חדשה עם שאלות

חדשה עם שאלות

שלום בנות יקרות לפני מספר חודשים אובחנתי עם אנדומטריוזיס דרגה 4 אני אחרי חודש וחצי לאחר ניתוח לפרוסקופיה שבו הוציאו לי ציסטות גדולות מאוד (8,9) סמ משחלה ימנית ועוד אחת 7סמ משחלה שמאלית בניתוח לא נצפה מעבר של נוזל בשחלות ולא ידועה תקינותם הרופא המליץ לי ישר לעבור לטיפולי ivf ולא לנסות טיבעי היות והמצב של האנדו לא טוב ורצוי שלא אקבל מחזור וגם מה שלדעתו הסיכוי הוא נמוך בצורה זו אם בכלל אז מה עושים עכשיו מי מומלץ? איך זה הולך? למה לצפות? מה עושים עם הקופח ( אני במכבי) עזרה פליז

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות....

אכן בד"כ הטיפול באנדו הוא באמצעות IVF.
הפרוטוקולים המומלצים הם כאלה של דיכוי ארוך כדי להוריד את ההשעות של האנדו.
כבעלת אנדו משל עצמי (קל יחסית), אצלי הדבר היחיד שעבד הוא דיכוי ארוך מאד.
רוב הרופאים לא נלהבים לעשות אותו וגם רוב המטופלות לא כי הוא ארוך מאד ומצריך אורך רוח, אבל זו הדרך היחידה שאני הצלחתי, ואני מכירה עוד לא מעט שהצליחו רק אחרי פרוטוקול כזה.
הפרוטוקול המנצח שלי הוא דיכוי ארוך של 3 חודשים של המערכת ורק אז טיפול.

מבחינת מומלצים מאיפה את בארץ?
(אם רופא פריון יחליט שצריך IVF אז זה מחייב את הקופה ואין לך מה לדאוג, על פי חוק שני ילדים ראשונים זה במימון המדינה עם השתתפות עצמית של המטופלת כמו בכל דבר).

שיהיה בהצלחה

אני נמצאת על לוקרין כבר 3 חודשים

האנדו שלי קשה והומלץ לי לא לקבל מחזור כלל אלה ישר להכנס לטיפולים אני מאזור המרכז הומלץ לי ללכת לדר אליצור

anguly

New member
המממ אני לא מכירה את ההשפעה של זו

בכל מקרה אני מדברת על דיכוי של דקא פפטיל 3.75 זריקה אחת לחודש למשך 3 חודשים. זה מדכא את ההיפופיזה.

למעלה