חדשה עם שאלה

G אור G

New member
חדשה עם שאלה ../images/Emo9.gif

טוף אז אני חדשה ונראה לי אהיה פה קבועה. קראתי פה הודעות מידיי פעם אבל לא החלטתי אם להצטרף או לא והיום החלטתי ש-כ-ן אז here im. איפה מקבלים כרטיס חבר מועדון?
עכשיו לשאלתי שמאוד מציקה לי אבל מ-א-ו-ד. יש לי שיער דיי ארוך, גלי-מתולתל (אי אפשר להבין) ורציתי לדעת מה אפשר לעשות איתו? חחחח... כאילו אני רוב הזמן הולכת עם צמה, קוקו או סתם פזור ולמען האמת זה כבר נמאס עליי ורציתי לדעת איזה סטייל אופנתי עכשיו או בכלל מה אפשר לעשות בשיער שיהיה נחמד, נוח ויפה.
תודה מראש לכל העוזר

אוקיי....אז לשאלתך....

לדעתי כדאי לך ללכת על כרה (אין לי מושג איך כותבים) נו...שזה שיער מעל הכתפיים.... זה מהממם! שיהיה טיפה מדורג כלפי חוץ, וכמובן שיהיה לו נפח! תוכלי לתת לו צורה מושלמת בעזרת קרם לשיער, ולסיום להוסיף אולי קצת גוונים שיתאימו לצבע השיער שלך, אם יש לך שיער שטני יותר חום אני ממליצה לך על גווני שמש (בלונד) שנראים טבעיים....ולהוסית להם קצת צבע נחושת, עם יש לך שיער כהה אז גוונים בחום ונחושת ממש כהה! ואם יש לך בלונד אז גוונים יותר שטני וחום בהיר...

cutey

New member
אני מבינה אותך...

טוב..אז ככה. לדעתי כל בת עם שיער מתולתל(כמוני) צריכה תספורת מדורגת! זה נוח,וזה ממש מסתדר..ברור שלא עושים את זה קצר מדי-כדי שזה לא יתנפח. ו..זהו,כעיקרון בוחרים תספורת לפי מבנה פנים והכל.בשביל זה יש לך את הספרית שלך.וכדאי לבחור משהי שמתעסקת הרבה עם שיער מתולתל,ויודעת מה היא עושה.

מה ש"אין" עכשיו (מאחת שמבינה)..

זה צמות.. סטייל בקהם או סטייל אלישיה קיז.. או סתם אינדיאני (לא בכל הראש אלה כמה פה ושם) - לדעתי לשיער מתולתל יפה אינדיאני. עכשיו אם את רוצה לגוון עם צבע או גוונים אז מאד תלוי מהו צבע העור שלך ומהו צבע העיינים שלך..

G אור G

New member
אממממ ../images/Emo4.gif

קודם כל תודה רבה על ההצעות. עכשיו לעניין עצמו, להסתפר זה לא בא בחשבון כי בכל זאת שיער ארוך ודיי חבל. בקשר למדורג ופסים אז יש לי מדורג ויש לי פסים טבעיים (שיער מוזר) ככה שגם זה דיי יורד מהפרק. נשארות רק הצמות, אבל איתן אפשר ללכת פעם ב... אני הרי לא אהיה עם צמות כל היום כל יום אז בעצם לא נשאר כלום. חשבתי יותר בכיוון של שינוי תסרוקת (או תספורת?
- לא מבינה בזה) אבל בלי להסתפר. מישהו מבין על מה אני מדברת?

יו יו יו . . . ../images/Emo6.gif

עם יש לך שיער ארוך מטולטל..את יכולה לעשות קוקו גבוה או איך שתירצי אותו ואת יכולה לעשות צמות מהקוקו... לדעתי זה חמווווווד..מאוווד..!! :)

albeldas

New member
שלום שלום! גם אני חדש :)

אולי יש לך תמונה שנוכל ליראות ?

sure...

