חדשה עם שאלה....

חדשה עם שאלה....

הי. יש לי מס' שאלות בעקבות הסניליות שפשטה על מחוזותינו.... * איך מדביקים את הפריטים אחד לשני? * איך לאכסן את העוגה? אם אני מכינה אותה היום ורוצה אותה ליום שישי? * ובקשה אחרונה להפעם.... מתכון לעוגת שוקולד קלה וטובה לעיצוב. תודה וחג שמח!!
 

michahz

New member
תשובות:

מדביקים עם מעט מים או רויאל. מאחסנים בחוץ על השיש או בתוך התנור, לא לכסות. אם זמ מצופה ואטום (יש סגירה מלמטה) יחזיק עד יום שישי. מתכון קל ומהיר יש את עוגת השוקולד של net the jet. אם לא פה אז בפורום המתקדם בטח תמצאי. בהצלחה.
 

1נרקיס

New member
תשובות

1. את הפריטים מדביקים (אם עוד לא התייבשו) עם מים, עם מים מעורבבים במעט CMC, או עם רויאל אייסינג (לפריטים כבדים, יבשים וכו'). 2. את העוגה מאכסנים בקופסא אטומה מחוץ למקרר. היא תחזיק מעמד בסדר גמור עד יום שישי. 3. בדר"כ מומלצת עוגת השוקולד של net the jet, שאפשר למצוא אותו פה בקישורים למתכונים או בעזרת החיפוש. בהצלחה וחג שמח גם לך
 
תודה על התשובות

וכל הכבוד על האחידות בתשובות. אם הפריטים יבשים, אז עדיף להדביק עם רויאל או שמים יספיקו?
 

1נרקיס

New member
תלוי - גודל, כובד, מידת הייבוש

מים עם CMC יכולים לשמש כפתרון ביניים אם את לא רוצה להכין רויאל.
 

michahz

New member
הנה המתכון:

ה"עוגה של נטע... מומלץ! / net the jet 02/08/04 עוגת שוקולד של נטע 1 קמח אוסם ( 2 וחצי כוסות קמח+ 1 אבקת אפיה ) 1 כפית סודה לשתיה 1 מרגרינה נמסה 2 כוסות סוכר 3 כפות קקאו גדושות ( אני שמה קקאו מאד איכותי-) 1 אשל 2 ביצים טיפה תמצית וניל טיפונת מלח לערבב הכל במיקסר, לשפוך מעל כוס מים רותחים, לערבב. תבנית 26 עד שיוצא יבש. (ותודה לורדה זילבר שהעלתה אותה שוב)
 
למעלה