חדשה פהההה פעם ראשונה שאני כותבת פה, אפילו שאני דיי הרבה זמן בפורום=)
S shanibu New member 8/3/06 #1 חדשה פהההה../images/Emo13.gif פעם ראשונה שאני כותבת פה, אפילו שאני דיי הרבה זמן בפורום=)
S Son Of Dork Girl New member 8/3/06 #4 ברוכית ../images/Emo192.gif ../images/Emo199.gif אני שחר. בת 14 מראש העין. איזה עוד להקות את שומעת??
S shanibu New member 9/3/06 #8 ../images/Emo24.gifתודההההה שם: שני תאריך לידה: 8.12.1992 (אני בת 13 ו3 חודשים) אני שומעת באסטד, סוד, בלאק אייד פיז, קצת קולדפלי, קצת גרין דיי... יש עוד אבל אין לי כוח לכתוב
../images/Emo24.gifתודההההה שם: שני תאריך לידה: 8.12.1992 (אני בת 13 ו3 חודשים) אני שומעת באסטד, סוד, בלאק אייד פיז, קצת קולדפלי, קצת גרין דיי... יש עוד אבל אין לי כוח לכתוב
ל לושהה New member 9/3/06 #10 היי מאמי../images/Emo140.gif תהני כאןן את שומעת גם מקפליי?.. והשיר בחתימה שלך מ ד ה י ם ! [Ugly כה?!] אני פשוט מכורה אליו
היי מאמי../images/Emo140.gif תהני כאןן את שומעת גם מקפליי?.. והשיר בחתימה שלך מ ד ה י ם ! [Ugly כה?!] אני פשוט מכורה אליו
S shanibu New member 9/3/06 #11 תודה תודה....=) כהה, זה ugly ובקשר למקפליי אתמול התחלתי להוריד שירים שלהם... אז עדיין אין לי דעה מגובשת לגביהם אבל הם נראים נחמדים ושוב תודה לכווווווללן
תודה תודה....=) כהה, זה ugly ובקשר למקפליי אתמול התחלתי להוריד שירים שלהם... אז עדיין אין לי דעה מגובשת לגביהם אבל הם נראים נחמדים ושוב תודה לכווווווללן
ל לושהה New member 9/3/06 #13 הם לא רק נראים.. הם נחמדים וחמודים ושווים ומתוקים והכל! אבל עזבי..זה פורום באסטד וסוד..שהם נחמדים וחמודים ושווים ומתוקים לא פחותת! [במיוחד באסטד ] מי המועדף שלךך?.. -סורי על החפירות- ודרך אגבב.. אני יובל, בת 12 וחצי
הם לא רק נראים.. הם נחמדים וחמודים ושווים ומתוקים והכל! אבל עזבי..זה פורום באסטד וסוד..שהם נחמדים וחמודים ושווים ומתוקים לא פחותת! [במיוחד באסטד ] מי המועדף שלךך?.. -סורי על החפירות- ודרך אגבב.. אני יובל, בת 12 וחצי
ל לושהה New member 9/3/06 #15 כלכך כלכך צודקת! כל המחברות שלי זה JB [כי אין לי כוח לכתוב את השם המלא..וגם כי פעם לא ידעתי איך לרשום Bourne..מקווה שעכשיו אני יודעת ]
כלכך כלכך צודקת! כל המחברות שלי זה JB [כי אין לי כוח לכתוב את השם המלא..וגם כי פעם לא ידעתי איך לרשום Bourne..מקווה שעכשיו אני יודעת ]
ל לושהה New member 9/3/06 #18 מושלם ביותרר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif חח אני נכנסת לפורום בדיוק שאת משאירה הודעהה ככה זה שמשעמם בבית ולכולם יש חוגים דווקא היוםם
מושלם ביותרר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif חח אני נכנסת לפורום בדיוק שאת משאירה הודעהה ככה זה שמשעמם בבית ולכולם יש חוגים דווקא היוםם
R Rowdy Girl New member 10/3/06 #30 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif *התנפלותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת* ערימת ילדים! ערימת ילדים! ערימת ילדים! ערימת ילדים! ערימת ילדים!
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif *התנפלותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת* ערימת ילדים! ערימת ילדים! ערימת ילדים! ערימת ילדים! ערימת ילדים!