חדשה עם שאלות
היי, אני די 'מתלמדת' בשלב זה ויש לי הממממממון שאלות, מקווה שזה המקום הנכון לשאול, ככה בקטנה עם כמה שאלות ש'הטרידו' אותי ואשמח אם מישהי/ו יוכל להאיר את עיניי: א. לגבי הדבקת אלמנטים על העוגה: שמעתי הסברים שונים ואשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלגן: הבנתי שניתן להדביק את הקישוטים עם מים, הבנתי שאפשר עם רויאל והבנתי שאפשר עם 'דבק סוכר' (שזה אמור להיות מים עם CMC?). אז איך באמת מדביקים את האלמנטים והאם צריך להניח להם להתייבש קודם ההדבקה? ב. אני מבינה שאת העוגה לא שומרים במקרר לאחר הציפוי בבצק הסוכר? גם לא לפני? כלומר: הכנתי עוגה יום לפני הציפוי, אני משאירה אותה בחוץ, וממש טרם הכנת בצק הסוכר אני מצפה את העוגה בקרם המקשר? ג. צביעת בצק סוכר: האם אני אמורה לצבוע מראש את הבצק (למה חשוב לעשות את זה מראש אם בכלל?) ואז לשמור אותו סגור/עטוף בטמפ' החדר פשוט? תודה מראש לעונים/ות(-:
היי, אני די 'מתלמדת' בשלב זה ויש לי הממממממון שאלות, מקווה שזה המקום הנכון לשאול, ככה בקטנה עם כמה שאלות ש'הטרידו' אותי ואשמח אם מישהי/ו יוכל להאיר את עיניי: א. לגבי הדבקת אלמנטים על העוגה: שמעתי הסברים שונים ואשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלגן: הבנתי שניתן להדביק את הקישוטים עם מים, הבנתי שאפשר עם רויאל והבנתי שאפשר עם 'דבק סוכר' (שזה אמור להיות מים עם CMC?). אז איך באמת מדביקים את האלמנטים והאם צריך להניח להם להתייבש קודם ההדבקה? ב. אני מבינה שאת העוגה לא שומרים במקרר לאחר הציפוי בבצק הסוכר? גם לא לפני? כלומר: הכנתי עוגה יום לפני הציפוי, אני משאירה אותה בחוץ, וממש טרם הכנת בצק הסוכר אני מצפה את העוגה בקרם המקשר? ג. צביעת בצק סוכר: האם אני אמורה לצבוע מראש את הבצק (למה חשוב לעשות את זה מראש אם בכלל?) ואז לשמור אותו סגור/עטוף בטמפ' החדר פשוט? תודה מראש לעונים/ות(-: