חדשה פה אבל מעריצה כבר שנים..כנסו

חדשה פה אבל מעריצה כבר שנים..כנסו

טוב זה פעם ראשונה שלי פה בפורום הזה וזה מזה משמח אותי לראות הרבה אנשים שאוהבים את נו דאוט טוב אני אספר קצת על עצמי... אני בת 21 וקוראים לי מורל ואני "מעריצה" של נו דאוט מ1996 שזה המון זמן... יש לי קעקוע שלהם והייתי ב4 הופעות שלהם:אחת בארץ אחת בגרמניה ושתיים בארה"ב והאמתי אני נוסעת להופעה שלהם ב3.6 בNJ בארה"ב קיצר אני אשמח לדבר עם עוד אנשים שאוהבים אותם

dilan angel

New member
../images/Emo99.gifברוכה הבאאאההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דייייייייי
היית ב4 הופעות??! יש לך קעקועעע?!?! עעעעעעע מעריצה אמיתית!
ברוכה הבאה לפורום הקטן שלנו...
דיייי איזה שוווההה גמני הולכת לטור שלהם עם בלינק אבל להופעה האחרונה ב26.6 בדאובר,סאן ברנרדינו ליד לוס אנג'לססס. יהיה שווההה
אמממ איך הייתה ההופעה בארץ? איפה היא הייתה בכלל? לא ידוע לי כלום עליה
הייתי אז בת 8 וחצי בלחץ. יש לך תמונות?

ואיי מגניב לך...

ההופעה שלהם בארץ הייתה בסינרמה ב8.2.97 נראה לי.. ואיי הייתה הופעה מדהימה אחת הטובות שראיתי.. אפילו טום ואדריאן אומרים את זה(בדי וי די שלהם הם אומרים את זה אז כבוד לישראל!!!) תמונות מישראל אין לי יש לי רק את הכרטיס אבל יש לי תמונות מגרמניה ומארה"ב..אהה ודרך אגב פגשתי אותם בגרמניה אז יש לי תמונות איתם וכאלה.. יש לך את כל הדיסקים וסינגלים? עם בא לך אז אני באיי סי קיו:28363353

NoWords

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

איזההההה כיףףףףףףף לךךךךךךךך גם היית ב4 הופעות, גם הצטלמת איתם, גם יש לך תמונות שלהם ואיתםםםםם איזה שווה!!!

dilan angel

New member
כן,יש לי את כולם חוץ

מ"נו דאוט" הראשון של 92... יש לך את התמונות על המחשב?? אם כן פליז שימי!

°AmandA°

New member
../images/Emo2.gifוואוווו../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה
איזה כיף לךךךךךךך
אני ממש ממש ממש מקנאה בך עכשיו
את באמת מעריצה אמיתית
למרות שאני אישית חושבת שלעשות קעקוע שלהם זה יותר מדי מוגזם... גם אני רוצה לנסוע להופעה שלהם
דרך אגב.. מישהו יודע אם בסיבוב הופעות שלהם הם יופיעו גם באירופה

יש כמה תמונות...

לא היה לי אותם על המחשב אז צילמתי אותם עם המצלמה אז שזה לא יצא משהו כי אין לי סורק...

הסבר:

התמונה הראשונה זה החולצה שלבשתי וגוון חתמה לי עליה... בתמונה השנייה זה כל התמונות שלי ושל כמעט כולם.. ובתמונה הזאת זה חתימות של כל הלהקה..

popit

New member
מגניבבבב!!!איזה כיף לך!!!

מעריצה אמיתית...קעקוע?!וואו... ועוד פגשת אותם!איזה כיף לך!!!וחבל שכשהם היו בארץ הייתי בערך בת...7...

למעלה