לי יש שיער ארוך וגלי - מתולתל גם כן.. יש לי 2 מכשירי בייביליסט - אחד ללהחלקה ואחד לסילסול.. איתם אני משנה תסרוקת אם יש חשק (אסור להיסחף כי זה שורף את השיער כמו פן..) וכמו שאמרתי קודם יש את כל הצמות האלה.. עוד תסרוקת שאת יכולה לעשות זה חצי קוקו.. ולתת לשאר השיער הפזור להיות נפוח ופראי זה נותן מראה אקזוטי.. כמו אצל ג'ניפר לופז

אההה.. :) סבבה בשביל זה אני פה..

אני ידוע גם בטעמי הטוב והחוש לאופנה שלי.. "סנדרה הסטייליסטית" חברות שלי קוראות לי.. :)

cutey

New member
תראי..

אל תחשבי שזה חבל,כי זאת העובדה-קשה להסתדר עם שיער ארוך..ועוד מתולתל. מה האורך בערך?! כתפיים,גב..?

i l0ve u

New member
תראי....

תספורת זה לשנות אורך וכזה שזה אומר להסתפר.. תסרוקת זה איך שאת מסדרת את השיער וזה........... לפי דעתי אם לא בא לך להוריד מהאורך את יכולה לעשות פוני כלשהו או קצר או ארוך או לצד <יותר מומלץ...> את תמיד יכולה לעשות שביל בצד שלדעתי זה מהמם ומחמיא כמעט לכל אחת... את גם תמיד יכולה לעשוץ פאן/בייביליסט ועוד......... גם לי יש שעיר כמו שלך אם הבנתי אותך נכון ואני בדרך כלל עושה שביל בצד <לא לשכוח שאסור להגזים ולעשות יותר מדי בצד...> אמממ תמיד את יכולה לעשות קוקו <גבוה מומלץ יותר ותארי לך -קוקו עם פוני לצד זה פצצה...>את יכולה לעשות צמות למרות שאני לא בעד לדעתי זה ילדותי מדי..........או לשים סרט יפה כזה וז הכי פצצה סרט עם שיער גלי<את יודעת למה אני מתכוונת נכון?>את יכולה לעשות תסרוקת עןם סיכה/קליפס את גם תמיד יכולה למצוא כובע מחמיא <אם קמת על צד שמאל..>חחחחחח אני בדרך כלל ליומיום הולכת פזור <צריכים להרגיל ת'שיער לזה...>עושה שביל יפה בצד ושמה קרם לחות...<אל תשימי ג'ל וכאלה...> אני יחשוב על עוד מקווה שבינתיים עזרתי...

Adi15

New member
../images/Emo26.gifהעצה שלי../images/Emo36.gif

קודם כל:
ו ו ל ק א ם
ובקשר לשאלה:
בתור אחת ש"סובלת מאותה הבעיה אני מציעה לך לקנות סרטים לשיער ולשים אותם ממש בקו השיער...
ואם לא בא לך על פזור את יכולה פשוט להרים את השיער בקוקו ולגלגל אותו או משו כזה....
קראתי שרשמו לך לעשות קרה, אז לדעתי ממש ממש לא
שיער מתולתל לא מגיב היטב לתספורות קצרות
מקווה שעזרתי...

G אור G

New member
../images/Emo51.gif עזרתם לי מ-א-ו-ד../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

משתתפת בצערן של כל אלה שיש להן שיער מתולתל. יפה אבל קשה לסידור

מאיה1983

New member
באיחור אבל

ברוכה הבאה לפורום!
תעשי גוונים בשיער זה מאוד אין צבע שהוא לא חד- גוני. אם את בקטע של צבע. אם לא, את יכולה לגרום לו להיות גלי עם חומר לשיער נטורל או של פינוק... וכאלה.
ולא שוכחת לשים קצת בצד לפוני!!! ככה אני עושה, זה יוצא פצצה...

SsssTaaaR

New member
../images/Emo68.gif

את יכולה לעשות בחלק מהשיער בייביליס ואת השאר להשאיר תלתלים שלך זה יוצא מהמם
או להשים על השיער מוס וליבש עם פן ככה התלתלים לא יתנפחו לך

למעלה