חדשה עם שאלה קצת ארוכה..

צופקיהו

New member
חדשה עם שאלה קצת ארוכה..

שמחה להצטרף לפורום ללמוד מכן ולהעשיר אותי ואת הקטנצ'יק (6 חודשים). והנה שאלה להתחלה- לקחתי בקבוק מים מינרליים קטנטן לפעוטות ושמתי בפנים חרוזים מים וסבון כלים יצא חמוד מדליק ורועי אוהב את זה מאד. אבל...לאחרונה הוא ממש מצליח לתפוס את זה עם הידיים ולהביא לפה. זה לא אטום כ"כ טוב והפיה של בקבוק ספורט. איך אני יכולה לאטום את זה בדבק כך שלא יהיה מסוכן לפיצי? לא לבליעה של הדבק ולא לבליעה של המים? יש רעיונות? סוג הדבק?

Ella Bella

New member
עשיתי משהו דומה כשבתי היתה תינוקת

עם מים רגילים (בלי סבון) וחרוזים צבעוניים ונצנצים. סגרתי סגירה חזקה בלי דבק כלשהו. זה היה לפני חמש שנים בערך
עד היום זה אצלה בחדר ומעולם לא נפתח ... זה היה בקבוק קולה קטן, לדעתי נסגר יותר חזק מבקבוקי המים עם הפיות הייחודיות.

נילקי1

New member
לא הייתי ממליצה על דבק -

הדבקים החזקים רעילים מאוד... לבחור בקבוק שנסגר היטב מאמינה שיקח לקטן שלך עוד זמן מה עד שידע להבריג ולפתוח אותם....

נילקי1

New member
ושכחתי עוד משהו ../images/Emo140.gif

אני בזמנו עשיתי זאת עם מים צבועים עם טיפת צבע מאכל וכך גם אם בטעות יפתח זה פחות נורא... ואפשר לכווצץ כדורי נייר כסף פנימה - מחזירים אור ונראים נהדר התוך המים הצבועים. והעיקר שיהנה - גם לי יש תינוקי באותו גיל.

lorli

New member
בשביל למנוע בעיות ממליצה

להשתמש בבקבוק כמה שיותר סגור ולמלות עם מים צבועים בצבע מאכל. כקישוט כדאי יותר להשתמש בסול צבעוני גזור לצורות או אפילו קרטון קשיח מאשר עם חרוזים ככה שגם אם חלילה נפתח זה רק מלכלך ולא יותר

צופקיהו

New member
תודה לכולכן../images/Emo140.gif

קיבלתי כמה רעיונות מקסימים. אני אנסה עם נייר הכסף ואחליף פקק, או אפילו בקבוק. ודרישת שלום מפיצי הקטן לכל הקטנטנים היצירתיים ולאמהות שלהם...

אילנית03

New member
יש לי עוד הצעה בשבילך

כדי לסתךום את הבקבוק שלא יהיה אפשר לפתוח אותו לאטמי למעלה עם פלסטלינה ואז תסגרי עם הפקק זה עובד נהדר

מסקנטייפ עם סיבי בד.

מסקנטייפ חזק וטובמאוד במגוון רחב של צבעים. רק צריך לשים לב למצבו ולהחליף מדי פעם. דרך אגב.... החתימה שלך כל כך מתאימה לי. על הגדולה אני טוענת כל הזמן שהיא תיימניה עם אופי ג'ינג'י

למעלה