חדשה עם שאלה

BlondRulz1

New member
חדשה עם שאלה../images/Emo3.gif

טוב, אז אני מעיינת כאן בפורום באדיקות רבה, נכון לעכשיו התחלתי לברמן בבר איכותי במרכז (ללא קורס יש לציין רק עם מוטיבציה ורצון טוב) ורציתי לשאול מאיפה לעזאזל אני משיגה מגבת יפה ואם אפשר מקורית? אה כן, הספק שלנו די גרזן (קמצן) בנושא.. עזרה? מישהו?

Ronnie O

New member
ללא קורס?

בהצלחה בקישוט הבר!
http://www.woow.co.il/fason_alcohol_bartender_shop/professional_bartenders_tools/bartender-diy-towel.html

tal1g

New member
קודם כל בהצלחה.

גם אני לפני עשר שנים בערך התחלתי לברמן ללא קורס. היום אני מנהל ברים ועושה הקמות לברים מצליחים בארץ ובחו"ל. תפעילי את מנהל הבר שלך בנושא המגבות. ואני מקוה שלא כולן כמו רוני משמות לקישוט.אלא מייצרות אינטראקציה.

Ronnie O

New member
כן צודק, פרוטקציות!

מזל שקיימות פרוטקיות בארץ. אחרת איפה היית היום?

BlondRulz1

New member
וכי למה המרמור?

יש לך איזשהוא תסביך או טראומת עבר או שמישהי/מישהו גנב לך את העבודה ללא קורס? מצחיק ואירוני כי החתימה שלך "למה כולם עצבניים" מעוררת בי תהיה עזה כי אולי זו הקארמה שלך? אז לא ני לא טיפשה כפי שניסית להציג אותי ויותר מכך הידע שלי באלכוהול הוא דבר נרכש של לא מעט שנים, אז תרשה לי לערער על העובדה שרני "אקשט את הבר" כי כמו שמנהל הבר שלי ולקוחותיי יעידו הידע והמכירה שלי לא נופלת מאף ברמן ויותר מכך. וצר לי כי פעם ראשונה שבנאדם נכנס לפורום אלו ם התשובות שהוא מקבל חשבתי שיש כאן ברמנים קצת יותר רציניים מאשר לרדות באנשים. ובאשר לך רוני יקר/ה get a life please...

למעלה