והייתה לי חמות ז"ל ואת ספור חמותי אספר כאשר אקבל מוזה!!

sheep1972

New member
תתעלקי קצת

אל תתעלקי יותר מדי על החברות שלך, אך אולי תנסי להסתלק מהבית ללילה או שניים בשבוע ולישון אצל אחת החברות - אני בטוחה שהן ישמחו לארח אותך שכן סביר להניח שהן יודעות עם מי יש לך עסק. כשאת בבית חמותך, פשוט תשתדלי לשמור על פרופיל נמוך.

AdiBason

New member
במקומך.....

כתבת שהיו צרות עם חמותך גם לפני החתונה אז למה אתם גרים איתה???? 3 חודשים של שכירות זה לא נורא בהשוואה לבריאות. אבל !!! אם זה כבר נעשה פשוט נצלי את המצב שבעלך במילואים ועשי כרצונך - העיקר להגיע מאוחר וישר לישון. לכי אחרי העבודה לקניות , לסרט , תישארי שעות נוספו ( הכנסה טובה....), טיול במקומות יפים, בילוי עם חברה. תעבירי את הזמן. בהצלחה.

תגידי בסונית

לא מספיק חמותך תאומתה של חמותי וגם את נדבקת?
שימי לב, בכל פעם שאני כותבת יוצא שגם את כותבת ואת אותו הדבר. הההההההההההההה?

שירלון, אני כועסת עלייך../images/Emo88.gif

איך הגעת למצב כזה? הרי את בעצמך מספרת שהסיפור בין המשפחה אלייך אינו חדש, אז תעני לי איך הסכמת לגור אצלם למשך 3 ח ו ד ש י ם !!. למה לא חשבת להשכיר בית קטן או יחידת דיור עד לקבלת הבית? (ושלא תעיזי לספר לי על כלכלי, שקט נפשי שווה יותר ממינוס בבנק!) מה אגיד לך? מצטערת בשבילך ותתבצרי בחדרך כמה שיותר ואם את עובדת תבקשי שעות נוספות או תמשכי את הזמן בחוץ עד לשעת השינה. בהצלחה

AdiBason

New member
היי - מה לעשות את זריזה ועד

שאני כותבת ולוחצת "שלח" את תמיד דקה לפני..... ובאשר לאותו תוכן אז כשאני כותבת אני ממש ממש מתרכזת לקרוא את מחשבותייך ומה שאת כותבת באותו רגע ואז כותבת ולוחצת שלח....

זה רק אומר שאנחנו לפחות יודעות

איך ל"אכול" את החמות ואיזה צד הכי "רך". ובכלל נישואים זהו דבר מאוד דינמי וצריך להיות עם ראש יצירתי (או קרימנלי
) לא כך

אל תכעסי עליה../images/Emo10.gif

נכות ריגשית היא גם נכות.|! תראי שברגע שתחשבי כך על מעשיה הכל יעבור לידך ולא יצליח להרגיז אותך.

amitmom

New member
שירלון חמודה...הכי פשוט וקל

זה לעבוד עד מאוחר, לצאת עם חברות על שעות מאוחרות. להשכים קום לעבודה ולהיות עסוקה כמה שיותר. לחזור אליהם הביתה אך ורק כדי לישון. סתם שאלה שמציקה לי...מה בעלך אמר/עשה על המכתב "המקסים" שכתב אחיו האינטילגנט? ובן כמה האח שיש לו כזו רמת אינטליגנציה גבוהה?

שירלון

New member
תודה על כל התגובות

יצא לי רק עכשיו להיכנס ולראות את השרשור אז ככה.. לגבי איך זה שאנחנו גרים אצלהם זה נורא פשוט, חיינו ביחד שנתיים וקנינו דירה יחד עם ההחלטה להתחתן. כל עוד חיינו בשכירות היחסים היו טובים. אנחנו אפילו חיים באותה עיר וקנינו דירה שמרחקה 20 דקות הליכה מביתם כיום. בגלל שהיה הפרש בין הזמן שהחוזה נגמר עד שהדירה תהיה מוכנה - סה"כ 7 חודשים הם החליטו להציע לנו לעבור לגור אצלהם וכך לא לשלם משכנתא+שכירות. אנחנו הסכמנו, כי היחסים באמת היו בסדר. רק אחרי שעברנו לגור הבנתי איזו טעות עשיתי, אבל מאוחר מדי. כל החפצים שלנו במחסן מאוחסנים, והדברים האישיים איתנו. כך שלהשכיר עכשיו לכמה חודשים זה טיפשי ומה גם שיש משכנתא לא קטנה. אני כבר התחלתי להכין לי תכניות פעולה לתקופה שהוא לא יהיה וגם אישרו לו לחזור כל שבוע הביתה ליומיים. אני רק רוצה להגיד כאן לכל בחורה ששוקלת לעבור לגור עם משפחתו של בעלה/בן זוגה שתשקול טוב טוב. אני היום במחשבה שניה לא הייתי עושה את זה.

למעלה