חדשה פה- אבל עם בעיה דיי ישנה

חדשה פה- אבל עם בעיה דיי ישנה

היי לכולם.. קשה לי לשתף אתכם בזה אז אני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל.. לפני איזה חודש נפרדתי מחבר שלי. אבל עשיתי את זה מהסיבות הלא נכונות. פשוט פחדתי, נבהלתי כי התקדמנו מהר מדיי. הוא היה מבוגר ממני ב5 שנים ואמא שלי לא ידעה עלינו.. פחדתי שהוא יתחיל לרצות לקיים יחסי מין (למרות שהוא בכלל לא הזכיר את זה) ופחדתי שאמא שלי תגלה. הוא באמת אהב אותי ואני אהבתי אותו מאוד ועדיין מתה עליו. עכשיו עברו בערך חודשיים מאז שנפרדנו ואני דיי שבורה. כל החברים שלי מתייחסים אלי כמו איזה פסיכית ואומרים שאני צריכה לצאת מזה, מהדיכאון שלי. הם פשוט לא מבינים את מה שאני מרגישה, ואני רק רוצה להיות לבד כל הזמן, לא לצאת מהבית, לא לראות אנשים, כואב לי לצחוק או אפילו לחייך ואני לא יודעת כבר מה לעשות. אם מישהו קרא את "מולד ירח" של סטפני מאייר אז הוא יבין למה אני מתכוונת. אני כבר לא יודעת מה לעשות, וסורי אם חפרתי- אני פשוט חייבת עצה.

ספיר164

New member
לפי דעתי אני חושבת שאת צריכה

ללכת לדבר איתו. תגידי לו למה נפרדת ממנו ותשאלי אותו אם זה באמת היו הכוונות שלו (לקיים יחסי מין). אם הוא אומר לך שהוא בכלל לא התכוון לעשות את זה אז תשאלי אותו אם הוא מוכן לתת לכם עוד הזדמנות. ואם אלו כן היו הכוונות שלו אז אני באמת מציעה לך לעזוב את הנושא שלו. בקשר לאמא שלך...איך לפי דעתך היא תגיב??? ועוד משהו...את לא חושבת שאת יוצאת עם מישהו שיותר מידי גדול ממך?... את רק בת 14 את לא חושבת את קיום יחסי מין אני חושבת שמישהו בן 19 כן חושב על זה יש בניכם הפרש ענקי בהתפתחות ובחשיבה. תחליטי מה שתחליטי רק תשמרי על עצמך ואם את צריכה עוד עזרה אני תמיד פה
מאמי גם אני הייתי שמחה לשמוע מה החלטת בסוף

הוא יודע למה נפרדתי ממנו והוא גם דיי מבין את

זה.. הוא לא כועס עלי והוא גם הבטיח לי שהוא לא היה עושה לי משו' שאני לא הייתי רוצה.. ובקשר לגיל, זה ממש הפריע גם לי- זאת עוד סיבה להיפרד ממנו. ניסיתי לספר לאמא שלי ש"ילדה מהכיתה שלי" יוצאת עם מישהו בן 19 והיא דיי התחרפנה מזה ככה שלספר לה זה לא רעיון מוצלח. העניין הוא שהוא היה דיי רציני בקשר אלינו, הוא רצה שנספר לאמא שלי, בשביל שנוכל לצאת יותר (כי עד אז היינו צריכים להסתיר את הקשר), והבעיה שהוא מאשים את עצמו במה שאני עוברת עכשיו. לפני שהפכנו לחברים הוא היה הידיד הכי טוב שלי ויום אחד פשוט התנשקנו.. זה לא היה אמור להתפתח לזה, אבל זה קרה. ועכשיו שנינו דיי סובלים מזה. תודה על העצה, זה ממש עוזר לראות מה מישהו מהצד חושב על זה
וגם אני תמיד פה בשבילך =]

למעלה