חדשה פהה ויש לי שאלהה....

BaBy GiRL93

New member
חדשה פהה ויש לי שאלהה....

אני ממש רוצה לדעת שזה לא נכוןן... אבל רק מי שיודעע ... מקפליי לא הומואים נכוןן? התמונות האלה של הנשיקה של דני ודאגי נכונות? אני רוצה לדעת אם זה שקרר...!!!! אז תענו לי מ-ה-ר...1!!! דרך אגב... המקפליי שלי זה דאגייי :)) I LoVe DOUGIE .... :p

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ולא.. התמונות שבטח ראית לא אמיתיות.. אבל משהו אחר שאני יכולה להגיד לך זה שהארי ודאגי אוהבים לעשות שטויות ביחד ולגעת אחד בשני.. אז איכשהו זה הדרדר עד כתבה בסאן שהם הומואים והם מסתירים את זה.. אבל כבר אי אפשר לדעת. אולי.. ואיך קוראים לך?גיל? אה אני שחר.. מקווה שתהני

BaBy GiRL93

New member
היי... :))

חחח קודם כל קוראים לי שביט אני לא יודעת איך הגעת ביכלל לגיל!! ואני לא חושבת שהם הומואיםם!!! אם הם היו הומואים הם היו מיתנהגים כמו הצמד T.a.T.u שהם נימרחות אחת על השניה בקליפיםםם איכסס
חחחח לא משנהה...:)) לנושא אחרר... מי את הכי אוהבת מכל הארבעע?

DesertRose7

New member
אממ.. כולם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

עם חולשה מסוימת להארי. והתכוונתי גיל מבחינת בת כמה את..

bustedit

New member
חחחחחחחחחחחחח אוהבים

"לגעת אחד בשני"!? אמל'ה
יוווו אבל זה יהיה הכייייייי מגניבבבב בארץץ אם הם יהיו ביחד

BaBy GiRL93

New member
מי יהיו ביחדד??!?!?!

דני ודאגי???. את משוגעתת??? אני לא רוצה שהם יהיו הומואיםם!!!!

T a l14

New member
בורכה הבאה!

אני טל, 14. ולא, מקפליי לא הומואים... טופ, הם לא בינתיים..

Hip Hop star

New member
הלו הלו חדשה!../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה
אני אלה
ותעשי לי טובה,אל תגידי לי שאת מאמינה לשטויות האלה....אל תאמיני לכלום,עד שאת לא שומעת אותם מאשרים! אגב לגביי "התכבה" מהסאן.... אני המצאתי,פשוט לא היה לי כוח לחכות ל-1 באפריל

BaBy GiRL93

New member
חחחח טופפ

היי אלהה :) אני לא מאמינה לשטויות אני ידעתי שתמונות לא אמיתיות אבל יש אתר אחד שכל הזמן שרומז שהם הומואיםם...

Rowdy Girl

New member
וולקאם../images/Emo9.gif

ואממ.. ענו לך כבר
אזזז... אני ג'יימס
חיחיחי... [קורל
]

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ומה אם הם כן?

מה זה משנה לך? תפסיקי לשמוע אותם בגלל זה או משהו?

lollipop1

New member
ברוכה הבאה אבל

אם הם הומואים... אז?! מה רע בהומואים?! את אוהבת את המוזיקה שלהם?! אם כן אז מה חשוב אם הם אוהבים בנים ולא בנות! הם עדיין יוצרים מעולים ואת עדיין תהי אמורה להעריך אותם :) תחשבי על זה כשאני חושבת על זה... אם הם היו הומואים הייתי אוהבת אותם עוד יותר :) גם בריטיפ, גם הומואים, וגם יוצרים.. לללא זה מטורף! דנייייייייייייייייייי תעשה לי גדוד!

למעלה